Kişilik & Karakter Ne olursa bulutların üstünde hissedersin? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor ay aman denizleri aş da gel ahshŞöyle kovalayanımız olmadı ahsh Mutlu pazarlarrr 😜😄#smell Ne olursa bulutların üstünde hissedersin? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Şöyle bir kovayalanım olduğu zaman :D keyifli günler ve mutlu pazarlarrr ✨🥂 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣 konum belirle sen gelirler merak etme u Barış_LonelyForever +1 yıl @HeartofFire Muhtemelen iyi bir şey için kovalamazlar abla 🤣 ahahs HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 ahahah arkadaşlar yürüyün hücuuum u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣🤣 ahahs ✨
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ben artık bulutların üstüne çıkmıyorum 😬😂 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Valla bu sıralar öyle hissediyorum 😃 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Beni gerçekten anlayan ve aynı fikirde olan insanlarla karşılaştıkça bulutların üzerinde gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevdiğim kız olursa yanımda o kadar mutlu hissederim ellerini tutmak sarılmak saçını okşamak yia 🙈🥰 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ekpss den tam puan alıp iyi bir kuruma memur olarak atanırsam 😂 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yanlış anlaşılmasın ama partnerinle aynı zamanda orgazm olmak bence bulutların üstünde hissettirir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Deniz güneş sevgili bol para ve sağlık daha ne isteriz 1 0 Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sonsuza dek kendimi bulabileceğim bi hayatım olursa 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Kendi kendime kalsam 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Fotoğraf 😂🤣Kadının havasına bak 😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl qhahah Pembe efsanedir ya Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Harbiden ya 😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Evlendiğim zamanlard 😊 1 3 Yorumla Semih6934 +1 yıl Mutlu pazarlar dostum 😌 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler Sem 😄 Yorumla Semih6934 +1 yıl 😅😊✨ Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl @-Felaketce- hayatıma girdiğinden beri o haldeyim. 3 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Canım benimm❤️ Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl @-Felaketce- sevgili gerçekler ❤️❤️❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buraya söyleyemem maalesef jdjfjdjf 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Tahmin ettim ahshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Skjdjsjfjd Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öyle bi duygu var mı acaba 🤔 1 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Beni sevdiğini hissettirirse, değer verirse 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Aşık olduğum insanla sevişmek.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Ev boş gel desin sjhdk 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Orgazm😂😂 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aynen öyle 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. ölürsem :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şöyle bir kovayalanım olduğu zaman :D keyifli günler ve mutlu pazarlarrr ✨🥂
🤣 konum belirle sen gelirler merak etme
@HeartofFire Muhtemelen iyi bir şey için kovalamazlar abla 🤣 ahahs
🤣🤣 ahahah arkadaşlar yürüyün hücuuum
🤣🤣 ahahs ✨
Ben artık bulutların üstüne çıkmıyorum 😬😂
Valla bu sıralar öyle hissediyorum 😃
Beni gerçekten anlayan ve aynı fikirde olan insanlarla karşılaştıkça bulutların üzerinde gibi hissediyorum
Sevdiğim kız olursa yanımda o kadar mutlu hissederim ellerini tutmak sarılmak saçını okşamak yia 🙈🥰
Ekpss den tam puan alıp iyi bir kuruma memur olarak atanırsam 😂
Yanlış anlaşılmasın ama partnerinle aynı zamanda orgazm olmak bence bulutların üstünde hissettirir
Deniz güneş sevgili bol para ve sağlık daha ne isteriz
Sonsuza dek kendimi bulabileceğim bi hayatım olursa
Kendi kendime kalsam
Fotoğraf 😂🤣
Kadının havasına bak 😂
qhahah Pembe efsanedir ya
Harbiden ya 😂
Evlendiğim zamanlard 😊
Mutlu pazarlar dostum 😌
Teşekkürler Sem 😄
😅😊✨
@-Felaketce- hayatıma girdiğinden beri o haldeyim.
Canım benimm❤️
@-Felaketce- sevgili gerçekler ❤️❤️❤️
Buraya söyleyemem maalesef jdjfjdjf
Tahmin ettim ahshs
Skjdjsjfjd
Öyle bi duygu var mı acaba 🤔
Hayallerim gerçekleşince
Sevdiğim kadın yanımda olsa yeter
Beni sevdiğini hissettirirse, değer verirse
Güzel demlenmiş çay bile yeter.
Aşık olduğum insanla sevişmek..
O buluşma gerçeklesitiginde