askere gitmeden ilk aşkımla tekrar barıştık şimdi o askerde ve bende ünideyim , bir çocuktan hoşlanmaya başladım ama ihanet ettiğimi düşünüyorum çocuğun yüzüne bile bakmıyorumm ama sürekli aklıma geliyor. ne yapmam gerek..
Cevabın nedir?
+1 yılSeviglim vardı. lise son sınıfta çıkmaya başladık. üniversiteye gitti. ben de o senenin ağustos ayında askere gitmiştim. bu arada sene 2011 de bu hadiseyi yaşadım. çok sevdiğim için ve evleneceğimiz umudunu bana verdiği ve ona inandığım için koluma adını kocaman dövme yaptırmıştım. askere gittikten 2 ay sonra bana telefonlar yağmaya başladı. bunlar benim en iyi dostlarım ve nasıl söyleyeceklerini bilmedikleri birşey olduğunu anlatmaya çalıştılar. yani sevgilimin senin durumda olduğunu hatta daha da ilerisine gidip birisiyle ilişkisi olduğunu yazdılar. üniversitesinin 2. senesinde birisini bulmuş ve beni g*t gibi ortada bırakmıştı. hem de ben askerlik görevimi yaparken. kaç sene geçtiğini sen hesapla. ben hala onu gördüğümde kalbim çarpıyor. ama sonra da gururum bir tokat çarpıyor o kalbime oturtuyor yerine. hayatımda hiçkimse olamıyor ondan sonra en fazla 1 hafta flört edebiliyorum. neden mi güvenemiyorum. 15 aylık askerlik hizmetimin 12 ayını psikolojik tedavi ve xanax seroquel tegretol citol gibi saçma sapan ilaçlarla geçirdikten sonra bile hala bu kazığı unutamıyorum. sevgili bacım. benim sana tavsiyem kimsenin hayatını dikmeye kalkma. yüzün gülmez. bahsettiğim kız ailesini kaybetti ve şu an adı honda 1000RR olarak geçiyor yaşadığı semtte. herkes tanıyor. ksksarı nın benzetmesi yanlış değil kardeşim. Bu tür olaylar olabilir. gönül bu laf dinlemez. ama mantığınla bütünleştirip çocuğa yazık etme. bitiriceksen de bir ilişkiye başlamadan ötekini yüzyüze bitir bence. saygı ve sevgilerimle. içimi yaktın yine daha ilk cevabımda. (aç bir bira daha musaip...)
49 Yorumla
Soran+1 yılanılarını hatırlattığım için özür dilerimm aslında olay tamda bu şekilde değil kendimi iyi ifade edemem ama zetan sevgilimi beklemeye karar verdim yorum için teşekkürler ama herkesten kaşar lafını duymak bni üzdü çünkü öyle bir insan değilim
- +1 yıl
Soran kişi özür dilemene gerek yok. her gün bunlarla uyanıp her gün bunlarla sızıyorum. dikkat. uyumuyorum. sızıyorum. bir alkolik yarattı çünkü. direk sana kaşar demedim. bu şekilde düşünmeni sağladığım için asıl ben özür dilerim. sadece bu modellere böyle deniliyor. sen de bilirsin. eğer beklemeye karar verdiysen sen Madamın dibisin. daha diyecek hiçbir söz yok sebastian.
@maicie sivilde o ilaçları almak zorunda değilsin. sevdiğinin peşinden gidebilirsin. kızsan sorun yok. seçme şansı senin. askerlik yaparken elin kolun bağlı. bir yere gidemiyorsun. ilaçları almak zorundasın. her kız sana pas vermiyor. istediğin kadar yakışıklı ol. paran yoksa hiçsin. için acıttığım için de özür dilerim. sanırım seninde yaran derin. - +1 yıl
@maicie her gün sol kolunda 20 cm genişliğinde ve 4 cm yüksekliğinde bir isimle uyanıyorsun. bazen semtte görüyorsun ve takmayacaksın öyle mi? dişim ağrıdığında dişimi çektirdiğim gibi kalbimi de çektirmek istiyorum artık. ya da şu kafatasımın içinde onu düşünen beş para etmez organı söküp atmayı. bir yolu olmalı ama nasıl?
- +1 yıl
@maicie haklısın. dövme için bir yer ile görüşüyorum. zamanla geçmesi için birilerine güvenebilmem ve daha önemlisi güvenebilecek bir kişinin benimle ilgilenmesi gerekiyor. ama zor. çok zor. denemelerim boşa. dövme sorun olmasa bile kıskançlığım sorun oluyor... sabır ediyorum. başka ne yapabiliriz ki.
