"Bir insanın size verdiği değeri hiç üzmemesinden değil, üzdüğü zaman bir şeyler yapmaya çalışmasından anlarsınız.."

"Bir insanın size verdiği değeri hiç üzmemesinden değil, üzdüğü zaman bir şeyler yapmaya çalışmasından anlarsınız.."
Eğer beni seviyorsa anlarım. seven insan değer verir çünkü güvenmek değil aslında. çünkü insan güvendiği kişiye bile kötülük yapabiliyor. yani güveniyor diye bu sevdiği anlamına gelmez. ama seven insan değer verir onu üzecek ya da kıracak hiç bir şey yapmaz yani yapmamalı. ama günümüzde kimse kimseye dikkat etmiyor herkes kendini düşünüyor
Süreki benimle ilgilenmesinden anlaşılır zaten :)
😇💐
Ben artık insan istemiyorum. Closed 😂
😂 Haklı bir isyan 😂
@meftun35 👍👍👍
Cevap
16Cevap
Anlamam annemden başka kimse bana gerçekten değer vermez
Değer veren insan hislerinin boyutundan çok, ilgisiyle ön planda olur. Gün içinde soramasa bile bunu müsait olduğunda telafi etmek için uğraşır. Misal senin için önemli olan her konuyu o da önemser. Seni negatife düşüren her olayı tersine çevirmek için elinden geleni yapar..
Artık dengemi bozuldular. Ne yapılırsa yapılsın değer veriyor mu karşı taraf bilemiyorum
Umarım gerçekten değer veren birisi çıkar karşına :)
Çok güzel sozmus, benim geleceğimin güzel olması için ugrasmasindan
Freud'un sözü
Vayyy iyiymiş düşüncesini bazen pek sevmesem de bu sözü iyiymiş 😅
😂😂
Bu şöyle olur diye anlaşılmaz ki. Kalbinde bir şeyler olur o insan da her şey farklıdır. Bir bakmışsın zor gününde vardır. Bir çabası olduğunu görürsün işte bu iyidir
Kendisi bana ilgi gösterdiğinde ben de ona ilgi gösteririm. Hal hatır soruyorsa ve benim için her şeyi yapmaya hazırsa kesinlikle değer veriyordur.
Deger verir suphede kalmani istemez , gonlunu kırmaz, sever iyi hissetmeni saglar saygi duyar ilgi sefkat merhamet gosterir incitmez
benim mutlu olmam için mücadele ediyorsa ne olursa olsun benim için savaşabiliyorsa ama tabi bu niteliklere sahip insanlar milyonda bir denk gelir oda bize nasip olmaz
Senin için zamanından harcarsa. Benim için zaman çok çok çok önemlidir ve o bana zamanından ayırıyorsa. Neyse
Beni üzmekten çekiniyorsa, üzerime titriyorsa her zaman tatlı dil güler yüzlü yaklaşıyorsa, o kişi için değerli olduğumu bilirim.
kıyamamasından üzmemeye çalışmasından koruma çabasından ve başıma bir şeyler gelmesinden endişelenmesinden
Rahatsız olacağım şeyleri yapmamaya özen gösterdiği zaman anlarım.
Söyledikleri ile yaptıkları birbirini tamamlar ise..
Değer veren insan arar sorar iyi ve kötü anında her zaman yanında olur 🙏🍀🦋☕
Anlamam çünkü benden fazla değer veremez.
Biri bunu takıntı hâline getirse kaybeder
Kavga ettiğinizde kestirip atmak yerine tatlıya bağlayana kadar problemi çözmeye çalışıyorsa
Birileri birilerini hep enayi yerine koyuyormuş ya güzel hareketler ama hiç hoş olmayan davranış biçimi 😕
Sadece sen ona ilgi gösterince ilgi gösteriyorsa kendisi bir şey yapmak yerine senin yaptıklarına karşılık bir ilgi gösteriyorsa sana değer vermiyordur tabi ki istnisna olur ama genelde böyle
Kırılacağım diye korkmasından…
üzdükten sorna ne yaparsan yap hiçsin
Ayırdığı zamandan
Verdiği savaştan
bana sorunlarını anlatıyorsa anlarım
konuşurken seçtiği kelimeler
Güneşe tutarim atatürk varsa icinde degerlidir :D
anlaman icin ozel bi caba sarf etmene gerek yok emin ol hissettirir
değer vermek için ilk önce vermeniz lazım!
İnsanlarla deger vermiyor ya
Anlamam
İlgiyle tabi ki
Çok karışık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?