15 yıl boyunca evliliği çocukları için ayakta tutmaya çalışan bir baba bir yandan da ilgisiz umursamaz eşini kazanmak için mücadele ediyor buna rağmen değişen hiç birşey olmuyor aileler boşanmaya karşı kadının ailesinin boşanırsa ona bakmayacağını ima ediyor ve erkek kadının sahipsiz ortada kalmasını istemediği için boşanmıyor herşeye rağmen erkek kadını idare etmeye çalışıyor sizce ne yapılmalı veya neler yapılabilir kadının ilgi göstermesi için umursaması için eşini
Ben olsam boşanırdım çocuklara da kendim bakmaya çalışırdım neye hak ediyorsa onu görecek ayrıca çocuklar annesini istediği zaman seve seve gönderebilirsin şahsen babasız büyüdüm ama babamı merak etsem arayıp konuşabiliyor görüşebiliyorum yanisi o kadar da dert bir şey değil hem asık suratlı ilgisiz yüz ifadesi görmek hem de her gün katlanamazdım vicdanlı ve karakterli adam gibi adamsın ama kendine de eziyet etme çocukların da zoruna gidiyor olabilir annelerinin ilgisiz oluşuna bence
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merhaba eşin daha once ilgili ve sonradan degisip ilgisiz biri olduysa bunun bir sebebi olmalı ama hep aynı ise karakteri boyledir duygularını belli edemeyen biridir. Evlilik aile oyle kolay yıkılıcak birsey degil aile terapistine falan gide bilirsiniz umarim hersey gonlunüzce olur.
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama evlendiğimizden beri böyle aile terapistini de kabul etmedi ben böyleyim beni böyle kabul et diyor
Bende duygularımi belli edemeyen biriyim severim ama guzel sozler canm cicimli kelimelr soyliyemem bnim icin baya zor karakter meselesi sen ilgiyi seviyosun ama o duygularını belli edemiyo fazla ilgi onu sıkıyoda olabilir
15 yılda gösterilmeyen ilgi bu saatten sonra gösterilse nolur hem bunca yok ilgi göstermeyen bundan sonra da göstermez her ne yapsan bu değişmez çok üzüldüm senin adına
Normalde evliligin cok cabuk bitirilmesine karsiyim fakat hic bir ilerleme kaydedemiyorsaniz bitirmek sizin sagliginiz icin daha iyi olacak gibi. Omrunuzun bi kismini cabalayarak harcamissiniz umarim bundan sonrasi guzel gecer sizin icin🌸
Soruyu iyi okudum. İyi bir erkek kadınını gerekirse her konuda eğitip geliştirebilir. Sizin ilgi dediğiniz şey belki de sadece cinsel anlamda yakınlaşmadır.
tabiki hak eder. ama bu konular tek tarafli ele alinmamali. sen ilgi gosterdigini dusunup, onun onemseyip, senin onemsemedigin bir kismi atliyor olabilirsin. yani senin ilgi kavraminla onunki farklilik gosterebilir. bu yuzden diger arkadasinda dedigi gibi, aile terapistine gitmeniz yarariniza olacaktir.