- +1 yıl
Dövmeyi sildiricez ilk önce. Sonra hemen birisine güvenmeye çalışma. cok seyi bir anda yapmaya calisirsan olmaz. Arkadaslarinla gez, caliş. Yani seni mutlu edicek isler yap. O hic yokmus gibi yasamaya calis. Acikcasi seni mutlu eden islerle ilgilen hayatini düzene sok. Gerisi zaman a kalmis gercekten bu boyle
- +1 yıl
ya da seni anlayan biriyle bu işlere kalkış. ( resmen yazılıyorum yahu )
En İyi Cevaplar
+1 yılInsansın doğaldır bu durum fakat ihanet ederek değer verenleri üzme insanlıkla yaşamayı bilmezsen ne değerin olur ne de sevenin bunun bilincinde bir yaşam sür bu bir tavsiyedir ister dinle ister dinleme senin bileceğin iş
03 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) sevgilimi beklemeye karar verdim
- +1 yıl
mutlu ömür dileğimle iyi günler diyorum :)
Soran+1 yılteşekkür ederimm :)
+1 yılBiran önce o hoşlantını yok etmelisin sen bir askerin nasıl gün saydığını bilirmisin bir asker geri dönecekse ailesi ve sevdiği kişinin sevgisiyle geri döner. Asker diyosun ya nasıl böyle bir duruma düşersin ve birini seviyorsan aşıksan başkasından hoşlanamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.. belki de o çocuktan da hoşlanmıyorum bilmiyorum ya kafam çok karışıyo.. askerdekini özlüyorumm seviyorum da ama muhabbet olmayonca olmuyo.. ama yanlışımın farkındayımm hoşlandığım çocukla ilgilenmiycem artık.
- +1 yıl
Senin ki şu an sadece bir boşluğa düşme sevgilin olmadığında kendini yalnız hissediyorsun ve başka şeylere yöneliyorsun ama kesinlikle o yönelme olmasın. Unutma her kız asker sevdiğini umutla, aşkla beklemeli :)
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) çok güzel anlatmışsın :)
+1 yılSevgiline bunu aslaaaa aslaaaa yapma benimkide askerde ondan başkası aklımın ucundan bile geçmiyo sevdiğin adamın ismini yaz heryere ve sadece askerdekini düşün bierkwk ggerçekten sevmese askere giderken arkasında sevgili bırakmaz
02 Yorumla
- +1 yıl
Aferin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
142Cevap
+1 yılAskerdeyken onu bekleyen , telefondayken kıskançlık krizlerini yatıştırmaya çalışacak kız mısın peki? Bizim neslimizde askere gidene karşı bir saygı sevgi kalmadı mı? Erkek askere bir gider , kızlar belli bir süre sonra yalnızlığa alışıp uzaklaşmaya başlar.. Onca ay kim bekleyecek? o stresi kim bekleyecek demi? O giderken ayrılırsın, 1 kaç hafta evde bilgisayarda takılırsın, Burada " sevgilim asker , özlüyorum ama sevmiyorum sanırım? " diye konular açarsın. Sonra arkadaşlarınla cafelere falan gidersin. Gözüne birini kestirirsin, Onlarlada flört edersin , belkide sevişirsin. Kendini kaşar hissetmemek için onunla çıkmaya başlarsın. Taa ki sıkılana kadar. Ota boka trip atıp iyice sıradanlaşıp kendini önemli hissetmek için ondanda ayrılırsın. Al sana 2 senenin planını yaptım.1 yılda neymiş
15 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) aşırı ağır olmuş öyle biri değilim yinede ttşkler
- +1 yıl
En iyi yorumdu bu
- +1 yıl
Kırıci olduysam Kusura bakma @Soran. Sadece gercekler bunlar. Ne askere ne polise. Goreve saygi yok. Sanki partiye eglenceye gidiyoruz :) taksim. Gezi parki olaylarinda gorev icin uzak kaldik eski kiz arkadasimla , oda boyle birsey yasamisti. Affi soz konusu dahi olmayacak bir olay.
