Moda & Stil Külodu lekeli koca boşanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Daharet almıyor Güncellemeler1 yıl Arkadaslar evlenmeden nasil bilcem daharetsiz oldugunu Külodu lekeli koca boşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% 1 yıl Öyle bir adamla nasıl evlendi ve nasıl gala evlisin onun * bile tiksinme gerek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden nerden bilebilirim daharetlenmedigini Yorumla ag1979 1 yıl Şimdi biliyorsun ayril Yorumla
middaygardeniaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Sakın boşama allah korusun bu bi başkası çekmesin bu belayı rica ediyorum 0 0 Yorumla
Esraxq233 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Seninkinin en azından kilodu lekeli yıkarsın çıkar bizimkinin kalbi lekeli onu ne yapicaz 0 1 Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Kilodu boklu kabulün yani Yorumla
Kedisevr93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Trol sorularda bu gün 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alakaya Yorumla Kedisevr93 1 yıl Dahret yazan birinden ne bekliyoruz taharet olmasın o Yorumla Soran 1 yıl Ne farkeder ben tahret yazinca alacak mi sandin Yorumla Kedisevr93 1 yıl Hahaha offf iyi geceler Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kocan ayrı avam sen ayrı avam daharet ne la 1 65 Yorumla Soran 1 yıl Got yikamasi demek Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Hahaah yarıldım hahaahahahahahahah Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa bende hayretle okudum Yorumla Soran 1 yıl Ne hayret ediyorsun boyle pis insanlarda var gavurlar evlenmeden yasiyi iyi ediyo aynu makinaya atamiyorum donunu Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Ahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah Yorumla Soran 1 yıl Cokmu komik ciddi Yorumla COLDHERO 1 yıl Kadını erkeği fark etmez pis insan çekilir dert değil Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Ya tövbe ya akşam akşam kriz geçirdim ayni makinaya da mı atamiyoj bide hahahahaahahahahshaah Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa gece gece gülesin gelmiş senin Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Abi çok saçma inanmak istemiyorum ya öğkkkk Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa ama gerçek🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Imam nikah kiy ayni evde dur ama yatma karisi olma oyle evlen ciddiyim Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Abla napıcaksin peki ne zamandır böyle kooooğcan Yorumla Soran 1 yıl 3 aydir Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Sordun mu niye böyle yapiyon diye bisey mi oldu belkide taharet musluguna karşı fobisi olabilir Yorumla COLDHERO 1 yıl Uyarmıyo musun uygun bir dille yoksa uyardın da umursamıyo mu Yorumla Soran 1 yıl Hayir hicbi sey demedim Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa şiiii alay etme🙃 Yorumla COLDHERO 1 yıl Alıştım diyosun yani Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Hahahah tamam coldhero Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Bence şöyle kocana cekilcek çile değil okurken bile midem bulamdi sana eziyet canım Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa söylese ne olacak ki kocasının vereceği cevap belli, elinle mi yıkıyosun makineye atıyosun abartma diyecek 😁 Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Yani belki akli başında biridir de laftan anlar diye dedim Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa aklı başında olsa totosunu yıkar diye düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Doğru düşünüyorsun Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa şöyle bir durum da var ama totosunu yıkaması için aklının totosunda olması gerekmiyo mu Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Öyle acaba depresyonda falan mi ki Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa ihtimaller arasında ama psikoloğa gitseler