Ben üçüncü şıkta elendim, sizin idealleriniz neler, siz bu listedeki ideallere uyuyor musunuz?
kızda: - alkol yok - sigara yok - ortam yok - aktif twitter yok - Instagram cok takipci yok - erkek kanka yok - gec cevap yazma yok - ustelik guzel ve bebek gibi cildi var - bi de ustune ince belli ve 1.65 ÇOK DEĞERLİ PAHA BİÇİLEMEZ HAZİNE BULMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KAFAYI YİCEMMM YAAA
Ortam konusunda ortamdaki kişilerin nasıl kişiler olduğuna bağlı, erkek kanka ve geç cevap verme durumunun yanlış olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum. Boy olarak ise 1.70-1.76 arası kızlar "genel olarak" daha çekici geliyor. Bebek gibi bir cildi olması ise opsiyonel cok takmam o durumu ama genel olarak esmer veya buğday tenli kadınlar daha çekici geliyor. Bunun dışındakiler saçma bence
Şahsen egosuz, çekici, seksapelitesini ön plana çıkarmaktan geri durmayan, süslü olmayan ama güzel giyinen, itlik serserilik yapmayı makul ölçüde seven, kendi ayakları üzerinde durabilen özgüveni yüksek ve aşırı kırılgan olmayan bir ideal kadın profili hayal ediyorum. Küt saç bonus 🙈
Hayır benim için aşık olmak yeterli araç mı alıyoruz aşık mı oluyoruz belli değil bu zamanda. keşke şuanlar için bir firma robot falan tasarlara da kurtulsalar
Alkolüm yok, sigaram yok, instada çok takipçim yok, twiterda aktif değilim, bir tane erkek kankam var o da gay, ince belliyim ama 153 üm, bildirimlerim açık olmadığı için sürekli telefona bakmadığımda hafif geç yaxmalar olabilir, bir de ciltten kaybediyoruz sivilcem yok ama benlerim ve çil gibi küçük güneş lekelerim var 🥺
Salonu da balkona katalım mı kardeş? Şöyle liste yapıp kafasına göre kriter belirleyen kişilikleri çok samimiyetsiz buluyorum ya 😃 ha dalgasına yapıyordur o ayrı konu
Kendime köpek ay aman köle dicektim😂 kendine köle arıyor vatandaş🤔 Sosyal ortamı olmayacakmış, hangi dosyal medyayı nasıl kullanacağına bile beyimiz karar veriyor 🤔 bide hazine buldum diye süslemiş😂 kendime köpek ay aman köle buldum diyememiş😂😂😂🤣
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunları derler ama kendileri orada burada kızlara " beğeni " basarlar , sosyal medya keşfetleri kadınlarla dolu olur.. alkol , sigara desen zaten gırla..
yanındaki yapmasın etmesin giymesin okey ama kendileri gözlerini başka bedenlerin üzerinden alıkoyamazlar asla.
Bu s. alagin yazdiklarina tamam diyen köle hemcinslerim var mi gercekten merak ediyorum bu ulkede kesin vardir azicik bi durusunuz olsun erkek kadin fark etmez bu sevmek degil köle yapmak sevmek BEKLENTISIZ OLUR
aga bu gozu acilmamis eli bi baskasina degmemis kiz ariyo anasi gitsin koyden gozu acilmamis ev kizi bulsun bol cocuklu boy akrabali ve bol nasihatli otursun , siz lutfen kendiniz olun sizi bu sekilde seven biri vardir ve illaki cikar evde kalmiyim oh evleniyim diye sakin evlenmeyin. japon felsefesine gore herkes birine serce parmagindan bir iple baglidir ve bu ip asla kopmaz sadece dugum olur ama gunun birinde illaki seni oldugun gibi kabul eden biri cikar.
Yaaa tamam niye açıklama yapıyon ki yapma boş ver. Ayarlarımı bozdun resmen iki dakkada djdjd . Allah yardımcın olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim valla hadi iyi günler
Biz de kadinlar olarak sadece biraz uzun boy , sadakat , merhamet isteyince erkekler: woooooooğggggggg istersen gôtumu de vereyim senin isteklerin de bitmiyor of cok sıkıyorsun beni
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisi ne acaba
alkol var
her sanalda kız var
geç cevap verir
Kıza nefes aldırmaz
Rahibe bulsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Binaların çoğu bende var bir iki şey dışında ama beni hak edene denk geldigim yok bu yüzden tek hayat daha rahat
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Doğrusu beni tarif etmiş ama ben erkeklerin bütününü sevmediğimden dolayı onun da şansı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla son şıkta elendim, ne boyum 165 ne de ince belliyim. Digerleri tam uyuyor 🥲🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Alkol sigara ortam falan bende istemem çünkü kendimde yapmıyorum ayrıca 2 mız de kıskanç olmalıyız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazılan her şeye uyuyorum. Boyum bı 4cm uzun sadece. Ben niye yalnızım şimdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Şunun hepsi bende var. Ama boyum 163 ve yaşım 38 😂😂😂
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir Twitter kullanıcısı kendi ideal kadın listesini hazırlamış. Siz bu ideallere uyuyor musunuz, peki sizin ideal partner listeniz nasıl?