- +1 yıl
Tesekkur ederim @aleyaley39 :)
- +1 yıl
Bu arada oyle bir olay derken. sadece yogun bir sekilde gorevde oldugum 2 hafta suresince mecburi ilgisizligimden dolayi bana moral ve teselli vermek yerine baska birinden hoslanmis olmasi sadece :)
+1 yıluzaktan ask zordur.. belki de senin için doğru kişi askerde ki sevgilin değildir. eğer öyle olsaydı, aklın diğer çocuğa takılmazdı. Kendini kötü hissetme. Sana burada kaşar diyen erkeklerin %90'ı sevgilisini sadece zihnen değil bedenen de aldatan gerçek kaşarlar. Kalbini dinle ve pişman olamayacağına inandığın karar hangisiyse onda sabit kal. Sevgiler
03 Yorumla
Soran+1 yılyorum için tşkler. böyle adam akıllı yorum yazan bir kaç kişi var sadece bu kadar kaşar lafını işiteceğimi sanmıyodumm.. böle bir insan değilim günahımı alıyolar cidden
- +1 yıl
Yargılar yargılar.. Bir gün aynı yollardan geçer elbet:) kimseye kendini anlatma. Kalbini dinle
Soran+1 yılteşekkür ederrim yorum içinn :)
+1 yılEğer o çocuğa yüz verseydin ihanet etmişolurdun ondan uuzak dur ve sevgilinin askerdeyken sakın terketme
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için bnde sadık kalmaya çalışıyorum o çocuktann olduğunca uzak durmaya çalışıyorum
+1 yılsana yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi bir başkasına yapma, sen uzakta okumaya gitseydin sevgilin birinden hoşlanmaya başlasaydı. ne yapmasını beklerdin ondan? ya açıkça konuş ve kendisini üzmek istemediğini söyleyerek ve onu üzmeden ondan ayrıl. ya da sevgilinle kalacaksan da gerektirdiği gibi davran. ama herşeyden önce bir karar ver, daha huzurlu olursun en azından
10 Yorumla
+1 yıllütfen git hiç vakit kaybetmeden aldat sevgilini taam mı:(((kadınlardaki bu basitliği erken yaşta farketseydim kadın düşmanı ourdum sanırım. başkasından hoşalnıyorsun diye aldatmak... sakın ban fiziksel bişey olmadığı için aldatmış olmam deme. hayatında biri varken göz uccuyla birine bakmak aldatmaktır. benim sevdiğim kadın benden önce hayat kadını olsa da umursamam ama benden sonra başka bir erkek hayaline bile girse biter
00 YorumlaSana bir ikisey sorduğunda boyle aklindan cikmiyosa o asker kardesimi unutmusun demektir senden o çocuğa hayir gelmez yoluna bak millete akil danismaya baslamissin yazik güven bu kadar sor belkide o senin için neler dusunuyo sen baskasiniz yazik bide erkeklere dersiniz demmekki kadim milletine hic bir zaman guvenilmez sevdiğin yok yaninda hemen gozyn kaysin ksar diye tabir ettiğimizlerden olacaksin fazla surmez
01 Yorumla
Soran+1 yılya bn o çocuktan 2 aydır hoşlanıyodumm ayrıca sevgilimle de yeni barıştık 2 hafta oldu.. yeni de askere gitti durumlar böle olunca aptalca olduğunun farkındaym hatamın farkına vardım sevgilimi bekliycem zaten yorum için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kendin diyorsun aldatmayı düşünmüyodum diye ksksarı nın yorumunda. o askerde kim bilir nasıl bir piskolojide sana muhtaç belki çok düşkün sana sen burada onu bunu geçtim de vicdan nasıl diye hiç mi merak etmediniz hadi sen belki az da olsa etkilenmiş burada dile getirmişsin kafana takılanı birde senin gibi dahasını yapan var lanetle kınıyorum. inş denginizle raslaşırsınız bir gün.
00 Yorumla
+1 yılBurada böyle bir soru sorup cevapları alınca çark edip işte neymiş efendim ben sevgilimi bekleyeceğim o çocuktan sadece biraz hoşlanmıştım vazgeçtim falan filanlar zırvalamışssın. Kızım bence her şeyin başı niyettir sen bu soruyu sorarkenki niyetin belliydi. bu nedenle ki KAŞARSIN kim ne derse desin..
13 Yorumla- +1 yıl
senin beynin kaşar asıl. sığ kafalı seni.. terbiyesiz. fırsat bulunca kız arkdşına boynuzu takan sizler, kadına gelince namus bekçisi oluyorsunuz. Allah seni de imtihan eder merak etme. Kötü beyinli, edepsiz adam seni
Soran+1 yılLann yemin ediyom sorduğuma sorcağıma pişman oldumm her yorumda da kaşar ytazılmaz ki cidden öyle bir insan değilim ayrıca herşeyin ayrıntısana kadar yazmadım ve kendimi iyi ifade edemedim.. herkes de kaşar diyo valla bıktım ya bu ne Lann
- +1 yıl
Sen ne diyorsun değişik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi kızların hepsinden nefret ediyorum!
Askerdeyken bari yapmayın YAZIKLAR OLSUN!
Kaşar insan dahi yapmaz bunu. Emir altında olan birisinin dışarıdaki tek umudu siz ve ailesidir.
Neden hep böyle kızlar Askere giden adamları üzerler. Aldatanlardan bir gün aldatılır.
