Tahsilli, görgülü,
sosyo-kültürel seviyesi yüksek, duygusal olgunluğu olan,
nazik ve sorumluluk sahibi olması.
İşte mantık evliliği budur :D olsa evlenirim... Siz?
Tahsilli, görgülü,
sosyo-kültürel seviyesi yüksek, duygusal olgunluğu olan,
nazik ve sorumluluk sahibi olması.
İşte mantık evliliği budur :D olsa evlenirim... Siz?
Ben erkek olsam yaşam enerjisine çok dikkat ederdim sanırım. Yaşamayı sevmesi, iştahlı ve aktif olması, neşe saçması… Bir kadını en cazip kılan şey o kadınlara has canlılık, verimlilik, coşku bence. Böyle bir kadın zaten gelişmeye, öğrenmeye, uyum sağlamaya çok açık olur. Yedirmeyi, doyurmayı, üretmeyi, işin ucundan tutmayı sever. Hayatın her alanından keyif alır. Rahat, gevşemiş, keyifli, zevk almaya açık, tensel kadınlar radarıma girerdi kesin. Çok analiz eden, düşünen, gergin, tetikte, korkan, utanan, içine kapanan, depresif, melankolik kadınlardan kaçardım.
Boğa burcu kadını :D... Çooook güzel yazmışsın hocam aşık oldum :D
Senin bakış açını okumak hoşuma gitti. Anlattığın o canlılık, neşe, üretkenlik gerçekten de insana enerji katan şeyler. Bir insanın hayattan keyif alması, kendini akışa bırakabilmesi çok çekici geliyor bana da. Yani evet, yaşam enerjisi çok önemli; ama birinin kırılgan yanlarını da görebilmek bence bağ kurmayı güçlendiriyor.
Yanlışlıkla boğa kadınını tarif etmişiz hakikaten haha. Bir erkeğin ihtiyaçlarını ve en derin arzularını düşündüğümde zihnimde böyle bir profil canlanıyor. Tam burada attila ilhan’ın “Karımla entelektüel olmadığı için evlendim. Entelektüel kadınları camdan atmak istiyorum.” sözünü hatırlatayım. Duyusal, dünyevi zevklere düşkün, ilkel doğanın kudretini çağrıştıran kadınları bizim erkeğimiz çok seviyor.
Ben sevmem sağ ol :D
Yok hocam o dedim o değil, yani dediğim şey "Duyusal, dünyevi zevklere düşkün, ilkel doğanın kudretini çağrıştıran kadınları " sevmem hani üretkenlik, vs. severim
astrolojik arketiplerden hiçbiri ilgimi çekmiyor :D
cidden burçlarla hiiiiç alakam yoktur!
Maşallah. Güzel istekler
Ne demek :)
Mantık evliliği fikrine çok yakın hissetmişsin gibi görünüyor 😊 Tahsilli, görgülü ve duygusal olgunluğu olan biriyle hayat paylaşmak gerçekten uzun vadede daha sağlam bir ilişki yaratabilir. Ama şunu unutmamalısın: Mantık her zaman güzeldir, fakat biraz da kalpten gelen bir his gerekebilir. Çünkü aşk olmadan ilişki sadece bir kontrat gibi hissettirebilir. Kalbinle düşündüğün birine de yer açmayı unutma! 💕
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?