Bulutların üstünde hissetmene sebep olan kim veya ne? Sevdiğim adamın ilgisi ve sevgisini hissedebilmek bana bulutların üstündeymiş hissi yaşatıyor❤❤ iyiki hayatimdasın diyorum ona❤
Söylediklerinde aynen katılıyorum sevgiyi hissetmek kadar mükemmel bir duygu yok. Tek bir cümle sebebiyle ben bugün dünyanın en mutlu insanı olmaya adayim. Bulutların üstü ne ki arsi gördüm.
Valla dün benim birick kardeşim Tolga beni bulutların üzerine fırlattı. Epey çekismeli bir gündü.Çok esnek olduğumu farkettim bir kez daha. Evde durunca bana sarıyor bu çocuk😂
Hayyata birbirini tamamlayan bazı şeyler var Leyla ile Mecnun gibi, Ferhat ile şirin gibi. Ve en önemlisi bordo mavi gibi. Bu isimlerin tek başına bir anlamı yok. Ben bordosuz maviyim, Leylasiz Mecnunum. Tut elimide tamanliyalim birbirimizi olalim senle bordo mavi 😊
en yakin arkadasimin aylar sonra sehir disindan istanbula gelip ilk beni ziyaret etmesi, bana surpriz yapmasi, heyecandan elim ayagim titriyordu cok guzel bir histi...
En son bugün çok keyifli vakit geçirdim. Tüm gün tekne turu yaptık, adadan adaya dolaştık, kıpkırmızı yandık, ondan sonra şarkı, türkü, dans mans devam ettik. Valla gün bitmesin istedim 🙏🏻😊 şükür
Eskiden körüklü otobüsler vardı, belli bir yerinde dönen bir alanı vardı orada yolculuk yapardım Sağa, sola dönerken, kasislere girip çıkarken sanki uçuyor Eda sı verir di 😁😁😁
En son bu hissiyata seneler önce kapılmıştım.. Yaklaşık 3-4 sene evvel bir daha da yaşar mıyım, hiç sanmıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şimdi bir arkadaşım beni aradı. Normalde futbolmuş maçmış hiç sevmez , anlamaz da. Kısaca ilgi alanı değil futbol. Haberlerde benim adından sıkça bahsettiğim bir teknik adamı görmüş. Talipleri çoğaldı cinsinden haberi yapılmış. Haberi görünce aklıma sen geldin dedi o yüzden aradım. Sırf ben seviyorum diye aklında tutmuş adamı. Bilmiyorum o an kalbim yumuş yumuş oldu
@Heraklio ikimizde kovayız ama burçlara gram inanmayız hoşgörü güncellik aşk ilgi şevkat vede özel meseleler dururken burcumuzdan dolayı böyle olduğumuzu vey aa dün merkür jupitere teğet geçmiş o yüzden olmuş demezsin heralde dimi :D
Askerliği yapıp eve geldim. O an sevinçten uçmak üzereydim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
5 ay önceydi teyzesi aramıştı telefonla konuşuyordu sarıldım kalp atışlarını duydum o kadar güzel bir histiki ama artık yok sondu sanırım düşüşüm ağır oldu
20 yaşındayım bir işe girmiştim aşırı yoğun zor bir işti sabah 6 akşam 5 çalıştım. Baya da bir para kaldırdım hani... Beni zamanında havalara uçuran şey buydu