Hangi sebeplerdir onu bu durumda üzen?
Herkes aklına geleni yazabilir mi?
Herkes aklına geleni yazabilir mi?
Bilmem kadın da üzülüyor. Bazıları hırs yapıyor misilleme yapacağım diye uğraşıyor. Biri var sadece orada burada denk geliyor öyle tanıyorum. Çok kafaya takıyor. Misilleme yapmak için Avrupa'ya gitmeye çalışıyor. Bulgar bir kadınla evlenecek falan riskli işlere giriyor. Sürekli aklında çocuğun.
Çocuk haliyle evlenmeseymiş.
Yaşı 51 bu 2. evliliğiymiş
Almanya'ya gidip kızına fotoğraf atacakmış. O da annesine söyleyecek. Bu arada kadın boşanmak iatiyorum diyor jet hızıyla başkasıyla evleniyor biraz da ondan kaynaklı galiba.
51 olunca başka evlilik mi yapılması gerekiyor?
Rezil bir kişilik desene. Sırf bak ben de başka kadinlayim hem de yabancı, demek için almanyaya gitmek başka bir kadın bulmak, ancak böyle erkeklerin işidir.
Kadının yaşını bilmiyorum açıkcası. Oğlan 51 yaşında hareketli arada spor da yapıyormuş genç gösteriyor.
Yok öyle değil Bulgar kadın aracı sadece Avrupa'ya gitmesi için. Ömür boyu evli kalacağım ama Avrupa'ya gittim diye görüntü atacağım diyor.
Formalite evlilik
Bulgar Almanya'da mı yaşıyor. Hiç anlaşılır değil anlattığınız.
Bulgaristan Avrupa birliğinde olduğu için Almanya'ya gidip yerleşmek çalışmak istersen dil bilme vs bir çok şeyi isteyemiyor mecburen.
Bu herif bulgarla mı evleniyor yani? Almanyada yaşayabilmek için?
Evet
Değer vermiştir sevmiştir ki evlenmiştir. Değer verdiğinden ayrılınca da doğal olarak üzülür. Baktığın zaman 200 lira kaybeden insanın bile içi burkulurken bir zamanlar paha biçemediğin bir insanı kaybediyor olmak illa ki üzer insanı. Ama temelinde kaybetmenin verdiği bir üzüntü olur bu.
Ama hep pozitif tarafından ele almış herkes. Birkaç bilgi paylaşmam gerekiyormuş sanırım, çünkü farklı açılardan kimse düşünmedi.
Birlikte yapılan hiçbir şey olmasa da, iki insan arasında hiçbir bağ olmasa da mı üzülür insan?
Yoksa en basitinden yemek ihtiyacını karşılayamayacak diye mi?
Ben tamamen kendi açımdan söyledim. Bağ olmadan evlilik aile kurmak falan sanıyorum pek bana göre değil
Bağ kurmadan evlenmiştir demiyorum. Sonuç bu noktaya gelinmisse ve aylardır ayrı takiliniyorsa, buna rağmen eşin boşanmak istemesine neden üzülünür bunu öğrenmek istedim.
Bazı insanlar fazla optimist olur ve umutla yaşamaya alışmıştır. O durumda ki arkadaşta hala içinde çocuksu bir umut taşıyor olabilir herşeyin düzeleceğine dair
Aliskanlik neden olabilir.
9aydır aynı masaya oturmamak birlikte yiyip içmemek, birlikte uyumamak, çocuğun bile babayı kucaklayıp opmemesi. İstememesi... 🤔
Böylesi durumdayken yine de üzülüyorsa, neye üzülüyor olabilir?
Nafaka
Öğrendiğim kadarıyla anlaşmalı boşanmalarda nafaka yok?
Var
Nasıl var?
Neden bütün sorumluluk erkekte?
Dünya kadınlar üzerine tatlım boşa demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar diye
Cevap
6Cevap
seviyor olması
Kaybetmemek için
Başka bir erkekle yaşayacağını kıskandığı için
9aydir birlikte değil ve iletişim kopuksa da mı?
Sorumu anladığınıza emin misiniz? Böyle iken neden üzülür bu duruma diye sordum.
Garip olan üzülmemesi, vasat bir ilişkide bile boşanmak ayrılmak insanı üzer. Kimse boşanmak için evlenmiyor
Kimse boşanmak için evlenmiyor demişsiniz de, evlenmek demek talulanmak değildir ki. Zamanın ne getireceği kimse tarafından kestirilemez.
Tapulanmak*
Ortada bir yuva emek sevgi daygı geçmiş söz konusu duygulu kalbi olan üzülür
Boşanıyorlar.
Onu sormadım.
Yazdıklarınız geçerliliğini kaybetti.
Sizi anlamıyorum. Ne diyorsunuz?
Evet, de bitti o iş. Geçti. Dediğiniz gibi ise neden uzulmuyor?
Yuvası bozulacak diye olmasın.
Ben neden olabilir aklına bir şey gelmiyor demedim. Cesitlendirmenizi istedim.
Başka? Ama aralarında herhangi bir bağ yoksa...
Cinsellik yok ki ama. Boşanmak istedigini daha önce söylemiş. Aynı evde ayrı odada olsalar da mi?
@batuhann_ evli değilim ben.
@batuhann_ neden merak abe hayran?
Cinselliği kaybedecek diye üzülmüştür
9aydir cinsellik yok.
O zaman tirt zaten
Tamam işte , neden üzülür?
Cok neden var
Onları istedim. Yazmamissiniz.
seviyordur,
Yahu aklınıza başka sebepler gelmiyor mu cidden?
Farklı fikirleri okumak istediğimizdendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?