Çok zoruma gitti bu benim esimden sogudum haklimiyim acaba bu konuda yoksa abartiyormuyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYeme konusundaki tutumlarınız farklı demek ki. Ben kendim için de diyorum pisbogazim ben her şeyi yerim ve iştahliyim yemeye aşık biriyim. Bazı insanlar yemekten nefret eder gibi yemek yiyor iştahsız ve fazla kibar bir biçimde öff aşırı zevksizler 😄 sende eşine zevksiz de bu hayatın en zevkli işi olan yemek yemekten mahrum bir yapıya sahipsin de 😏
Boşanma nedeni değil bu söz bu kadar alınganlık yapmana gerek yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPisbogazlik kötü bir şey değil bence yani alınılmaz böyle bir şeye eğer kiloluysan belki bu yüzden kendii kötü hissetmiş sındır bence onun haberi olmadan o farketmeden kilo vermeye basla ve ve sonra bir dengeye sokmaya çalış hem yemek yiyip hem zayıf kalmayı sagliyacak ölçüde beslen bu arada bu tavsiyeyi eğer kilo vermek istersen diye söylüyorum istemezsen bu senin kararın senin miden umrunda olmasın kim ne demiş
07 Yorumla
Soran+1 yılKilolu bir insan degilim ki ben sadece yemek yemeyi seviyorum gerektiğince 163 boyum var 64 kiloyum
- +1 yıl
O zaman boş ver salla gitsin bende yemek yemeyi çok seviyorum üstelik zayıfim kilomu koruyarak yiyorum bosanilacak bir durum değil eğer eşin genel olarak kabaysa işte o zaman boşanma ihtimalini düşünebilirsin sadece pisbogaz kelimesine odaklanma bence bilmiyorum söylerken ses tonu nasıl olduğunu ve espri mi değil mi bunu bilmeyerek yorum yapıyorum🙏
- +1 yıl
Terbiyesiz çık git yorumum altından kabasin zorbasin kadın şişko değil
Soran+1 yılYok yuzundeki ifade memnuniyetsizlik ifadesiydi sadece bu lafla degil bazi seylerde var kaba saba bazi huylari dusuncesizlikleri var
- +1 yıl
Hmm o zaman geniş çaplı bir şekilde düşün taşın karar ver hemen bir karar verme
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Günaydın; ciddi söylediğini düşünmüyorum, takılmıştır o sana. Kırıldığını söyle ona bir daha demez. Emin ol kırdığının bile farkında değildir. Erkekler dümdüzler, lafın nereye gittiğini bile hesapladığını sanmıyorum. O nedenle söyle. Mutlu bir hafta sonu dilerim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru değil tabi ancak böyle bir şeyden sonra soğuyor hatta boşanma sebebi midir diye soruyorsan zaten sağlam bir ilişkiniz yok demektir, boşanmaya yer arıyorsundur. Yani bu şekilde devam ederse eninde sonunda sıkıntı olacak. Ya en baştan ilişkinizi bir gözden geçirip bir hal yoluna koyun ya da hiç durmayın boşanın...
02 Yorumla
Soran+1 yılHani soyle soyle soyleyeyim esimle aramizda bu tarz seyler yasiyoruz yedigim seylere cok yiyorsun pisbogaz falan bunun gibi seyler diyordu esim biraz cimri birisi hayat dusuncesi sadece para biriktirmek bos yere para harcamamak benim yedigim seyler ona bosa para harcamak gibi geliyor makarna yiyelim sadece omrumuz oyle gecsin istiyor ben ise tam tersi yasimiz gencken butcemiz yettigi kadar yemek giyme ve gezmek istiyorum bu benim dogal hakkim dehilmidir neden ozaman benimle evlendi diyorum benim yasimda olan insanlarin evliliklerine bakip imreniyorum diyim size haklimiyim bir erkek olarak goruslerinizi merak ettim saygili birine benziyorsunuz
- +1 yıl
Hani Nasreddin Hoca demiş ya "sen de haklısın, sende..." diye öyle bir durum işte. Zaten ilk yanıtımda da ben sana haksızsın demedim hatta cümleye "Doğru değil tabi..." diye başlamışım. Ancak evliliklerde oluyor böyle şeyler birbirinize zaman zaman latife olsun diye bazı söylemleriniz olabilir ancak saygı çerçevesinde tekrar düzene sokmak gerek. Sanıyorum çalışmıyorsunuz, bu da eşinize maddi olarak bağımlı olmanız ve eşinizin de belki kısıtlı kazancı veya farklı bakış açısı "para biriktirmek, boşa harcamamak.. vs.. gibi" yüzünden aynı çizgide buluşamıyorsunuz. Benim asıl değinmek istediğim nokta aslında çoktan yapmanız gereken bir şeyi atlamış görünüyorsunuz, bireysel olarak kendinizi geliştirmeniz ve karşılıklı olarak doğru bulmadığınız huylarınızı dönüştürmeniz iyi olanları birbirinizden alıp hayatınıza uygulamanız. Yani iki kişiyi zamanla tek kişi haline getirebilmek, tamamıyla kolay değil tabi ancak ne kadar yol alınırsa her şey o kadar yoluna girer. Kolaylıklar dilerim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
49Cevap
bi sn neye istinaden bunu sana söylediğini merak ettim açıkçası. sana bir kendimden bir kıssa anlatayım:D evvel zaman içinde 50 kg olan bir sevgilim vardı hatun kişisi 1 yıl içerisinde 120 kg yükselip spor yapmayı dahi rededen ve sürekli yemek yiyen birisiydi. velhasıl psikolojik olarak destek almasına vb gibi türevlere tüm sevgili kalbimle içimden gele gele koştum ama bir gram isteğini görmedim hevesini görmedim ya bu adam beni hala çekiyor iyi olmamı istiyor dediğini duymadım en son bir gün yine ben kahve içip o kek ve çikolata yerken dedi ki içim sıkılıyor.. artık nasıl dolduysam dedim senin içini sever pis boğaz terbiyesiz hayatımı sktin yetmedi için sıkıldı öyle mi defol beni bir daha arama dedim ve bitirdim. tabi öncesinde bir kaç konuşma esnasında hiç bir yerlerine takmadığını belirtti ben ölmesin diye çok uğraştım ama sanırım onun derdi ölmekti
11 Yorumla- +1 yıl
Ben ne okudum böyle😅
Bir erkeğin bunu demesi çok yersiz ve kabalıktır. Boşanmak için tek başına yeterli bir sebep olmasa bile başka negatif özellikleri vardır eminim ki çünkü o lafı ince düşünceli birisi söylemez hele ki eşine söylemez. Biraz hanzoluğu var gibi sanki. Yani kimseye mecbur olmadığınızı hatırlatmakta başka bişey söylemem doğru olmayacaktır olaya hakim değilim sonuçta.
07 Yorumla
Soran+1 yılSoyleki kilolu birisi degilim arada esimden eve bayramda sunu alalim seker baklava falan alalim diyorum bu ona pisbogazlik olarak geldi sanirsam bunu soylemeside soyle oldu cocuklugumla ilgili bir ani anlattim su yiyecegi seviyormusum diye oda ozamandan belliymis pisbogaz oldugun dedi cok kirildim uzerinde baya zaman gecti hala hatirimda bu benim agladigimi biliyorum kac zamandır
- +1 yıl
Yani ya gerçekten sinir olmuş diye öyle demiş ya da laf olsun diye öyle konuşmuş çok takmayın buna benzer başka durumlar olursa bunu dile getirin içinize atmayın insanlar konuşa konuşa anlaşır eğer ona rağmen yine bildiğini yapıyorsa ya da üste çıkmaya çalışıyorsa (bu bana çok tanıdık geliyor bi yerden) iflah olmayacaktır.
