Sevgili eşinizin tüm parasını harcamak 😛 eşinizi fakir tutarsanız başkasına ayıracak parası kalmaz 😂

Sevgili eşinizin tüm parasını harcamak 😛 eşinizi fakir tutarsanız başkasına ayıracak parası kalmaz 😂
Detay dogru. Ikimizde çalışıyoruz esimle ama kendi paramı degil onun parasini harciyorum yine😅 benim parami zaten pek yemez. Bazen yemek ismarlarim falan anca öyle. Onun disinda dokunmaz benim parama ama benden sagolsun parasini da esirgemez. Kendi paramla kisisel ihtiyaçlarimi alıyorum. Onun parasi eve gidiyor. Market alisverisi falan yaparsak eşim öder. Ama borca harca girdigimizde benden de harcadigimiz oluyor haliyle yetmeyince. Kendi ihtiyaclarim haric esimin parasini harcarim. Onuda eve harciyorum zaten. Onunkini eve harcayinca pek bir sey kalmiyor detaya yazdigin gibi😅 her sey pahali zaten bir sey kalmıyor😊
Kendi ihtiyacın ne ki bu kadar seninki ancak yettiyo4
@forbiddenzone hayır öyle degil. Eşim evi gecindiren kişi. Borc varsa o zaman benden harciyoruz. Mesela ev, araba gibi borclarda. Benim parama normalde dokunmuyor. Ben kendi paramla kendi ihtiyaçlarımı aliyorum. Kiyafet, makyaj, bakim malzemeleri, epilasyon isleri vs. Eşimden kendi ihtiyaclarim icin para almıyorum
Normalde erkegin evi gecindirmesi ve kadinin da ihtiyaclari karsilamasi gerekir islam acisindan. Bizde benim kendi kazancim oldugu icin kendimle ilgili olan seyleri kendimden harciyorum. Ortak olan seyleri eşimden harciyoruz. Faturalar, ev alışverişi vs. Benim paramın bir kismi kendi kisisel harcamalarima gittigi gibi bir kismi da birikime gidiyor. Yani hepsini kendim icin harcamiyorum. Her gun kıyafet satin almiyorum haliyle. Alirsam kendimden aliyorum. Almadigim zaman bazen maasimin tamami yatirima gidiyor, bazen bir kismini harcayip geri kalani yatirima, birikime gidiyor. Borç harc varsa o zaman ev, market, faturalar gibi dahil oluyorum. Onun disinda borc yoksa ortak harcamalara karışmıyorum. Esim bana en basta calismana bir sey demiyorum, calismak istiyorsan çalış ama evi ben gecindiririm, bu benim görevim dedi bende tamam dedim. Ihtiyaci varsa sıkışık olursa dahil oluyorum yoksa ve tek maasla evdeki ortak giderler karşılanabiliyorsa eşimden karsilaniyor bunlar. Benimki kendi harcamalarima ve birikime gidiyor
İyiymiş sizin düzen.. Ne iş yapıyorsunuz bu arada..
Bakim yerinde bellki eşinin aklı gidiyordur, :)
Monotonluktan çıkabilmek bence farklı şeyler denemek her alanda gezmek tozmak konuşmak seks denenmeyen şeyler için uğraşmak yoksa sevgi baki zaten ama heyecan lazım
Kesinlikle katılıyorum 😂
Cevap
13Cevap
Aşk ve güvendir
Uzun evliliğin sırrı birbirine saygı duymaktır o aşk ve heyecan bittiğinde her iki taraf birbirine saygı duyarsa uzun sürer
Hoşgörü biraz anlayış biraz da empati.. en önemlisi de Sevgi ve saygı
Her şeyi direk konuşup çözmek bence ertelemek kırgınlığa sebep olabilir
Erkek isen kadının her istediğini yapmak yeterli sanırım
Kadını Duymamak Herşeyine Tamam demek Alttan almak Ha kadın yabancıysa Sıkıntı yok hayat sana güzel Türkse Kaprisiyle egosuyla bol şans
Bu akılla evde kalırsın 😇
Aynen aynen 😂😂
Amin inşallah 🌸
Evet sen öyle sanmaya devam et!
😂😂
Sabır sabır sabır🫣🤫
Karşılıklı saygı sevgi
Ben bu fikri tuttum. Aşırı mantıklı geldi.
Kadın ile tartışmaya girmemek 😃
Her zaman olayı kapatan birinin oluşu
Saygı sevgi guven anlayış
Mantık evliliği hiç bitmez aşık olup evlenmeyn
Onu tutacak sey sende.. gerisi hikaye
Hoşgörü
Halay uyumu
Sadakat
Parasız aşk olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar