Bunun bir üst seviyesi erkeğin şahsi harcamalarını veyahut kendi kendine bişey için harcadığı parayı 'masraf' olarak görüp, en azından denk bir para kendisi için düzenli olarak harcanmadığında 'Paranı düzgün harcamıyosuoğaan' tribine giren hatunlardır.
Benim kendi emeğim ile kazandığım parayı nereye ne kadar harcayacağımı bana kimse söyleyemez. Aynı şekilde birinin cimriliği de beni ilgilendirmez. Sonuçta kendisi çalışmış kazanmış. İkimci bir kişinin (bu eş dahi olsa) karışmaya hakkı yok yok diye düşünüyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aynen hastalık derecesındeyse bosanılır hıc sevmem pinti ınsan
Dünya üzerinde benim kadar cimri insan yoktur bulunmazda ve eşimlede gayet mutlu vede huzurluyuz bide çocuğumuz var tabi hatta biz 7 sülale böyle büyüdük boş şeylere bir kuruş harcamayız harcatmayız bir liranın bende kıymeti her şeyden fazladır ben madiata önem vermem diyen her insan yalancıdır buda benden size emn olun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olamaz diye bir sey yok ama olmamali. Cok cimri olmasi hayati ozgurce yasamalarina biraz engel olabilir. Benim esim tutucu, elinde para varsa savurmaz bir yana koyar ama eger cebinde 50tl'ye disari cikmissak, hic dusunmeden benim icin ve kendisi icin sonuna kadar harcar.
Hayati aninda yasamak guzeldir bence.. Her sey para degildir
cimrilikden ne anladıgına bağlı ooooo hadi hergece dışarı cıkalım gezelim dolasalım gözlügüm rayban olsun ayakkabım adidas, özel yapım çantam olsun 10 ar 10 ar alalım sa zaten sana koca dayanmaz herseyin olması gereken bir ayarı var
cimrilik boşanma sebebi değil sadce selam vermeme sebebimdir. tutumlu insan iyidir ama yediğinin içtiğinin hesabını yapan, üstüne başına harcamayıp mezara goturecekmiş gibi saklayan kişiler var, tam bir mide bulantısı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim o kadar cimri bir adamdı ki 3 kuruşun hesabını yapardı. Ufacık bişey alsam güzelliğinden önce parasını sorardı. Ben zaten çok harcayan biri olmadığım için gözüme batar kavga çıkardı. Yemeğe giderdik ortaya istediğim salatanın lafını ederdi bir kavga daha. Zamanla zamanla öyle değişti ki. Şimdi yemeğe gitsek benden önce o salata söyler tatlı yemem için ısrar eder. Neye baksam alalım sana hadi der. Sonuç olarak erkekler değişir mesele onu değiştirebilen kadın olabilmekte
erkek cimri olmaz ki sonuçta o evde ikiniz yaşıyorsunuz sizin için yapıyordur gereksiz yere yapmaz çünkü seni seviyor dur sen gereksiz yere harcama yapıyorsa o zman eşin hakli dir.
Aynı şehirde bile yaşanılmaması gereken bir canlı türü. Şöyle ki; Beyinciklerine giden oksijeni bile sayarak almalarına rağmen, bu kimselere oksijen israfı denilmesi önemli bir paradoks olmuştur hep.
Alışverişte, yemekte, tatilde, sokakta kısacası yaşantımızın her bölümünde bizi olumsuz etkiler. Her harcama yaptığınızda yanınızda kızarıp bozaran, işkembe suratlı birini görmek kim ister ki?
cimrilik değildir boşanma sebebi temel ihtiyaçların temin edilememesi. örnek cep telefonu alır ama en pahalısını almaması boşanma sebebi olamaz. devlet hastanesinde doğum yapılır ama özelde yaptırmadı demek boşanma sebebi değildir.
Erkeklerin cimriliği Kadına bağlı güzel ve cilveli kadına hiç bir erkek cimri davranmaz. Kadın cirkin dırdırdıcı bakımsız ve geri kalmış ise bu türe cimrilik hakdır.
Alâkası dahi yok. Beyaz tenli mavi gözlü kızıl saçlıyım, gayette "bakımlıydım" ama eşim şampuan dahi almadığı için bakımlı olamıyorum artık maalesef. Beyaz sabunla yıkıyorum saçlarımı. Yalvardım yakardım değişen bişey yok. Her yolu denedim. Can çıkar huy çıkmaz
Siz ona karşı değil, sevgiye karşı bir şeyler yaparsınız ama karşınızda ki bunu kendisi için yaptığımızı sanar.
Ve bu yüzden sizi sevmeye başlar.
Asıl sorun burada başlıyor işte.
O sizi sevdiğini sanar, ancak sizi değil aranızda ki bağı seviyordur.
M bile bunun farkında değildir hatta siz bile.
Beni seviyor sanarsınız ve yanılırsınız.
Sizi değil, aranızdaki bağı sevdiğini söylüyorum çünkü; gün olurda siz onu sevmeyi bırakırsanız yani arada ki sevgi bağını yok ederseniz, o da sizi sevmeye devam etmez.
Çünkü siz onun sevdiği şeyi aldınız onun elinden.
(Sevgi bağı) Eğer böyle olmasaydı sizi sevmeye devam ederdi.
Ama öyle değil maalesef.
Siz ortada olmanıza rağmen sizi sevmiyorsa benim dediğimi doğrulamış oluyorsunuz.
En İyi Cevaplar