Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar her işini annesi karsilayan sonra bu sorumluluklarin hanimina gectigini dusunen erkekler dusun bakalim niye boşanmaz? Evde cocuga bakan var, yemek yapip önüne koyan var, ortaligi temizleyen, kiyafetini yikayan, utuleyen, dolaba koyan var, bir de kadin olarak sende calisiyorsan eve para da getiriyorsundur, getirmiyorsan bile diger şeyler icin bundan sonra kadin mi bulacak? Bir de üstüne muhtemelen arada iliskiye de giriyorsunuzdur tatmin de oluyor niye biraksin kadini?
Erkek icin evliligin tonla faydasi varken kadin icin yok. Simdi bosansa disardan yemek söyleyecek masraf. Evi temizletse masraf. Çamaşır, utu vs gibi seyleri kendisi yapacak buyuk ihtimalle. Kendine sorumlulul yüklenecek. E seks yapamayacak, yapsa nereden kadin bulacak. Para pulu, yakisikliligi da pek yoksa nereden kadin bulupta bu ihtiyaci giderecek?
Hadi diyelim malum kadinlara gitti surekli onlara para mi verecek? Evdeki, evli oldugu kadindan her seyi bedavaya getirirken niye boşansın ki?
Bosansa tekrar evlense tekrar o noktaya gelene kadar, evlenecegi kadini bulana kadar ohooo. Her seyi en basa sar. Ileriki yaslarda insanin buna da gozu almiyor.
Erkek icin bosanmanin hicbir faydasi yok ki ama evli kalmanin faydasi var. Boşansan ve nafaka vs de istemesen de bosanmayi pek dusunmez kolay kolay, erkek evlilikteki konforu niye kaybedeyim diye dusunur yani.
71 Yorumla
Soran+1 yılOna sorsan boşansa daha düzenli bi hayat yaşarmış. Kazandığı paranın bi kısmını bana yollar bi kısmınıda kendi istediği gibi yermiş. Sekse gelince o boşanınca kendine sevgili bulur onla istediğini yapar diye düşünüyorum. Ev işlerinide annesi zaten yapar
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alışkanlıktır boşanmaz, yalnızlıktan korkar boşanmaz, çocuğumu az görecem der boşanmaz, yemeği kim yapcek, çamaşırları kim ütülücek der boşanmaz. Velhasil kadınlar kadar cesur değil erkek boşanmaz. Sevmediği fikrine nasıl vardınız. Detayları da bilmeli efenim.
33 Yorumla
Soran+1 yılDavranışından, Laflarından anlıyorum. Ona sorsan o anki sinirle söylenmiş laflar oluyo. Ama insan sinirle bile söyliyemez onları
Soran+1 yılCocuk iki tane var biri bebek daha. O yüzden zor ya zaten
Aile & Toplum konusunda 16,4b cevap paylaştı. "Arkadaşlar yanlış anlamayın. Beni metres sanıyosunuz kocamın beni sevmediğini düşünüyorum"
Bence metres olman, sevilmeyen bir eş olmandan çok daha iyi bir durum olurdu.