Soran+1 yılBirkac defa yine boyle seyler soyledigi oldu israrla ama simdi durdu soyleye soyleye
Soran+1 yılSaygı okadar guzelki esim bazi seylerde de mesela cennet hurmasi yiyorum birkeresinde ezilmis biraz benim midemi bulandiracak seyler soyledi ve ben cope attim o meyveleri bir erkek bunu neden yapar aklim almiuor
Soran+1 yılAmin cok zor bu seylerle yasamak
+1 yılSoruyu okuduğumda gerçek olamaz diye düşündüm. Umarım gerçek değildir. Gerçeksede durumuna üzüldüm , insan kadın erkek farketmez , ancak sağlığı için , iyi ve güzel ifadelerle kontrollü olmasını söyleyebilir. Bu şekilde söylemenmesi ve özellikle kadına, kocası tarafından söylenmesi gerçekten ağır bir durum. Öncesinde bir tartışmanız olmuş muydu? Bunu söylerken öfkeli miydi?
10 Yorumla
+1 yıldeyiş şekli önemli tabi ama onun için adam mı boşanır allasen sekjfeksf şey derler bekra karı boşamak kolay diye seninki o hesap olmuş yeni evlisinz heraldejhszbfjhb
06 Yorumla
Soran+1 yılAlti yildir birkac kez boyle seyler oldu aramızda
- +1 yıl
aman en kötü anınız olsun gül geç işte sen kendine bak de :D ya da tartışma bahaneniz olsun ama soğumak seninle alakalı bişey tabi
Soran+1 yılOda dogru herseyi kafaya takarsak yasayamayiz ama hassasmıyım diyim takintilimiyim bilemem
- +1 yıl
takintı demene gerek yok bence. bazı yanlarımız çok alıngan oluyo :D mesela ben dişlek olduğumu düşündüğüm için biri beni taklit ederken dişleklik yapsa oturur ağlarım sinirimden ki öyle alınıp küstüğüm çok oldu hatta kaba bulurum sdjnfjsek hassas noktası var herkesin gayet normal. ama evlilik de diğer türlü çok ne derler bahartatsız olur ya :)
Soran+1 yılCok dogru demekki hassam noktom bu benim de
- +1 yıl
kesinlikle bence de
+1 yılDiyemez ya.
Bir koca hiçbir şey diyemez..
Kocanın 2 görevi vardır :
1. Eve bol para getirmek
2. Karısını evire çevire...
Bunların haricinde hükmü yoktur!.
Hükümsüzdür...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDememeli adam olsa gece altına yatan kadına bakmayı bilecek yedirip içirecek karısısın sen mal biri kocan karım olsa yesin içsin kurban olurum ona be nerden buluyorsunuz cimri asalakları
00 Yorumla
+1 yılAdam seninle evlenerek hayatının hatasını yapmış zaten boşanarak ikinci darbeyi vurma kaldıramaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılHayatinin hatasini yemek yiyen bir kadinla evlenmekle yaptıysa eğer bırakıp gitmesi lazim ama beni benimle bosanmak istemiyor
- +1 yıl
Eşler birbirini hoş etmek zorundadır. Dinde evliliğin temelinde de bu vardır sen o adam için hayırlı bir eş olmadığını kullandığın kelimelerle gösterdin. Sen çekilecek kahır değilsin ikna et boşansın.
