Kızlar arasında sevgili dedikodusu yapılır binbir türlü bela okunur ardından aşkım aşkım modlarına girilir anlarım ama tanıştığımız günden beri kız sürekli sevgilisini anlatıyor ve bir şey yaptığı da yok. Ayrılacaksanız ayrılın beraber olacaksınız beraber olun ilişkiyi artık üçümüz yaşar olduk. Bunaldım sıkıldım o değil sanal arkadaş olsa artık mesajlarına cevap vermeyeceğim ama reel olduğu için yüz yüze bakıyoruz. Olur olmadık zamanlarda arıyor kapatmak bilmiyor ne yapacağım ben bu kızla 😑
Arkadaşımın sevgili muhabbetinden nasıl kurtulabilirim?
Çok sıkntılı bir durum. İnsan anlar ya ben bu konuyu sürekli açıyorum ama bu kişi bundan hoşlanıyormu diye. düşünmesi lazım . Bunun tek yolu vbar telefonları açmayacaksın cevap vermeyeceksin. başka türlü bunun önüne asla geçemessin. Sürekli kendi porblmeini anlatan insanlar itici oluyor maalesef insanı boğuyor.
Zamanında sen ona yaptıysan bak ben neler çekmiştim diye empati yap istiyor olabilir. Ama gerçekten bu kadar anlatılması sıkar. gerçekten dinleyecek insanlarda olabiliyor
Hiç konuşmayarak yani ben öyle yapıyorum genelde. iletişimi kesiyorum çünkü bazı kişiler siz söylemediğiniz sürece sizin konudan rahatsız olduğunuzu anlamazlar
benim de boyle bi arkadasim var gercekten cekilmiyor, bi seye uzuluyor git soyle neye uzulduysen diyorum kavga edicez diyo e napayim ben canim benim? biz olmayiz biz olmayiz diyip duruyor artik ayrilacaksan ayril ayrilmiyorsan cozum yolu bul icimiz sisti
İşte bir ara demiştim ya kızların kendi içindeki muhabbeti genel olarak çok sıkıcı diye, buyrun kanıtı 😃 Bence arkadaşına söyle bu muhabbet sıktı artık diye
En İyi Cevap