ne diyecekler ki Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Gotunu yikamiyo Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa nasıl anladınız hanımefendi dediğini hayal eder gibiyim doktorun Yorumla Soran 1 yıl Kilodunda poh gordum derim Yorumla Soran 1 yıl Saxo cekemiyorum kokuyo les gibi gotundeki killarda poh kurumuş pohhhh Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Hahhhahahahah güldürdün beni ya Yorumla Soran 1 yıl Cok zor ama canim Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Allah kahretmesin kadın seni HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Yorumla Soran 1 yıl Şu an bile yaninda degilim Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Iyyyyyyy kuscam ya bune yeter Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Nerde yatiyosun peki Yorumla COLDHERO 1 yıl Canına tak etmiş bi saksomuz var onu da çekemiyoruz haklı isyanı işin zor apla Yorumla Soran 1 yıl Salona gectim aslinda ilk onu kovdum sonra dedim dogal yasam alanindan cikmasin kanepeleri biz aldik babam hala taksidini oduyo kokusu sinmesin diye ben gectim Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Saxo çekmeden önce islak mendille kabasını al Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Şaka mı bu soru Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa alay etme demedim mi başına gelirse görürsün🙃🙃 Yorumla Soran 1 yıl Keşke keşke ama degil Yorumla COLDHERO 1 yıl En iyisi saksodan önce araba yıkama fırçası ile banyoda köpürterek yıkasın Yorumla Soran 1 yıl Oyle olmuyo Yorumla COLDHERO 1 yıl Yav nasıl olmaz laf dinlemezse fırçanın sapı ile kafasına vur bi tane Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Bana dalga geçme diyosun kendin dalga geçiyorsun olmuyor böyle ama coldhero Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Allah korusun Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa söylediğimi yap yaptığımı yapma diye bir söylem var ya bu durumlar için oluşturulmuş Yorumla COLDHERO 1 yıl O değilde benim başıma geliyomuş totosunu yıkamayan kadınla evleniyomuşum aman yarabbi düşman totosuna Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Allah düşmanımın başına vermesin Allah korusun Rabbım böyle insanları kendi gibi gotunu yikamayanlarla karşılaştırsın çok zor cooook Yorumla middaygardeniaa 1 yıl @COLDHERO anladım ben hshshs Yorumla Soran 1 yıl Mesaşj gidin Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa amiiiiiiin amiiiiiiin Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Psikolojik mıdır nedir etrafımda bok kokusu almaya başladım Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa aman dikkat fobi haline gelmesin 🙃 Yorumla COLDHERO 1 yıl Sonra tanıştığın kişilere ilk sorun taharet alıyo musun olmasın Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Şuana kadar hiç böyle bir şey düşünmemiştim ama buna da dikkat etmek lazımmış Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa dimi hayat neler öğretiyo insana🙃 Yorumla Soran 1 yıl Susn Yorumla COLDHERO 1 yıl Bildirim alma butonuna tıklayabilirsin Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Kusura bakma abla Yorumla COLDHERO 1 yıl @middaygardeniaa bizimkisi kusur sayılmaz🙃 Yorumla middaygardeniaa 1 yıl Pekii Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl çocuk gibi öğretmen gerekiyor demek ki 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Yok daha neler 0 0 Yorumla
Simaxy Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Sabırlar diliyorum 1 6 Yorumla Simaxy 1 yıl Ahlaklı olup olmadığına bak Yorumla Simaxy 1 yıl Ben tertemiz oluyorum mesela Yorumla Simaxy 1 yıl Herkesin karakteriyle alakalı Yorumla Simaxy 1 yıl İyi insanın her yere iyi temiz Yorumla Simaxy 1 yıl Kötünün her yeri kötüdür Yorumla Simaxy 1 yıl Bazen ters tepebilir iyi kötü, kötü iyi cikar bu çok azdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öyle bir adamla nasıl evlendi ve nasıl gala evlisin onun * bile tiksinme gerek
Evlenmeden nerden bilebilirim daharetlenmedigini
Şimdi biliyorsun ayril
Pis biri, boşamalısın
Sakın boşama allah korusun bu bi başkası çekmesin bu belayı rica ediyorum
Seninkinin en azından kilodu lekeli yıkarsın çıkar bizimkinin kalbi lekeli onu ne yapicaz
Kilodu boklu kabulün yani
Trol sorularda bu gün
Ne alakaya
Dahret yazan birinden ne bekliyoruz taharet olmasın o
Ne farkeder ben tahret yazinca alacak mi sandin
Hahaha offf iyi geceler
Kocan ayrı avam sen ayrı avam daharet ne la
Got yikamasi demek
Hahaah yarıldım hahaahahahahahahah
@middaygardeniaa bende hayretle okudum
Ne hayret ediyorsun boyle pis insanlarda var gavurlar evlenmeden yasiyi iyi ediyo aynu makinaya atamiyorum donunu
Ahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah
Cokmu komik ciddi
Kadını erkeği fark etmez pis insan çekilir dert değil
Ya tövbe ya akşam akşam kriz geçirdim ayni makinaya da mı atamiyoj bide hahahahaahahahahshaah
@middaygardeniaa gece gece gülesin gelmiş senin
Abi çok saçma inanmak istemiyorum ya öğkkkk
@middaygardeniaa ama gerçek🤣🤣🤣
Imam nikah kiy ayni evde dur ama yatma karisi olma oyle evlen ciddiyim
Abla napıcaksin peki ne zamandır böyle kooooğcan
3 aydir
Sordun mu niye böyle yapiyon diye bisey mi oldu belkide taharet musluguna karşı fobisi olabilir
Uyarmıyo musun uygun bir dille yoksa uyardın da umursamıyo mu
Hayir hicbi sey demedim
@middaygardeniaa şiiii alay etme🙃
Alıştım diyosun yani
Hahahah tamam coldhero
Bence şöyle kocana cekilcek çile değil okurken bile midem bulamdi sana eziyet canım
@middaygardeniaa söylese ne olacak ki kocasının vereceği cevap belli, elinle mi yıkıyosun makineye atıyosun abartma diyecek 😁
Yani belki akli başında biridir de laftan anlar diye dedim
@middaygardeniaa aklı başında olsa totosunu yıkar diye düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun
@middaygardeniaa şöyle bir durum da var ama totosunu yıkaması için aklının totosunda olması gerekmiyo mu
Öyle acaba depresyonda falan mi ki
@middaygardeniaa ihtimaller arasında ama psikoloğa gitseler ne diyecekler ki
Gotunu yikamiyo
@middaygardeniaa nasıl anladınız hanımefendi dediğini hayal eder gibiyim doktorun
Kilodunda poh gordum derim
Saxo cekemiyorum kokuyo les gibi gotundeki killarda poh kurumuş pohhhh
Hahhhahahahah güldürdün beni ya
Cok zor ama canim
Allah kahretmesin kadın seni HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Şu an bile yaninda degilim
Iyyyyyyy kuscam ya bune yeter
Nerde yatiyosun peki
Canına tak etmiş bi saksomuz var onu da çekemiyoruz haklı isyanı işin zor apla
Salona gectim aslinda ilk onu kovdum sonra dedim dogal yasam alanindan cikmasin kanepeleri biz aldik babam hala taksidini oduyo kokusu sinmesin diye ben gectim
Saxo çekmeden önce islak mendille kabasını al
Şaka mı bu soru
@middaygardeniaa alay etme demedim mi başına gelirse görürsün🙃🙃
Keşke keşke ama degil
En iyisi saksodan önce araba yıkama fırçası ile banyoda köpürterek yıkasın
Oyle olmuyo
Yav nasıl olmaz laf dinlemezse fırçanın sapı ile kafasına vur bi tane
Bana dalga geçme diyosun kendin dalga geçiyorsun olmuyor böyle ama coldhero
Allah korusun
@middaygardeniaa söylediğimi yap yaptığımı yapma diye bir söylem var ya bu durumlar için oluşturulmuş
O değilde benim başıma geliyomuş totosunu yıkamayan kadınla evleniyomuşum aman yarabbi düşman totosuna
Allah düşmanımın başına vermesin Allah korusun Rabbım böyle insanları kendi gibi gotunu yikamayanlarla karşılaştırsın çok zor cooook
@COLDHERO anladım ben hshshs
Mesaşj gidin
@middaygardeniaa amiiiiiiin amiiiiiiin
Psikolojik mıdır nedir etrafımda bok kokusu almaya başladım
@middaygardeniaa aman dikkat fobi haline gelmesin 🙃
Sonra tanıştığın kişilere ilk sorun taharet alıyo musun olmasın
Şuana kadar hiç böyle bir şey düşünmemiştim ama buna da dikkat etmek lazımmış
@middaygardeniaa dimi hayat neler öğretiyo insana🙃
Susn
Bildirim alma butonuna tıklayabilirsin
Kusura bakma abla
@middaygardeniaa bizimkisi kusur sayılmaz🙃