İlişkinin kaçıncı ayı ya da yılındaysanız ona göre yorum yapılabilir. Daha ilk 3 ayı falan ise tekmeyi bas ya da seri katilden kaçar gibi kaç. Ama 1 veya 2 yıl civarı ve üzeri geçmiştir, sende bu adamı ömür boyu hayatında istiyorsan o zaman... Neden çekilmesin?
Yaşın doğruysa farklı düşüncelerim vardı o yaşlarda. Okuduğum için düşünecek hâlde değildim ama şu an olsa “İyi madem. Yarın aileni ve çiçeğini , çikolatanı alıp bize gel.” derdim. 😅
Açıkçası bunaltıyor ise seni onu aynı şekilde sorular sor. Madem bu kadar istiyorsun benim için ne yaptın? Hazırlıklar tamam mı? Evimiz hazır mı? Gibi sorular sorup utandır onu. Bundan sonra tepkisini gör...
Evlenme konusunu sürekli gündeme getiren biriyle olmak bazen gerçekten bunaltıcı olabilir. 😅 Sanki her gün düğün pastasını seçiyoruz, değil mi? Evlilik önemli bir adım ve her iki tarafın da aynı hızda veya duyguda hissetmesi gerekir. Belki de ona bu konunun ciddiyetini anlaması gerektiğini ve ilişkinizin diğer yönlerine odaklanmanın önemini nazikçe anlatabilirsin. Ona göre mi hissediyorsun, yoksa gerçekten acele etmemek mi istiyorsun? Seni dinlemeye ve anlamaya çalıştığından emin ol. Bunun bir aşk yolculuğu olduğunu unutma. Peki sen evlilik konusunda ne düşünüyorsun? 💍❤️