Soran+1 yılEşine yediği yemeği çok gören pisboğaz diyen birinde sorun yok ta evlilikte kahrı çekilir olmayan benmi oluyorum pardon ozaman evlenmecekti yenilen yemek gözüne batıyorsa kimsenin kizinin hayatini karartmaya hakki yok kimsenin
- +1 yıl
Yemek yiyişin adamın gözüne batmış bunuda dile getirmiş. Haklı ve hakkı. Siz sevgili değilsiniz önce bunu idrak et. Siz evlisiniz ve karşı tarafın hoşuna gitmeyen haller sergiliyorsun. Gözüne batması ve bunu dile getirmesi haklı olarak oldukça normal. Senin yapman gereken şey kocanın sevmediği halinden kurtulmak. Ama sen kurtulmak yerine ondan ayrılmayı tercih ediyorsun. İşte bu yüzden sen sen çekilecek kahır değilsin diyorum. Kimse kimsenin hayatını karartamaz doğru. Bunun olmaması için çiftlerin birbirine saygısı olması gerekir. Senin saygının olmadığını anlıyorum bunu çok net gösteriyorsun. Madem öyle adamın hayatını karartma boşan ki yeni biriyle yeni bir ilişkiye başlayacak zamanı olsun. Sen hoş biri değilsin seninle hoş bir evlilik sürülmez bunun sende farkındasın bu yüzden kendini haklı çıkarcak yorumlar aramaktan vazgeç.
- +1 yıl
Şunuda söylemek istiyorum. Evlilikte onur, gurur olmaz. Birbirinizin hoşuna gitmeyen halleri dile getirmeniz ikinizinde hakkı. Sen dile getirirsin o kendini düzeltir o dile getirir sen kendini düzelirsin. Buna saygı denir. Saygının olmadığı yerde sevgide olmaz aşkta olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok çirkin bir ifade boşanma sebebi olmasa dahi asla kullanımamalı
20 Yorumla Pisbogaz hakaret degil aslinda yemeye duskun anlaminda ya da uyunsuz seyler yiyenlere denir alingansin saka kaldiramiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBosanma sebebi degil. Ben sevdiklerime bazen kufur bile ediyom sevgi manasinda. Sapsal sa””lak gibi vs
00 Yorumlayüze doruyu söylemek suçmu? harbi adammış kocanda olsa herkes dikkat etcek. şapır şupur misafir yanında bile uyarma.
00 Yorumla
+1 yılArada saygı çerçevesi önemli ama boşanma sebebi değil bence. Arada ılımlı şekilde çözülebilecek bir şey ama daha fazlası gelmeden önünü kesmelisiniz
00 YorumlaE bana da annem diyor makarnaya limon lahmacuna nar ekşisi sıktığımdan dolayi sksn ama çok güzel oluyor
00 YorumlaNe saygısızca bir davranış. Boşanma sebebi değil ama buna benzer ve sözler sürekli oluyorsa biter o ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKoca benim koca her seye derim boşuna almadik onu ksksjsj ama o bana diyemez çünkü küserim ben
10 Yorumla
+1 yılher şey derler adama insanoğlu bu seninkisi ise elinoğlu😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet mahkemeye verseniz boşanma sebebi sayılabilir
Büyük gaf yapmış
Allah kurtarsın00 Yorumla
+1 yılKötü bir tabir ama o kadar takılacak kadar değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorsun. Ayrıca iyi bir şey bile denebilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kırıcı bir cümle, boşanmak için ise absürt geliyor.
00 Yorumla
+1 yılkilolu değilsen sorun değil.. kiloluysan artık zayıfla demek istiyordur
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebi olur valla ne karatlar veriyor hakimler bu ne ki :D
00 YorumlaBoşanma sebebi olmaz da seni rahatsız ettiğini söyleyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHoş bir tabir değil elbette belki aranızdaki samşmiyete dayanarak demiştir ama doğru değil
00 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun. Soğumak öyle kolay olsaydı ohoooo herkes boşanırdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDer niye demesin imza attıgınız ayın sonra bildiğin file dönüyorsunuz ne huzur kalıyor ne para tutun o boğazlarınızı hayat yemekten ibaret değil.
