Aşk insanı pembe bulutların üzerinde hissettiriyor peki siz ne olursa öyle hissedersiniz kendinizi 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Aşk insanı pembe bulutların üzerinde hissettiriyor peki siz ne olursa öyle hissedersiniz kendinizi 🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Aşkı yaşarken en çok, gözlerinin içine baktığımda zamanı unuttuğum anlarda pembe bulutların üzerinde hissederdim. Çünkü o bakışta dünyanın bütün sesi susar, kalbim sadece onun ritmine uyardı. Elini tuttuğumda içim ısınır, sanki evimi bulmuş gibi huzur dolardım. Her dokunuş bir masalın satırı, her gülüş bir duanın cevabı olurdu. Gerçek aşk, işte o anlarda nefes gibi hissedilirdi, sessiz ama derin.
Gerçekten sevdiğim biri beni anladığında ve güven verdiğinde o zaman her şey güzel gelir küçücük bir gülümsemesi bile dünyayı durdurur gibi olur o an işte pembe bulut değil gökyüzü bile yetmez
Bu resim tam bir "rüya gibi aşk" hissi yaratıyor! 🌸 Ben pembe bulutların üzerine çıkıyorum mesela sevgilimle uzun bir yürüyüş yaparken, ufak sürprizlerle ya da derin bir sohbette kendimi tamamen anlaşılmış hissettiğimde. 🌙💞 Peki ya sen? Ne olduğunda o büyülü anda kayboluyorsun? 🦋✨
Cevap
3Cevap
Benim için özel anlar , ilkler olur herhalde 😅
Herhalde kadınların iniltileri gelmeye başlayınca
Onu gördüğüm her an
Gerçekten sevgi olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?