Umarım en kısa zamanda ren geyiği gibi olursunuz :)02 Yorumla
Soran+1 yıl:P yorum için saqoL
Cevap sahibi+1 yılRica ederim nedemek :))
+1 yılBir şey yapmana gerek yok. Zaten buraya şunu yazabilmen bile bir ihanettir. Sevgilim ve başka birinden hoşlanmak diye bir cümle kurulamaz! Başka birinden hoşlandığını buraya itiraf edebiliyorsan, merak etme elinde sonunda hoşlandığın çocuğada dersin. Asıl sorun ne biliyormusun?
Hoşlandığın çocuk seni iplemez, bakmazsa. Bu yediğin boku sevgilim dediğin elemana söyleyecek yürek var mı sende?10 Yorumlakendini suçlu hissetme bence. böyle şeyler herkesin başına gelebiliir canım. sonuçta hatasız kul olmaz.. ama bence tüm herkes bunu yaşıyor fakat inkar ediyolar. mesafeler benim için engeldir.. gerçek aşk engel tanımaz derler o da doğru.. demek ki yeterince sevemedin sevgilini. veya da başka bişey. kendini suçlama duygularından emin olmaya çalış, bir karar ver ikisinden birini seç. ya da ikisinden de vazgeç..
15 Yorumla
Soran+1 yılya çok başka şeyler hikaye bayağı uzun o yüzden herkes yanlş anlıyo bni :/ bekliycem zaten sonuna kadar ayrıca sadece 12 ay da değil ki askerde kalmayı düşünüyo.
Soran+1 yıldenerim ama mesaj atamıyorum ya giriyorum ama açlımıyo orası napmam lazım
Soran+1 yılevet onaylanmadı bide Xper seviyesi 2 olmalıymış benim daha 1
Aynisi başıma geldi cok sevdigim bir kiz arkadasm vardi ciddi dusunuyorduk askere gittikten birkac ay sonra tuhaflasmaya basladi ben askerde bile ilgimi eksik etmedim ondan tek kotu soz konusmadim o hergun trip atmaya basladi yoktan yere kavga cikarmaya basladi sonra birgun mesaj atmayi aramayi kesti aradigimda acmiyordu nihayet hoscakal diye mesaj atti ogrendimki aldatmis beklemek zor geldi yikildim adeta o 15 ay bana zehir oldu Allah indan bulsun oda oyle olur inşallah
03 Yorumla
Soran+1 yılhım üzüldümm bn sevgilimi beklemeye karar verdim
- +1 yıl
Umarim bir anlik vicdan azabı duygusuyla soylemiyorsndur bunlari oyleyse yarn fikrin yine degisir ve sonunda yaparsn yapacagni buarada diger yorumlarda gordum muhabbet kesildi cart curt demissin o adam napsin sana o orda neler cekiyor sen biliomusun 3 kurusluk adamlara komutanim cekip boyun bukuyor pskilojisi sifirken sen hala nasil beni onemsesin gibi sacma bir dusunceye kapiliosun anlamadm ama boyle olur iste o cocugun durumunu hic dusunmez sadece sen ilgi beklersin asker o adam bunu unutma
Soran+1 yılbu yorum çok daha iyi oldu teşekkür edrimm.. askerlik gerçekten çok ciddi bir yer.. bnde ona göre davranıcam yorum için teşekkürlr :)
+1 yılAskerdeki ya da uzaktaki sevgilisini aldatan ya da bunu düşünen bile aşşağılık insanlardan biridir gözümde pul kadar değeri yoktur, kaşar demek bile çok insanca geliyor daha beteridir, eğer bir aşk bitiyorsa bunu karşıdakininde bilmesi gerekir ve uzun bir ilişkiyse eğer bir mütdet saygıdan birbirlerine zaman verilmelidir!
00 YorumlaInsanin icinde o*spuluk varsa zincire de vursan kilidyle oynasir sozu tam senin gbiler icin cuk oturuyo. Kizim madem yuregine guvenmiyosn niye barisiyosn bide ilk askim demissin o senin askin olsa boyle sipsevdi olmazdn !!!
23 Yorumla- +1 yıl
Bunun zor durmla alakasi yok bu kizn savunulcak bir yanida yok ben kendimden eminim guzelim 25 yasima gelmism kimseyi de aldatmadm aldatmamda edebiyle oturup sevdigini bekleyemicekse baskasina umit vermicek o cocuk kaldi ki askerde bde gelip bna insallah basina boyle bise gelir diyosn cok sukur Rabbime nefsime hakim olabiliyorm ama dikkat et bna dedign sey donup dolasip basina gelmesn..