00 YorumlaHaklısın boş kimse seni değersiz hissetiremez. Ve bisamazsan da devamı gelecek bir kaç gün iyi davranıp yine arada yapacak sonra devamlı yapacak şimdiden tavirinibkoy annenin evine git sonra boşa
077 Yorumla
Soran+1 yılTavrimi koydum ama herseferinde laf gelince soyluyor aileme soyleyince erkekler hep ayni diyor derler takma kafaya diyor
- +1 yıl
Looo musun ne b. ksun m. l karı bekara koca bodamak kolay boşa diyor birde vebali boynuna bırak ksdin karar verdin boşanmaya
- +1 yıl
erkek kölesi lan bunlar
- +1 yıl
senin kocanda senin ağzına zçsında gör o saman
- +1 yıl
Benim kocam seni s. ksin yrrk kafası
- +1 yıl
sana sokuyor ya yetmez mi
- +1 yıl
özgüvensiz mal
- +1 yıl
20 yaşında evlenmiş şey düşkünü
- +1 yıl
Ne evlenecem be bekarım kimin şey düşkünü olduğu profilinden belli kezban seni adamın resmini tişört yap bastır gez shahaha ezik karı ya ppye bak şey düşkünü ucube
- +1 yıl
hadi lan yalancı dönek seni
- +1 yıl
erkekleri savunan sensin mk
- +1 yıl
erkeklerinizde iş yok kılık değiştirip duruyonuz
- +1 yıl
Bunu daha 20 yaşında profiline erkek resmi koyan bir pislik mi soyluyor
- +1 yıl
ben sen gibi kocaya kaçmıyorum
- +1 yıl
erkek yalakası
- +1 yıl
Ohhh kudur babamın evinde prenses gibiyim senin gibi koca resimleri koymuyorum profilime. Ezikkkk
- +1 yıl
ahahah prenses gibiymiş yalanını yesinler
- +1 yıl
doğulular nerde prenses gibi oluyormuş lan
- +1 yıl
bin tane çamaşırı yığıyorlardır önüne
- +1 yıl
Ne o kendin gibi profilime erkek koymaudm diye zoruna mı gitti belli iyi s. kiyotlar seni adamın resmini profiline bile koymussun
- +1 yıl
20 yaşında kocaya kaçan sensin sen söyle onu
- +1 yıl
Avareye bak 20 yaşında kendi evimdeyim ablamla beraber özgürüm ama sen erkek arkadaşının s. kini yalayarak para kazanan bir ker. nrcisin
- +1 yıl
at yalanı zkym inananı
- +1 yıl
paraya ihtiyacı olan kim lan 2 ev 1 yazlık var ben sen gibi fakir miyim köle
- +1 yıl
Seni düt s. kmis daha kim düt. S. kicinin resmini profiline bile koymussun zillli
- +1 yıl
Kendini s. ktirerek iyi yazlık almışsın aferin
- +1 yıl
Amorenin profilindrki kıllı dağ ayısı s. ksin seni
- +1 yıl
paraya boyun eğenler senin gibi olur iyi biliyon herhalde bu işleri başka laf diyemediğine göre
- +1 yıl
yakından takip ediyorsun bu işleri
- +1 yıl
Amor seni sahibin s. kmedi mi daha burafasin hâlâ
- +1 yıl
sen önce kocana laf geçirmeyi öğrende sonra konuş
- +1 yıl
enayi
- +1 yıl
Efendinin s. kini yalamaktan sıkıldın sanırım buradasın
- +1 yıl
tek becerin bu galiba seni kullanmalarına şaşmamak gerek
- +1 yıl
beynin olsa yerinden sökerdim
- +1 yıl
Doğru beynimi al da kendine tak malum sende yok s. k yalayici
- +1 yıl
dedi koca düşkünü kşr
- +1 yıl
Amorun s. kilisini izliyorum @Looo778
- +1 yıl
ayy yazık başka düşündüğü bişi yok canı çekmiş herhalde zenci bulalım ateşini söndürsün o
- +1 yıl
