Ben dünyada mucizelerin olduğunu hissetmeye başlıyorum 😍 İçimi huzur kaplıyor 💕

Ben dünyada mucizelerin olduğunu hissetmeye başlıyorum 😍 İçimi huzur kaplıyor 💕

Genelde duygusallık hissediyorum
Bir yandan içim dinlenirken diğer yandan hep bişeylere benzetirim harikadır mavi üstüne beyaz pamuklar. Gündüzleri pek bakamam göz ağrısı yapar. Geceleri özellikle aylı gecelerde daha bir keyif veriyor. Hayal gücünün sınırlarını zorlarcasına her defasında derin düşüncelerde bulurum kendimi. Işık oyunlarının her adımda farklı bir görüntü ve farklı bir düşünceyi doğurmasıyla kafamın rahatlamasını dinlenmemi sağlıyor.
Elimi uzatıp bir tutam alasım geliyor. Hatta bazen kanatlarım varmış gibi üstüne çıkmak istiyorum. Lakin hayal dünyamda değil, gerçek dünyada yaşıyoruz.
Bu güzel soruya, en sevdiğim şarkımı armağan etmek istiyorum 🌤️☁️🌤️☁️
Teşekkürler
Rica
Bulutlar hayalimizde kurduğumuz, asla bitmeyecek olan çocuksu duygularımızın yansımasıdır. Mutlu olmak isteyen gökyüzüne baksın 🙏😌
Kesinlikle ✌🏻
😌✌️
Cevap
11Cevap
Huzur hissediyorum ya bu hayatta en sevdiğim şeylerden bir tanesi gökyüzünü izlemek ama maalesef çok sık yapamıyorum
bulutların şekillerini hep bir şeylere benzetiyorum 😀
Ben de 😄
O kadar uzuncadır gökyüzüne bakmıyorum ki... Yarın bakayım bi dikkatli. 🥺🌸
Günaydınnn💖
Hiç bir şey hissetmiyorum :D çok düz ve duygusuz bakıyorum demek ki
Bulutlara bakınca kendi çocukluğuma geri dönüyorum. Şekillerinden anlamlı nesneler görmeye çalışıyorum. Çocukken, her bir bulut farklı bir hikaye anlatıyor gibi düşünürdüm.
Hani diyor ya şükürü amca gökyüzünü öpmek isterdim ömür hanım gözlerimle değil dudaklarımla işte o his oluyor içimde
Son 2 gecedir akşamları gökyüzündeki yıldızlara bakara uyuyorum...
Ay içim bi hoş oldu 😁
Şekiller görüyorum 😀
Bulutlara baktığımı hissediyorum
Gazdan oluşmuş hava iste
uykum geliyor : )
ne kadar da romantiğim
Özgürlük
Hiçbir şey hissetmiyorum
Off içim sıkılıyor, yine ne sıktılarsa… diyorum
Eti cin ambalajı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?