Çakmaklara GAzzzz
Telefonalraa ŞArzzz
Yawşakalra DAyak farzzz...104 Yorumla- +1 yıl
Haha iyi güldüm
Soran+1 yılyorum için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ohoo normal oldu artık bunlar. Aldatırken sıkıntı yok, aldatılınca katliam peşinde herkes. Aldatacak gibi hissediyorsanız ayrılın uzatmayın, neden bu kadar küçülüyorsunuz anlayamıyorum?
*iç ses* İşte bunlar hep aşkı memnu.01 Yorumla
Soran+1 yılyorum için tşkler
+1 yılpişman olacağın şeyler yapma... soruna göre bakılırsa askerdeki tamamen bir alışkanlık sevgi ve ya aşk değil yoksa aklına birileri gelmezdi dünya ya bidaha gelmeyeceksin ne yapmak istiyorsan onu yapmalısın en doğru kararı sen verebilirsin
02 Yorumla
- +1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman (:
Sakin askerdeki sevgilini dusun ne hisseder.. yapma uzak dur o cocuktan ve sevgiline sadik kal..
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için bnde sadık kalmaya çalışıyorum o çocuktann olduğunca uzak durmaya çalışıyorum
Soran+1 yılteşekkürler :)
Bütün Kız Arkadaşlara Söylüyorum Eğer Böle Birşey Başınıza Gelirse Ne olursa Olsun Askerdeki Sevgilinizi Bırakmak İsterseniz Onun Askerden Gelmesini Bekleyin O Askerdeyken ona hiç bir şeyi belli ettirmeyin Yoksa O Çocuğun Hayatını 2 Sefer Skrsniz Haberiniz Olsun iyi Akşamlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönül bu işte. Ancak her zaman kendimizi karşı tarafa koyalım , ya aldatılan sen olsaydın. Sevgilinin sana sadık kalmasını istemezmiydin. Insanın canı helali çektiği gibi , haramı da çeker önemli olan sınırlarını biliyor olman. Herkes her istediğini yapsaydı dünya bugün olduğundan daha kötü durumda olurdu inan bana.
00 Yorumla
+1 yıladam askere gitmiş gidip gelcek işe girecek veya veya iş kurcak para ayarlıcak senle evlencek evlenmek ıcın en buyuk engel askerlik o askerliğini kolay bitirebilmek için sevgiden ilişkiden guc olarak senı saatlerce dusundugune emınım ama senı hergun arayamıyor hergun yanında olamıyor dıye böyle bırsey başladıysa sende sımdıden o çocuğu salda hâkedene gitsin.. ama erkeklerın psıkolojık durumu askerde senın cektıgınden daha zordur buna emin ol :)
01 Yorumla
Canım gerçekten sevsen o gönlün zaten kaymazdı o yüzden kendini kandırma yani seviyorum bekliyim diye ben de bunu anlamıyorum bu nasıl bir sevmek soru sorandan hoşlanmışsın ilginç
01 Yorumla
Soran+1 yılsen olayı tamamen yanlış anlamışsınn.. boşver ya açıklamaktan yoruldum artık.
Sakın böyle bir hata yapma o çocuk sana güvenip askere gitmiş bu tabiki bir ihanet kendini rahatlatmaya çalışma bence biran önce hatandan dönmeye bak
13 Yorumla
Soran+1 yılyani demek istiyo ki senin onu aldatmayacağını varsaymış.. öyle demek istiyo
1 sene içerisinde şöyle bir konu açıcaksın sitede '' sevgilim askerde diye ünide tanışıp çıktığım çocuğu cafede görüpte hoşuma giden bir çocukla aldatıyorum '' mesajı alabildin mi? ipucu verim : ' sonu yok '
21 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil normalde sevgilime sadığımdır bu olayda ondan önce oldu zatenn sonra çıkmaya başladık ve askere gitti. çocuğuda sonuçta her gün okulda görüyorum napmamı bekliyosunuz ki bir fikir alayım dedim sadece zaten sevgilimi beklemeye karar verdim
+1 yılnormal şartlarda madem bırınden hoşlanmaya başladın ayrıl sevgılınden derdım. çunku sevgınde problem var başkasından hoşlanmaya başaldıysan. ama adam askerde askerdekı adam bırakılmaz. o yuzden edebınle bekle. geldıkden sonra bıraz düşün derım.
11 Yorumla
Tabiki ihanet ediyosun! Ben anlamiyorum sizi ya.. Bence sen o hoslandigin cocukla devam et. Askere gideni haketmiyosun. Sevmiyosan zorlama. ileride sorunlar cikar dha cok sorun olur. Aslere gidince unutuyosanda gercekten sevmiyosun demektir..
01 Yorumla
+1 yılHayat senin karar senin. Ama kalbini dinle birini üzmemek için yanlış bir karar alırsan sen ömür boyu üzülürsün. Birinden birini kırmadan düzgünce anlatarak bırakmalısın.
00 Yorumlagönül bu kendini suçlu hissetme sakın ama sakın sevgilinle ayrılmadan o çocukla bir ilişkiye başlama eğer sevgiline karşı boşşan artık düzgün bir dille bitir onu da kendinide boşuna oyalama üzülürsün yoksa
00 YorumlaOncelikle eic e baktim afagshaj herneyse senin ki basit hoslanti gelip gecer unutursun aklina bile gelmez sevgilinle yasadiginiz guzel gunleri hatirla sana sarilisi. Opusu.. ses tonu.. sozleri.. ne kadar asik oldugunu hatirlayip sogursun otekilerden.
00 YorumlaAlın size yüreği ısıpı bir kaşar. Yapma gülüm ahını alma kimsenin taşa takılır ayağın düşersin kaldıranın olmaz. Adın çıkar 9a inmez 8e. Sakla samanı gelir zamanı. El elden üstündür. Hadi kaçtım ben Ça v v
21 Yorumlaya kurban olim yspmayin ya hafi magdem yapiyosun askere gitmis sana güvenip arkasinda birakmis bekleyenim var deyip gun sayan bir insana yapmayin ayip gunah ya
03 Yorumla
Soran+1 yıltşkler
+1 yılaldat gitsin * hepimiz toprak olmıcazmı askerdeki sevgilinlede sorun yok aşkım hep senı dusunuyorum nasılsın senı cok ozledım die salla gıtsın hayat devam etsın
210 Yorumla
Soran+1 yıldaha neler bn normalde çok sadık biriyimdir hatta ünide de hiç bir erkeğin yüzüne bakmıyorum bile o çocukta bnden not istedi bir kerede yanımda oturduğu için bişeyler hissediyorum gibi düşünüyodumm ama öyle olmadığına karar verdim :)
Soran+1 yıldeğil tabi ki de ayrıca bn aldatmayı düşünmüyodumm.. ayrılmayı düşünüyodum biraz da muhabbet olmayınca askerde zor oluyor. sonra askerde böle bişey yapmanın kötü bir şey olduğuna kara verdim
- +1 yıl
koy gotune gıtsın ya sonra uzulursun bokunu cıkarana kadar alkol kullan bıkana kadar seks yap paran oldukca doyasıya harca
Soran+1 yılahhahaaa fazla abartın ya :D
- +1 yıl
ne abartıcam valla ben öyle yapıyorum gam yok keder yok * çarşıdan sik komşudan :D:D
Soran+1 yıliyiiymişş hayat felsefen ne peki.. '' sikir et mutLu oL , mutLu öL '' mü?
- +1 yıl
Dünya tersine minare götüme
- +1 yıl
Ye senin?
- +1 yıl
Sende beni dinle biriyle anal diğeriyle sanal takıl
sevgilin gelene kadar gönül eğlendir. hakkındır. ki böyle şeyler hissediyorsan vicdan yapma, doğaldır. ama arkada iz bırakma. askerdeki sevgilin döndüğünde bir durum yoklaması yap, hangisi senin için değerli geliyorsa onunla devam et ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya sanmıyorum değerlendirme falan öyle bişey yapmam bn. seviglimi bekliycem. gerçi ciddi de düşünmyoruz ama sonuçta ona sn sadık kaldığın sürece seni bekliycem dedimm zatenn ayrılmayı falan düşünmüodum sadece hoşlandığım çocuktan nasıl uzak durabliirm diye fikir istemiştim ama bni yanlış anladılar.
Soran+1 yılsaqoL :)
+1 yılİnsan evladı ne tuhaf bir şey ya.
Neyse hayat senin seçimde senin kimse yargılayamaz.01 Yorumla
Soran+1 yılyorum için tşkler sevgilimi beklemeye karar verdim zatenn.
bence bekle çünkü eğer bu zorluğu çekersen gelecekte mutlu olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi düşünüyo bilmiyorum ama sevgilimi beklemeye karar verdim yorum için teşekkürler :)
+1 yılbence sevgilin askerde olduğu için içinde ki cinsel dürtüler başka bir erkeğe seni yönlendirmiş. Cinsel iradene hakim olup olmamak sana kalmış
00 YorumlaBekle tabi ki de benim kadar sadık olabilse herkes keşke
01 Yorumla
+1 yılValla ben karsiliksiz sevdigim cocuga ihanet olmasin diye kimsenin suratina bakmiyorum sen gelmissin sevgilim var ama baskasindan hoslaniyorum diyorsun. Vallahi pesssssssss
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde kimsenin suratına bile bakmıyodum ama çocukla otobüste ayakta yanyanaydık otobüs ani fren yaptı ve çocukla çarpıştım. sonra da bizim sınıfa geldi mğersem alttan drs alıyomuşş sonra öyle gitti işte ama sevgilimi beklemeye karar verdim. :) yorum için teşekkürler :)
- +1 yıl
ne olursa olsun nefsine sakin yenik düsme, yapma cocugun ahini alma.. bekle sevdigini, kiymetini bil..
