Benim için :
Roman ya da filmlerden fırlamış gibi olmalı. Öyle çok güzel olmasına gerek yok, dış görünüşü umurumda değil ama fikirleri, fikirleri farklı ve yaratıcı olsun. Onunla saatlerce konuşabileyim ve zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmayayım. Eğlenceli birisi olsun ve en herşeyin bir gülünç yanı olduğunu bana göstersin. Neyse o olsun, bana rol yapmasın, duygularında samimi davransın. Duygusal ve hassas olursa da iyi olur :) zira acıklı bir dram filmi izlerken birlikte ağlayabilelim 😂😂
Roman ya da filmlerden fırlamış gibi olmalı. Öyle çok güzel olmasına gerek yok, dış görünüşü umurumda değil ama fikirleri, fikirleri farklı ve yaratıcı olsun. Onunla saatlerce konuşabileyim ve zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmayayım. Eğlenceli birisi olsun ve en herşeyin bir gülünç yanı olduğunu bana göstersin. Neyse o olsun, bana rol yapmasın, duygularında samimi davransın. Duygusal ve hassas olursa da iyi olur :) zira acıklı bir dram filmi izlerken birlikte ağlayabilelim 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her alanda saygi önemli
Aşkı bilen..
Hevesini kursağında bırakmayan erkek.
Kesinlikle iletişim kuran erkek ideal erkektir. Uzlaşmayı bilmiyorsa ne olursa olsun olmaz!
Üstüne ketçap sıkalım mı
Evet lütfen
🥫🥫🥫🥫🥫
Ketçap kalmamış şundan sıktım djdjsjdjdjjd
Domates salçası mı bu?
Galiba jdjckdkkxkd
Ooo en sevdiğim 😂 siz mi yaptınız bunu?
Bimden aldım hdjjcjdkxsjdkd
Güvenilir, anlayıslı, centilmen ve merhametli olmalı ama yok
Vardır ama mesele denk gelmek. Denk geldiğinde de onun o erkek olduğunu anlamak. Emin ol hergün dolmuşta, sokakta , pazarda falan yanında geçen insanlardan en az bir tanesi bu profile rahat uyuyordur ama mesele onunla tanışmak. Mesele onun kıymetini anlamak.
Abi simdi boyle dedin ya her yanımdan geceni incelemem gerek o zaman cnxjxnxn
Kimseye öyle davranmıyorum ki sadece bu boyledir dedigi kisi oyle cıkıyor genel olarak insanlarda cunku ilk bakısta bile insanların nasıl biri oldugunu anlayabiliyorum artık ayrıca kimseyede guvenmiyorum haklı olarak
Sana güven demiyorum önyargılı olma ve akışına bırak. Birisine güvenmek için zaman ve samimiyet gerekir. Ne ara samimi oldunda güvenesin? Zaman ister bu işler. Bu zaman aralığında da insanları gözlemleyerek tanımış olacaksın.
2 gunde belli ediyor insanlae kendini diyom
Evet sen de dısını begenmedigini tanımak istemezsin ayrıca ne alaka ya su an ben istedigim ozellikleri saydım + guvenilir insanda yok nokta.
Yoo ben dış görünüşü senin gibi takık değilim. Normal hatta sıradan olsun ama karakteri istediğim gibi olsun. Özel olan kadın güzel olandan daha güzeldir.
Tamam da benım ıcınde karakteri onemli zaten o olmazsa napayım
Ya biz senle anlaşamıycaz kimi seviyosan kimi alıyosan al tm kafana göre birini bul ben bir şey demedim
Sen dedigimi anlamadıgın icin normal
😂😂😂
KS hesabı olmayan saftirik