Mal paylaşımı, ekonomik nedenler, çocuklar, alışkanlıklar, millet ne der konusu erkeği engelleyebilir
46 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim durumum cok zor bi durum. Boşananilsem cok rahatlıcam
Soran+1 yılKolay olsaydı keşke iki cocuk var biri daha bebek
Soran+1 yılKendisine ceki düzen verse güzel olur. Beni biraz önemsese değer verse
+1 yılSeviyordur bazı insanlar sevgisini belli etmez içinde yaşar sana düşkündür senden ayrı bir iş yapmaz yanından ayrılmaz nasıl bir sevgi bekliyorsun mesela temas bağımlımısın
010 Yorumla
Soran+1 yılİlgi istiyorum beni bebek gibi sevsin istiyorum ama o tam tersi birisi
- +1 yıl
Çok güzel duygu yüklü şeyler istiyorsun çok haklısın bende ilgi istiyorum ama bizim kinde yok sende temas bağımlısın herlade
Soran+1 yılEvet öyleyim
- +1 yıl
Neden anlamıyorlar bizleri burcu ne eşinin
Soran+1 yılİkimizde yengeciz
- +1 yıl
Nasıl peki uyumlarını
Soran+1 yılÇok zıttız öyle söyliyim
- +1 yıl
Zıt oldumu olmuyor ya bizde ben balık eşim ikizler
Soran+1 yılZor evet maalesef
- +1 yıl
Ne olacak böyle durumumuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılamacı farklıdır..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılher işini yapan birinden niye ayrılsın yemeği hazır çamaşırı hazır ütüsü hazır evin temizliğini yapan biri var bulaşık yıkanıyor daha ne eve de para getiriyorsa tamam işte
24 Yorumla
Soran+1 yılBu konudada cok tartışıyoruz. Ben hizmetcimiyim bu evde dedim ne ilgi gösteriyosun ne alaka dedim yemeğimi yapsın evimi temizlesin yeter diyosun demi dedim. Benim yaptıklarımı hiç görmüyo nankör. Evde cocuklarına bakmanın nesi zor diyo. Asıl hizmetci benim sabahtan akşama kadar çalışıyorum diyo. Ona kalsa ben evde akşama kadar yatıyorum
- +1 yıl
böyle erkeklere yüz vermicen işte al sen yap o zaman dicen
Soran+1 yılYapmaz ki evi bok götürür.
- +1 yıl
evi ayır o zaman o bok içinde oturmaya devam etsin
Aile & Toplum konusunda 18b cevap paylaştı. Erkeğin ihtiyacını karşılayacak birini bulursa onla daha çok beraber olmak için bir an önce boşanmaya bakar. O işi yapacak kendini bosaltacsk birini bulamazsa seni kullanıyor bu görevi yapacak daha iyisini bulana kadar bosanmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma aile ve geleneklerine uymuyor diye Kendice boşanmayı istemiyor olabilir
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir çok erkek alışkanlıklarından vaz geçmek istemez yani sizin hayatınızı yaşam şeklinizi bilmeden tam yorum yapılamaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet alıştığı için bencede
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Boşanmanın getireceği yükümlülüklerden kaçınıyor olabilir
10 YorumlaCocuk icin veya o kadar emegi cope atmak istemedigi icin
20 YorumlaNafaka ödememek için ya da daha iyisini bulamadığı için.
20 Yorumla
+1 yılHazır hizmetcisi temizlikcisi yemekcisi var bedava neden boşansın dimi?
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sorunun cevabı cok boşanınca erkekler gurur yapıyorlar
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani.
Soran+1 yılDoğru
Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bence tamamen alışkanlık birde sen sorun çıkarmıyorsan, bunaltmıyorsan neden boşansın
218 Yorumla
Soran+1 yılPek darlamıyorum evet. İstediğini yapıyo. Ama cok kavga ediyoruz
Soran+1 yılOda var evet ama ne bilim annemi babamı üzmek istemiyorum. Millet birsürü laf konuşacak onu düşünüyorum
Soran+1 yılÖyle işte ya. Keşke kolay olsaydı ama değil
Soran+1 yılSizde cok kavga ediyomusunuz
Soran+1 yılBiz bazen durduk yere tartışmaya başlıyoruz. Geliyo beni zıvanadan cıkarıyo sonra kavgayı ben başlattı oluyorum
Soran+1 yılPeki senin gönlünü alıyomu sonradan
Soran+1 yılBende iki güzel lafa kanarım işte. Ona ragmen yanıma gelip insanca konuşmaz benimke
Soran+1 yılSevmiyosun beni diyorum seviyorum seni ama bellie edemiyorum yapım böyle diyo. Anlamış değilim
Soran+1 yıl5
+1 yılElinin altında bir tane olmalı mantığı var öylelerinde. Çocuğunuz varsa o yüzden de boşanmak istemiyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk var evet. Sen beni sevdiğinden değil sadece alıştığın için benden boşanmıyosun dedim sevmekle alışmak aynı şey zaten diyo
Tek sebebi maddi olarak kendini yeterli görmediği içindir. Sadece nafaka için demiyorum genel anlamda.