ihanet ediyorsun evet. ne demek ya. sevgilin askerde. adam mecburi olarak görevini yapıyor. adamın aklı sende bir taraftan ama sen başkasından hoşlanıyorsun. yazıklar olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılya evet kötü bişey zaten karar verdim bekliycem
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNE KADAR ACIMASIZSIN > ADAM GECENİN BİR YARISI NÖBETTE SENİ DÜŞÜNÜYOR BİTSE ŞU ASKERLİK SEVDİĞİME KAVUŞSAN DİYOR > SEN NE YAPIYORSUN NE ADİSİN YAHU !
00 Yorumla Sen simdi o askerdeki adama yapacagin en buyuk kotulugu yaptin hicbi erkek bu duruma dusmek istemez azcik vicdan olsa o adami bu duruma dusurmezdin yazik l*n ettme bulma dunyasi bunu soyler bunu bilirim
01 Yorumla
bukadar basitsiniz şlte. allah bilir o gidiyor diyede çok çok üzülmüşsündür değil mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılya daha yeni çıkmaya başladık zaten eski sevgilimdi çkımaya başladık 2 gün sonra askere gitti o çocuktan da çoktandır hoşlanıyodumm ama artık ilgilenmiyorum
Sevdiğine karşı saygılı ol. O şu an vatan görevinde. Sakın böyle bir şeyler yapma varsada boşver gitsin. Çocuğun askerliğini yakarsın yeminle.
Tabiki gerçekten sevgi varsa aranızda.00 YorumlaAskerlik dediğin şey 1 sene sabret ne olacak. Aşkına ihanet etme
02 Yorumla
Soran+1 yılaskerde kalmayı düşünüyo ama zaten beklemeyi dşünüyom yorum için tşkler.
Askerliğinin bitmesine çok yoksa bekle derim ben veya izne gelmesini bekle.
Orada ona bunu yapma yani ayrılama. Ben çok gördüm o durumda ki askerleri. Sonuçları hiç hoş olmuyor genelde iki taraf içinde. Yüz yüze ayrı.
Bu arada E. İ. C a + verdim.019 Yorumla
Soran+1 yıldaha gideli 10 qün oldu ve askerde kalmayı düşünüyo.
Soran+1 yılama bn karar verdim bekliycem onu.
Soran+1 yılinş bakalım hayırlısı :)
Soran+1 yıl355 den de fazla stabil kalacakk.. :D bn sadığımdır normade ama zaten 3-4 aydır görüşmüyoduk yeni çıkmaya bşladık direkte gidince zor oldu ayrıca hoşlanma olayı onla çıkmadan önce olduu üstte yanlış yazdım ve herkes yanlış anladıı bir sürü hakaret işittimm.. bir daha bişey sormam heralde :D
Soran+1 yılhımm ne kadar fiatlarr çok pahalı olmasın bari öğrenciyiz :D
Soran+1 yıltuvalet ne alaka anlamadım...
Soran+1 yılhımm anladım iyi :) danışırız o zaman :)
Soran+1 yılkafamı karıştırdın iyice :D yoksa üstü kapalı bişey de bn mi anlamıyom :D hııı doğr söLe?
Soran+1 yılbaşka nerden bakıcaktık ki bana en mantılı orası geldii özelden açıkça yazsana merak ettimm :D ama bn karşılık veremiom orda Xper daha 1. seviyede yaz sen bn okurum ordan hadi bekliom.
Soran+1 yılhımm doğru gizli göüryorum demi unutmuşumm.. :) bnde bekliodum. neyse bn sana mesaj atarım sonra.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi olmuş
adamın başını derde sokmamış oldun00 Yorumla Klasik şeyler sevgilin gitmiş boşlukta kalmışsın önüne biri çıkmış ya hoşlandığını sanıyosun ya da gerçekten hoşlanıyosun ama sana şunu diyim seninki askerden gelince hem onu hem hoşlandığın çocuğu bırakıp başkasıyla evleneceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılçıkmadan önce çocuktan hoşlanıyodumm sonra azakdı gibi çıkmaya başladık askere gitti ve konuşma olmayınca da hoşlantı arttı gibi ama karar verdim sevgilimi bekliycem
+1 yılşoyle soylemeliyim gonül bu haklisin ne zaman olucagi belli olmuyor ama fedakarlik yapman lazim cunku o arkadasimiz 12 ay boyunca seni düşünerek uyucak ve eger boyle bişeyi ogrenirse hersey daha zor olucak en çokta senin için.