Lan amor sen profiline koyduğun efendinin s. kini yalamaya devam et koca meraklisi puuu birde profiline koymuş ne erkek meraklisisin lans sksi
- +1 yıl
kızları kötüleyip erkekleri yücelten sensin yr. k meraklısı kşr
- +1 yıl
kız kılığına giren erkek Fadime
- +1 yıl
sen git babanın çamaşırını yıka
- +1 yıl
Erkeği yücelten sensin profile bak s. x efendisini koymuş ouahahaha
- +1 yıl
Senin saçını düt tipe bak
- +1 yıl
seni baban doğurdu herhalde zekan by kadar düşük olduğuna göre
- +1 yıl
Beni annen doğurdu babam anneni s. kti
- +1 yıl
ooo baban yani anana kuma aldı
- +1 yıl
aileden gelen bi gelenek sizin için
- +1 yıl
sen kaç koca almayı düşünüyon
- +1 yıl
Evet knk babam annecigini s. kmeyr doyamiyor
- +1 yıl
ben evlatlığım bu laflar bana koymaz daha iyisini bul ahah ezik seni ya
- +1 yıl
Demogoji yapan s. kik amor git o zaman efendini s. kini yala ve huzunlen
- +1 yıl
bi de yazabilse beynsiz köpek
- +1 yıl
anan bile sevmemiştir seni çöp gibi atmış sokağa
- +1 yıl
7 kocalı Hürmüz
- +1 yıl
Köpek sensin oğlum deli gibi s@k yalion
- +1 yıl
7 kocalı olan sensin g0t veren 0rp
- +1 yıl
bunun hesap garanti kapanır istediğime ulaştım
- +1 yıl
Sen git önce açık g@tunu kapat
- +1 yıl
az daha yaz işi daha da garantiye alalım
- +1 yıl
Peki. Buradan amorun koca g@tunu düt
- +1 yıl
ne araba gibi dütleyip duruyon lan motorda sıkıntı mı var ahahah
- +1 yıl
Knk senin koca g@tune çarpıp duruyorum ondan dütlüyor
- +1 yıl
en azından bende g0t var sende o da yok dkdkfkfk
- +1 yıl
kuru kız
- +1 yıl
İşte sen bir objesin g@tu ile övünen zavallisin. Erkek meraklısı birisinden başka ne beklenir gerci
- +1 yıl
sende kız olsan keşke kemik torbası ne işe yarıyon ne faydan var
- +1 yıl
cansız manken bile bi işe yarıyor
- +1 yıl
Senin gibi amacı s@x olan birisi için normal. Obje ile muhatyap olamam kendini belli ettin bye
- +1 yıl
dedi erkeklere yalakalık yapan egoist
- +1 yıl
ulan görmesek yutturacak şrf. sz
- +1 yıl
Tamam obje.
- +1 yıl
sen sus dönme karı
sanki o da senden soğumuş aranızda bir eksiklik olmuş, ya da seni eskisi kadar beğenmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye kiziyorsun adama yahu? Ben olsam çok konuşma ulan senin cukunu de yerim görürsün ebeninkini derdim
00 Yorumla
+1 yılNe sekilde dedi araniz nasil. Bende kendime pisbogaz derim mesela veya baskasi dedigi zaman guler gecerim. Ama mesela bunu sana kilo aldigin icin mi soyledi veya ne bilim fizigini mi begenmeyip surekli laf soyluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok mu kilolusun evlendikten sonra cok. u degistin her turlu denmez ama
00 YorumlaOnu daha çok kendin anlaman gerektiğini düşünüyorum. Şaka ile gerçek farkı var sonuçta. Genelde insanlar birbirlerine şaka anlamında pisboğaz diyebilirler. Bence gayet normaldir.
00 YorumlaÇok sert bi sekilde mi söyledi. uslubu önemli. Mesela ben de yenmiycek şeyleri yerim Sevgilim de bana der kokoreç yerim şırsan yerim o sevmez pisbogazsın der güler geçerim.