110 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat durumu iyi
Soran+1 yılOnun parasını pulunu istemem. Bunu oda biliyo
Soran+1 yılTabi. Benim gibisini nah bulur
Soran+1 yılBulamaz ahanda buraya yazıyom. Benden sonra kafasını cok taşlara vurur ama son pişmanlık neye yarat
Soran+1 yılEvet akıllı davranmak gerek
Bi erkek ksde takılan eşinden neden boşanmak istemez demeyecem tabiki laf söz olmasın diye belki de
012 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi KS de takılmak
Soran+1 yılSen benim burada erkeklerle yazıştığımımı düşünüyorsun öyle bişey yapmıyorum merak etme. Zaten ayda yılda bi giriyorum bi şey sormak için oda. Ayrıca bu bi boşanma sebebi olacaksa oda benim arkamdan az iş çevirmedi. benim yaptığım onun yaptıklarının yanında ne ki
Soran+1 yılKimseye bişey anlatmıyorum bari burada insanlarla bişeyleri tartışayım
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBazıları soruyu yanlış anladıda. Soruyu metres konumunda sorduğumu düşündüler
Soran+1 yıl😀
+1 yılerkekler evlenmekten de boşanmaktan da korkar. kadınlar için ikisi de daha kolay.
28 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmal kolay değil benim için. Başkalarını bilemem
- +1 yıl
güzel bir kadınsın. yaşlarınız kaç? çocuk var mı
Soran+1 yıl27 o. Ben 26 . İki cocuğumuz var
- +1 yıl
Allah bağışlasın. ev hanımı mısın? hiç uzmana gittiniz mi?
seni sevmediğini nerden anladın
Soran+1 yılLaflarından ve yaptıklarından anlıyorum. Uzun hikaye o kısmı
- +1 yıl
uzun hikaye hangisi?
Soran+1 yılBana dedigi laflar. Yaptıkları falan
- +1 yıl
dinlemek isterim anlatırsan yaptıkları ve laflarını
Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Belki çocuklarının geleceği için belki de bir yanı ayrılmak istemiyordur.
17 Yorumla
Soran+1 yılBenim bu bitmiş hayatım be olacak peki
Soran+1 yılSevmeyen biriyle aynı evde yaşıyorum. Daha ne olsun
Soran+1 yılSeviyorum ama belli edemiyorum diyo. Öyle sevgi işime yaramaz
Soran+1 yılİnşallah
Kendi malı gibi gördüğü için belki.
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanmamak için budama evlenme derdiyle uğraşmamak için olabilir evlenmek dert sonuçta 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden boşansa daha evlenmezki. Kendi söylüyo bunu
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güncelleme 🥲 neden sevmediğini düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılLaflarından, yaptıklarından. Uzun hikaye
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu konuyu onunla açık açık konustunuzmu cevaplar ne oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılCok konuşuyoz. Hep aynı tas aynı hamam
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılseviyor çünkü ve yalan söylüyor metresine elinde tutabilmek için
05 Yorumla
Soran+1 yıl@zürazhr o beni metres sandı galiba. Yanlış anlamış soruyu :))
- +1 yıl
@zürazhr eşini seviyor ve metresini elinde tutmak istiyor demek istediim canısı
- +1 yıl
@zürazhr bu arada üslubun iğrençç aşkım
Çevresi için çıkarları için çocuğu varsa ondan boşanmaz hatta boşanmaz değil boşanamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılKendi isteklerini karşılamak onu da başkasına kaptırmamak için
14 Yorumla
Soran+1 yılKimi karısını kaptırmamak için mi
- +1 yıl
Seni baskaisni kaptırmak istemiyor işte sadece seni... İstiyor canı isteyince
- +1 yıl
Asko dur hoşuma gittin zaten bak belanı benden bulma jxnc
Soran+1 yılBela mı
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka veya inat yaptığı için ya da mecburen katlanır
01 Yorumla
Soran+1 yılKatlanıcağı biri değilim aksine ben ona allahın bi hediyesiyim
+1 yılelimin altında bulunsun diye canım demek ki güzel doyuramıyorsun kocanı
03 Yorumla
Soran+1 yılO beni doyursun allah allah
- +1 yıl
seks karşılıklıdır
- +1 yıl
üstelik gel benim ol dedim sana olmadın
- Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ilgi bekliyor olabilir misin? Suçlama değil sadece kendini bir o gözle değerlendir belki de sorun budur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olay gece çıkmalarından sevmediği karısına dönmüş durum gittikçe kötüleşiyor galiba.
