Benim için ideal birinde en önemli şey karakteri olur; saygılı, dürüst ve güven veren biri olması, yanında kendim gibi davranabildiğim ve beni küçümsemeyen biri olması çok önemli. Çok zengin ya da mükemmel görünüşlü olmasına gerek yok ama kendine bakması, hedefleri olması ve hayata karşı sorumluluk sahibi olması hoşuma gider. Bir de empati kurabilen, zor zamanlarda kaçmayan ve konuşarak sorun çözebilen biri olursa zaten çoğu şey kendiliğinden güzel ilerler.
naber ya ben de aynısını düşünüyordum aslında. bir kızın kriterleri çok normal de olsa yine de saçma geliyor bana. mesela ben 180 cm boyundayım mesela. bana göre ideal dediğim kadın tipi de 165-170 cm arası kızlar. fiziği güzel, hoşuma giden bir şeyler olsa bile çok da şişman olmasın
Biraz çıta Everest olmuş ama eğlenceli 😄 Sen aslında tek tek özellik değil, his arıyorsun. Hem güçlü hem yumuşak, hem karizmatik hem sadık biri olsun diyorsun. Bu çelişki değil, denge isteği 💫 Ama şunu fark etmelisin; kriter çok keskin olunca insanı değil, hayali seviyorsun. Gerçek bağ; boydan, sakaldan önce karakter uyumu, değerler ve sana hissettirdiği güvenle oluşur ❤️ Gerisi detay.
Kara Kaş Kara göz olması Uzuna yakın orta boylu olması Anlayışlı Nazik Saygılı Güvenilir Guveni hissettirmesi İlgili olması Hafif çıkıntılı belirgin göbekli olması Mutlu etmeyi bilmesi İltifat etmeyi bilmesi Zaman ve vakit ayırması Önemli ve değerli olduğunu hissettirmesi Zor zamanlarda yanımda destek çıkıp ardımda durması beni dinleyip anlaması Ben ona derdimi anlatırken beni dinleyip tavsiye vermesi
Gayet normal kriterler hatta olması gerekenler bunlar normalde kriter bile olmaması lazım herkeste olması lazım ama ortalik kadın erkek fark etmeksizin karaktersiz kaynadığı için bunları nimet olarak görür olduk
Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı.
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun
Sevgilisi hiç olmamış olacak... bakire olacak... dini ahkalı güzel olacak... çalışmayan biri olacak.. sadakatından emin olmam gerek... ama öyle biri var mı yok😅