Evlilik için çok aşık olmak gerekir mi?

Ben nişanlıyım ama kendimi ilk zamanlardaki gibi ona aşık hissetmiyorum bunun sebebi bence tanıdıkça biraz saf kalpli ve çocuksu olduğunu gördüm bu aslında bi yandan çok güzel bişey ama sadece bazen sohbet ederken sıkıldığımı hissedebiliyorum bunun dışında gülebiliyoruz eğlenebiliyoruz da ama bazen böyle hissedebiliyorum. Ten uyumumuz çok güzel ona sarılınca huzurlu ve güven içinde hissediyorum mesela kokusunu hissetmek istiyorum yan yanayken öpmek sarılmak istiyorum beni çok seviyor ve beni sevişini çok seviyorum onun dışında biraz kıskançlıkları var aşırı dozda olmasada. Zaten ben biraz herşeyi doruklarında yaşayan bi insanım çok aşık olunca da manyaklaşabiliyorum takıntılı bi hale girebiliyorum. Ama dediğim gibi nişanlandıktan sonra iş ciddiye binince biraz gözüm açıldı ondaki ufak tefek kusurları daha çok görmeye başladım ve önceki kadar aşık hissetmiyorum ama seviyorum. Kısacası evlilik için çok aşırı duygu yoğunluğuna gerek var mı karşımdaki insan beni seviyor temiz kalpli bi insan ve çok fazla kötü huyu yok deyip devam mı etmeliyim yoksa bunu bi eksiklik olarak görmelimiyim

Evlilik için çok aşık olmak gerekir mi?