00 YorumlaNasıl söyledigine baglı şakasına gülerek mi dedi yoksa ciddi ciddi igrenerek mi eger ciddi bi şekilde söylemişse boşanmak boşanmamak size kalmış ama tabiki hemen sevdirmeyin kendinizi
00 YorumlaAranızdaki samimiyete bağlı ve hangi duygu ile söylediği önemli , eğlencesine söylemiş olabilir bilemem
00 Yorumla
+1 yılEğer şaka ile yaptıysa bunu dert etme ama gerçekten ciddi olarak yapıyorsa vah vah
02 Yorumla
Soran+1 yılYüz ifadesi çok ciddiydi boyle tiksinti duymuş gibi soyledi
- +1 yıl
Bence bunu samimi olarak konuşmalısın karşındaki partnerinle
+1 yılEspiri mayetinde söylemiştir onu sana uzatmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBen direk ağzına çarpardım kocada olsa seni küçük düşüremez
00 Yorumla
+1 yılAy çok kotu saygısızca anneler belki çocuklarına söyler onda bile kırılırım ben olsam
00 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç bir şey bu boşanma sebebi değil ama soğumakta çok haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakayla söyleyebilir normal bence ama diğer türlü bilemicemmm e
00 Yorumla
+1 yılTartışma sebebi neydi
08 Yorumla
Soran+1 yılYani tartisma degildi aslinda durduk yere soyledi cocukluğumla ilgili bisey soyledim şu yiyeceği çok seviyormusum diye oda belliymiş pisboğaz oldugun ta ozamandan dedi
- +1 yıl
Gülerek mi söyledi yoksa imali alay ederek mi? Kilon normal mi
Soran+1 yılImali yuzunde tiksinmis gibi ifade memnuniyetsizlik ifadesi vardi gulerek soyleseydi belki alinmazdim 163 boyundayim kilomda 64
- +1 yıl
Kilon gayet normal ve güzel. Hadsizlik yapmış. Kırıldığını ve alındığını belli ettin mi gönlünü almaya çalıştı mi
Soran+1 yılEvet agladim kavga ettim birkac defa farkli konularda yine dile getirdi boyle konustu artik biraktim icimde ona karsi bisey var isinamiyorum artik sogudumki oyle
- +1 yıl
Hadi ya gelip senden özür dilemedi mi? Ne düşünüyorsun peki bundan sonrası için boşanmak mi istiyorsun
Soran+1 yılDiledi cokca diledi ama birkac kez ayni seyler olunca işte soğuyorsun boşanmak iyi bir cözum kultur olarakta uyusmuyoruz esimle ama cocuk var iki bucuk yasinda naparim nasil ederim bilmem
- +1 yıl
Çift terapistine gitmenizi tavsiye ederim
+1 yılher türlü hakaret boşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik başka bir şey değil..
10 YorumlaNe kaba bir tabir hiç hoş değil
00 Yorumla
+1 yılHakaret hiç hoş değil
00 Yorumla
+1 yılHayır diyemez sonuna kadar haklısın soğumakta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence boşanma sebebi olmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbartmıyosun, söylenmemeli böyle şeyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden öyle dediği önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşakasına der de karşı tarafa da bağlı alıngan olabilir
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlıktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bosa gitsin öylelerinden fayda gelmez bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılEspri mahiyetinde söylediği kanısına vardım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey yok bence o lafta hatta komik
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanma sebebi değil elbette ama soğuk davranarak kırıldığını belli etmelisin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılabartılack kadar fazla bir söylem
00 Yorumla
+1 yılDert mi buu yapmayın allh aşkınaa
00 Yorumla
+1 yılAgır bir laf kullanmıs.. Aşırı kırıcı
00 YorumlaÖyle kocanın ben taaa neyse küfür etmicem
00 Yorumla
+1 yılFarklı ağır ithamlar varmiydi?
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir koca karısına "pisboğaz" diyebilir mi, boşanma sebebi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler