Küçükken benzetirdim ama şimdi ilginç olanlara denk gelince fotoğraflarını çekiyorum. Bu yaz küydeyken aniden anız yangınından kaçan bir büst ilgimiz çekti. Ve siyah dumanlardan da uzaklaştığı çok bariz belli oluyordu.
Yaa ama sen çok tatlısın. Benim benzettiğim sadece bulutlar değil. Ağaçların, bitkilerin gölgesini dahi bir şeye benzetirim. Hatta daha dün ağacın gölgesini saçları topuz yapmış bir kıza benzetmiştim. Bulutları da aralarında top oynayan çocuklara...
~yani hayal gücümüzü dışarı vurduğumuz nadir anlar olmuyor değil 🎩
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahah😄 evet onlar da var minik bir tebessüm oluşturmak ne kadar da kolay ☺
Bazen oluyor. İlkokulda bize dünya döner ama biz bunu göremeyiz diye öğrettiler. Bende bir keresinde bulutların döndüğünü gördüm. Ananeme dünyanın döndüğünü görüyorum dedim. Ananem de bulutlar dönüyor dedi 😁
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😅😅😅isterdiniz di mi tekrarını, o günler daha güzeldi
İsterdim tabii ne güzel günlerdi. Şimdi şehir olarak farklı bir yerde yaşıyorum orası burnumda tütüyor. Artık ananem yok ama oraya gidince her seferinde aynı heyecanla vakit geçiriyorum
Faruk Bey, inanç ayrıdır tamam mı hani günün 24 saati yalnızca ibadete ayrılmaz ya dünyalık işlerimiz de oluyor ya hani işte hayat da bu bir gün gibi her şeyi ahirete ayırın diye bir zorunluluk yok. Ben böyle bir şey paylaştım diye inancıma aykırı bir şey yaptığım anlamına da gelmiyor. Tuhaf tuhaf cümleler kurmaktan vazgeçerseniz sevineceğim başkasından önce kendimizden sorumluyuzdur.
Söyleyeceklerinizi 1 mesajla gönderirseniz daha iyi olur sanki İkincisi de benimle tartışmaya girmeyin, iletişime de geçmeyin çünkü an-la-şa-mı-yo-ruz. Söyleyecek çok şey var ama inanın bana göre değil değil yüzden çekilebilirseniz daha hayırlı olur.
küçüklük travması işte ne olacak ki başka küçüktüm gece amcam kucağına almış beni 6. kattan aşağıya baktırıyor ama baktırırken de böyle tam aşağıya doğru eğiyor beni geceleri de zaten daha da ürkütücü oluyor kat da yüksek olunca korku o zamandan sonra başladı bende