Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile gezerken kendinizi bulutların üstünde mi hissedersiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile gezdiğiniz zaman kendinizi bulutların üstünde mi hissedersiniz 🤔😄#Aşkİlişkileri Sevgiliniz ile gezerken kendinizi bulutların üstünde mi hissedersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yok ayaklarım yere sağlam basıyor hddj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. hissetmem 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öyle olması lazım sadece iki kişi etrarında dönmeli dünya o sırada 1 0 Yorumla
mehmethkn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl O kadar değil ama elbette bir havası oluyor , *başım bağlı ayık olun lan * mesajı vermek güzel oluyor 😀 1 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl sanki dünyada tek biz varmışız gibi 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet, öyle hissederdim. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmem hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Birazcık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok ayaklarım yere sağlam basıyor hddj
hissetmem
Öyle olması lazım sadece iki kişi etrarında dönmeli dünya o sırada
O kadar değil ama elbette bir havası oluyor , *başım bağlı ayık olun lan * mesajı vermek güzel oluyor 😀
Evt kim istemez ki gif süper ya
Tabii ki sonuçta sevdiğim insan 😏
sanki dünyada tek biz varmışız gibi
Evet, öyle hissederdim.
Sevgilim yok ki ama olsa evet
Mutlu hissediyorum
Bilmem hiç yaşamadım
Olsaydı evet
Birazcık