05 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) sevgilimi beklemeye karar verdim ayrıca 12 ay değil askerde kalmayı düşünüyo :D
- +1 yıl
ne güzel boyle yurekli bir kardesimizin karısı olucaksin :)
Soran+1 yılciddi düşünüyo bilmiorum.. inş olur :)
Soran+1 yılciddi düşünüyo mu yani pardon yanlış yazmışım
- +1 yıl
İnsallah olur
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Empati kurmayi denersen yaptığın yavşaklığı iliklerine kadar hissedersin...
02 Yorumla
Soran+1 yılo da daha beterini bana yapmıştı en yakın arkadaşımla çıkmıştı zaten karar verdim bekliycem
+1 yıliste senin gibiler sevgili buluyor ben bulamiyorum adaletsizsin dunya
21 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibiler derken.. sadece birinden hoşlandım ve konuyu kapattımm artık
Asker dönüşü yıkacaksın o çocuğu. Sizin soyunuzu tüketmek lazım...
01 Yorumla
Soran+1 yılilgilenmiyorum artık o çocukla.. sonuna kadar bekliycem sevgilimi
+1 yılFarkli haltlar karistiracaksan bile asker deki cocugun piskolojisini dusunerek en azindan teskeresini almasini bekle ya da duyurma ona..
01 Yorumla
Askere giderken sevgilisi olan erkeklerin kaderi galiba boynuzlanmak. Bende askere gideceğim iyi ki sevgilim yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) sevgilimi beklemeye karar verdim ( normalde sadık biriyim burada her şeyi iyi ifade edeedim herkes yanlış anladı bni )
Erkek icin kotu bir durum canim ama kendine su soruyu sormalisin askerdeki sevgilime haksizlik yapiyormuyum yapmiyormuyum diye
02 Yorumla
Bu sitede bir şey öğrendim askere gidiyorsan arkanda seni bekleyen bir kız olmucak kim olursa olsun ayrılın beyler
02 Yorumla
Soran+1 yıloff herkes yanlış anlıyo bni ya :/ normalde böle bir insan değilim.. ve karar verdim sevgilimmi bekliycem
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam bir kaşarsın çocuk askere gitsin orada bir dakika aklında çıkarmasın seni sende bir çocuktan hoşlanmaya başladım sürekli aklımda de? * kaşarı o çocugun duygusuyla niye oynuyon ayrıl ozaman çift motor
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimin beni düşündüğünü sanmıyorumm. umursamaz gibi davranıyo
Cevap sahibi+1 yılsen çoktan ünili çocuga vermeye karar vermişsin baksana kendi kendine neler neler söylüyorsun üniliye iyi becert kendini ama sonrada şu kızı fena patlattım diye böbürlene böbürlene anlatır.
+1 yılsevgilinle ciddiysen onu bekle yoksa senin ağzını burnunu kırarım oraya gelirsem, beni sinirlendirmeyin lan:)
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında pek ciddi düşünmüyoruz ama ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız ve 4 yıl çıktık aramıza başakları girdi 3 yıl öyle oldu şimdi tekrar barıştık.. aptalca bişey yaptığımın farkındayım zaten o çocukla ilgilenmeyi de bıraktım.. sevgilimi bekliycemm inş :)
Soran+1 yılyorum için teşekkürler :) çok samimi bir yorum olmuş :)
- +1 yıl
o senin samimiyetinden geliyor ben teşekkür ederim, aşk öyle bir duygudurki bazılarımız aşkla, alışkanlığı birbirine karıştırıyor, aşk çok özeldir içinde değişik duygular vardır, o yüzden iyi analiz yap iyi düşün. ayrıca sen okuluna odaklan bu aşk meşk işleri okulunu engelller
bence direk ayrıl yazık olmasın adama. Bide kendini bir sorguya çek benim bu yaptığım hangi sfata giriyor diye
01 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkürler
+1 yılAyrilirsin yakinda askerden donen erkek genelde ayni ksiyle evlenmz
00 Yorumlaaskerdeki adama yapılır mı bu ya ayıp be lise son sınıfım sevgılım askere gıdıyo o gıttı gıdeli daha bırıne yan gözle bakmadım aklıma ondan baskasını sokmadım
02 Yorumla
- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim askere gitti bnde ünideyim birinden hoşlanmaya başladım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler