Evli erkek karısından boşanır mı?

Bi işe girdim vardiya amiri gelip gidip sorular soruyo tabi sorumlu olduğu için. Yüzüğü yoktu, aramızda yaş farkı da var neyse ben birgün konuşurken abi diye hitap ettim bunun yüzü değişti üzüldü gibi oldu sonra bende bi hoşlantı oldu o halini görünce heralde oda benden hoşlanıyo diye düşündüm. Gelip gittikçe biz konuşuyoruz ama ilk konuşmayı hep o başlatıyo birgün bana evlimisin çoluk çocuk var mı diye sordu, sabret işinden çıkma falan dedi bende bi evlilik yaptım çocuk yok dedim beni tanımaya çalışıyo falan diye düşündüm sonra yüzük taktı çıkardı yanımdan geçerken telefonla konuşuyordu yaş farkı çok dedi ben nişan attı diye düşündüm sonra siz nişanlımısınız yüzük taktınız bi ara diye sordum 4 yıllık evliliğinden bahsetti ben eski evliliğinden bahsediyo sandım sonra telefonumu istedi verdim konuştuk 1 2 hafta, evliymiş 4 yıldır 2. Evliliğiymiş kötü gittiğinden böyle giderse boşancağından bahsetti bende sen benim kafamı karıştırdın yüzük taktın çıkardın arada yaş farkı çok dedin yüzük taktığın gün tatlı dağıttın dedim sonra eşiyle arası düzelsin diye bide akıl verdim senden etkilendim dedi o zaman zaten mutsuzsun boşancam diyosun boşan neyi bekliyorsun dedim oda çocuk küçük büyüsün 2 yaşında daha dedi bende 5 yaşınada gelse 10 yaşınada gelse çocuk küçük olcak o zaman konuşmayalım ben evli olduğunu bilsem kaptırmazdım kendimi bu kadar dedim çok üzüldüm 1 2 gün çok ağladım şimdi daha iyiyim amacı ne bu adamın

Güncellemeler
+1 yıl
Story atmış karısıyla çocuğuyla tatile gitmiş
Evli erkek karısından boşanır mı?