06 Yorumla
Soran+1 yılHep kötüydü zaten
Soran+1 yılDicem evet. Bi gün patlicam
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
+1 yılçocuklar küçükse bekleyebilir büyüsünler diye...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
eğer sen evliysen kocan böyle yapıyorsa allahım sen nerelere kadirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi :))
Soran+1 yılEvliyim
Soran+1 yılSevdiğimi sanıyorum galiba valla bende bilmiyorum artık ya. Bazen onu gebertesim geliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile çoluk çocuk boşanmanın yükümlülükleri öte yandan hevesi yoktur. Bi daha evlen boşan felan uğraşamam gibilerinden
16 Yorumla
Soran+1 yılBenden sonra daha evlenmez o
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Soran+1 yılKendi diyo. O benle bile evlenmezdi bence
Cevap sahibi+1 yılTaaki birisi ilgilenene kadar.
Soran+1 yılAnca sevgili olur o kişiyle. Kullanır onu
Cevap sahibi+1 yılO birazda o kişiye bağlı
Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. neden olcak bi ton tantana çıcak boşanma sürecinde mallar bölüncek çocuklar perişen olcak. mecburen katlanıyo işte
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl ben ona katlanıyorum. Allaha şükretsin benim gibi bi karısı var
Üzücü... Çocuk için boşanma sonrası olacak zorlukları göz önüne aldığı için boşanmaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılKıymet bilmez nankörün tekidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak evlenmekten daha masraflı ondan olabilir mi
26 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç bilmem fikir işte
- +1 yıl
Yok yaaa onun için degil
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç etrafında etkeni var yurt dışında oldugu gibi burada kolay boşanamıyolar yakın zamanda haberde izledim mesala kdın boşanmak istemiş aileler araya girmiş kadın başka çarem yok diye kendini camdan atlamış
- +1 yıl
Evet öyle saçma durumlar ama bazı sorunlar yaşıyor diye de boşanmak olmaz ki
Soran+1 yılBenim onun parasında gözüm olmaz. Bunu kendiside biliyo zaten
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. çünkü seviyordur sana yalan söylüyordur :)
bir kadın daha mundar olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyo ben anlıyorum seven onun gibi davranmaz
Soran+1 yılSeviyodur demek mi istiyosun yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzeni rahati arkasını toplayan işini gücünü yapan evdeki hizmetçi gitmesin diye
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru gercekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma süreci onun gözünde büyüyor olabilir , yani bu bile sebep olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
Cevap sahibi+1 yılOnun gözünde büyüyosa sen de kararlıysan sen önce davranabilirsin kızz
Soran+1 yılBen boşanmak istemiyorum ki. Yuvamı niye dağıtayım. Kendisine ceki düzen vermesini , sevgisini bana göstermesini istiyorum. Ama kavga ettiğimizde cekip gidesim geliyo. Yüzünü göresim gelmiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir daha evlilik düğün çok masraflı. Sevmiyoruz diye ayrılalım mı yani, hiç mantıklı değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılSenden ayrılsam dahada evlenmem diyo
Cevap sahibi+1 yılTabi evlenmez, masrafı çok masrafı.
Senden niye ayrılacak hem
Soran+1 yılSevmiyo sebep bu
Cevap sahibi+1 yılTaş gibi hatunsun, güzelsin. Niye sevmiyormuş küçük beyimiz
Soran+1 yılKendiside egolu biridir. Cok yakışıklı olduğunu düşünüyo. Direk sevmiyorum seni demedi ama ben anlıyorum sevmediğini laflarından hareketlerinden anlıyorum işte uzun hikaye
Cevap sahibi+1 yılSana yazacağım, önemli bir mesele bu
Sevilmeme nedenin standart monoton oluşun dimi
08 Yorumla
Soran+1 yılMonoton derken nasıl yani
Soran+1 yılYapmam gerekenleri yapıyorum
Soran+1 yılRahatlık batıyo işte
Soran+1 yılEvet iki tane. Tabi cocuk olmasa daha kolay olurdu
+1 yılSevmezse zaten boşanır seviyordur ve sevmiyorum diye milleti kandırıyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılMillete bişey demiyo. Aslında banada sevmiyorum demedi hiç. Ona sorsan seviyo ama belli edemiyo. Ama seven onun givi davranmaz
- +1 yıl
Nasıl davranıyor ki
Soran+1 yılİlgi alaka sıfır. Benim yanımda hep telefona bakar mesela
- +1 yıl
Tam bir öküzmüş
Soran+1 yılÖyle
Çocuk olduğu için olabilir fiziksel çekim devam ediyorsa duyguları başka birisine yöneldiği zaman ayrılır belki
00 YorumlaAlışkanlıklar, ihtiyaçlar, cinsellik, çocuk olması, veya aile baskısı ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık olarak evlendiğimiz söylenemez
Soran+1 yılZengin birisi değilki. Hamile kaldım ondan öyle evlendik. Ben onu o zamanlar cok seviyodum ama o benim kadar sevmiyodu.
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevmediği karısı diye bişey yoktur heralde. Buna inanan metresi vardır djjdsj
02 Yorumla
Soran+1 yılYoktur cesaret edemez ona
+1 yılDüzeni bozulmasın diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayHazır elinin altında hizmetçi çocuklarına bakıyosun evin her işini yapıyorsun oda dışarda keyfine bakıyor neden boşansınki kısaca kullanılıyosun 😉
15 Yorumla- 2 ay
@derindüşüncem1 çok yanşış düşüncesi
Cevap sahibi2 ayNeden
Cevap sahibi2 ayAynen her ay nafakayıda sen ödersin
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık
Bağımlılık
Düzen bozulma kaygısı15 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
🙏🏼🙏🏼
- +1 yıl
Boaşnma süreci başladı mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mantık evliliği yürütüyordur
15 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor
Soran+1 yılOlanilir evet. Beni sevmiyosun sadece bu hayata alıştığın için benden ayrılamıyosun dedim ona. Oda ikiside aynı şey sevmekle alışmak dedi
Soran+1 yılSonuç olarak sevmiyo işte ) 😀🤷🏼♀️🤷🏼♀️
- Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılElaleme açıklama yapmakla uğaraşmamak için
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Formaliteden evli ama hayatını sürüyor
Soran+1 yılDoğru. Ne sevgi var ne saygı
- +1 yıl
Üzgünüm adına desteğim seninle
Soran+1 yılSağol
+1 yılSevmediğini nerden biliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum seven onun gibi davranmaz
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden seni sevmediğini düşünüyosun?
014 Yorumla
Soran+1 yılYaptıklarından. Laflarından. Seven onun gibi davranmaz
Soran+1 yılBen cesaret edemem
Soran+1 yılAnnemi babamı üzmek istemiyorum. . iki tane cocuğum var. Millet bide büsürü laf yapcak arkamdan
Soran+1 yılEşimle ondan hamile kalarak evlendim. O yüzden millet tonla laf yapcak diyorum. . bak hamile kaldi anlaşamadılar ayrıldılar dicekler. Ağızları torba değilki büzesin
Soran+1 yılHaha doğru dedin:))
Soran+1 yılEvet sağolasın🙏🏽😀
Soran+1 yılHahaha çıkarcı seni😀
- Aile & Toplum konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü o her zaman cepte
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte sevgi aramiyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe aranıcakki başka
- +1 yıl
Seks ev hizmetlisi çocuk bakıcısı ve çocuk yapmak için
Soran+1 yılDoğru
+1 yılsanırım başında böyle bir şey var
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
senin düşüncen ne? ne planlıyorsun?
Soran+1 yılKafamda cok sey planlıyom ama yapamıyorum
- +1 yıl
ne gibi şeyler paylaşmak ister misin?
Soran+1 yılOndan boşanmak ve kendi hayatımı kurmak istiyorum
- +1 yıl
başka hedefin planların var mı?
Soran+1 yılYok vala
- +1 yıl
hedeflerini iyi seçmen lazım ama
Soran+1 yılNapacam giderim babamın evine. Başka yermi var sanki
- +1 yıl
ailen sıkıntı etmesin görüştün mü kendileriyle
+1 yılcinsellik elinin altında çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılFazla yaklaşmaz bana
- +1 yıl
he bu konu senin evliliğin üzerine mi pardon bilmiyordum öylesine sordun sandım
- +1 yıl
bu boşanmayı senden bekliyordur ilk adımı sen at diye yani. İkiniz de yetişkinsiniz ve illa ki cinsel istekleriniz olacak belki de onun partneri vardır
Soran+1 yılKocam olur kendisi :))
- +1 yıl
Oysa ki çokta güzel kadınmışsın. Ben evli olsam bi dediğini iki etmez dibinden ayrılmazdım :))
Soran+1 yılBensiz yapamaz ama bundan eminim. Cok alıştı cunku bana. Bu hayata
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada çocuk felan var mı
015 Yorumla
Soran+1 yılVar iki tane
- +1 yıl
Sen seviyomusun peki onu
- +1 yıl
Tamam seni sevmediğini dusunuyosunda sen onu seviyomusun
Soran+1 yılBende seviyomuyum sevmiyor muyum inan hiç bilmiyorum. Bazen onu bi kaşık suda boğasım geliyo. Boşanmayıda istemiyorum biraz kendine ceki dğzen verse. Beni önemsese sevse. Her şey düzelecek
- +1 yıl
Peki kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl5
- +1 yıl
Hmm peki olmayacağını dusunuyomusun bundan sonra
Soran+1 yılOlmuyo zaten. Bunu onada söylüyorum olmuyoruz senle diye. Cevap vermiyo bana
- +1 yıl
E nereye kadar gidecek bu böyle
Soran+1 yılGitmez bi gün ayrılık vakti gelir
- +1 yıl
İstiyomusun peki ayrılmak
Soran+1 yılKavga ettiğimizde evet istiyorum
- +1 yıl
Suanki hissin ne peki
Soran+1 yılŞuandada kavgalıyız konuşmuyorum onunla. O yüzden istiyorum
- +1 yıl
Peki evdemi kaliyo yoksa farklı biyerdemi
İlgisi vardır eşin mi sevmiyor
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşimin beni sevmedipini düşünüyorum
Soran+1 yılYok aldatamaz beni ama sevmiyo işte ben anlıyorum
Soran+1 yılBüyü falan değil ya öyle değil. Ben anlıyorum laflarından yaptıklarından. Uzun gikaye
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılEvet genelde bağırır sinirlenince. Zaten cabuk sinirlenen birisi
Soran+1 yılDoğru söylüyosun
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılToplum baskısı yüzündendir
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin babasının vereceği tepkidende korkuyo olabilir
- +1 yıl
Ve daha bir çok etken.
İş biraz sende bitiyor. İstemiyorsan sende adım at
Soran+1 yılNapcam bilmiyorum
- +1 yıl
Umarım çocuk yoktur
Soran+1 yılİki tane var. Biri daha bebek
- +1 yıl
Güzel kadınların kaderi bu.
Kocanla otur ve açık bir şekilde dile getir. Baktın olmuyor. Boşanmak istiyorum dersin ama blöf olsun
Soran+1 yılİnan her kavgada boşanıyoruz ama icraat yok 😀
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar evlen masraf et falan uzun iş
08 Yorumla
Soran+1 yılTekrar evlenmez. Kendisi dedi
- +1 yıl
Yani o zaman ev işleri çoluk çocuk vs
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Biri sana böyle bir şey diyorsa yalandır ben sana soyliyim kullanmak için ikna çabası bu sevmiyorum falan filan ayak yani
Soran+1 yılYanlış anladın galiba kocamın beni sevmediğini düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman seviyodur ya da hizmetin için
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Çocuk var mı
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kolay olmuyodur o işler
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılDirek sevmiyorum seni demiyo ama ben anlıyorum sevmediğini. Beni mutlu etmek için hiç bişey yapmıyo
ihtiyaçlarını giderdiği için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. sana karşı hala öyle mi..
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat