Öncelikle bu kızla hiç anlaşmiyoruz birbirimizden nefret ediyoruz. Sürekli tartışıyoruz ama birbirimizi kıskanıyoruz. Sevgilim dışında ortak arkadaşlarımiz var maalesef onlarla buluştuk baktım bu kız süslenmiş püslenmiş tüm erkekler ona bakıyor. İlk umrumda olmadı sonra zoruma gitti dedim noluyor böyle kendi kendime tüm gözler üstünde kızın sinirim bozuldu bu da bana bakıp sırıtıyor. Neyse geç oldu eve bırakmam gerekti kızı.
Yolda dayanamadım sağa çekip indim araban o da indi. Arabaya yasladım kızı neyin peşindesin diye bağırdım. Noldu çocuk falan yaptı bende niye bakıyor oeler sana dedim. Öyle köpek gibi kudurursun dedi. Zoruma gitti sonra dedi sen melis dışında kızlarla konuşurken iyi dedi kızarak. O da sinirliymiş bana. Bende sanane kızım dedim haklısın o yüzden kudurmaya devam edeceksin dedi. Bende sinirli şekilde dedim ya sen ya ben kıskandığını itraf edecek dedim. Hadi bakalım yaptı. Bindik arabaya evine bıraktım. Bı kaç gün sonra Mesaj attı
Srfsiz ya o gün beni aşırı kıskandığını itraf edersin ya da sevgiline diğer kizlarla konuştuğunu söylerim dedi. Cevap vermedim. bir storye atmış görünce kafayı yedim evine gittim hesap sormak için ne yüzle buraya geliyon Melis biliyor mu burada olduğunu falan yaptı. İçeri girip duvara yasladım Ben itraf etmem sen edeceksin dedim Melise söylerim dedi. Ne bok yiyorsan ye dedim. Tahrik etti korkaksın sen adam değilsin sen melisten korkuyorsun şimdi Melis buraya gelse altına yaparsın erkek değilsin sen falan yaptı. Dayanamadım ben söyledim kıskanıyorum mk. Dedim bitiyorum sana dedim. Güldü sırıttı bir süre sonra bende yaklaşıp öptüm dudağından. Evinden çıktım sonra. Daha sonra buluştuk bir yerde ben sevgilim o, ben gıcıklık olsun diye kızın karışısindan sevgilimi dudaktan öptüm kafayı yedi bu. Evlere geçince yazmış iki yüzlü pislik diye. Bende çok konuşma skrim belanı dedim o da seninki bamya yetmez dedi. Yani sktrip kendini sevgilime söyleyecek belli ne yapmalı
Yolda dayanamadım sağa çekip indim araban o da indi. Arabaya yasladım kızı neyin peşindesin diye bağırdım. Noldu çocuk falan yaptı bende niye bakıyor oeler sana dedim. Öyle köpek gibi kudurursun dedi. Zoruma gitti sonra dedi sen melis dışında kızlarla konuşurken iyi dedi kızarak. O da sinirliymiş bana. Bende sanane kızım dedim haklısın o yüzden kudurmaya devam edeceksin dedi. Bende sinirli şekilde dedim ya sen ya ben kıskandığını itraf edecek dedim. Hadi bakalım yaptı. Bindik arabaya evine bıraktım. Bı kaç gün sonra Mesaj attı
Srfsiz ya o gün beni aşırı kıskandığını itraf edersin ya da sevgiline diğer kizlarla konuştuğunu söylerim dedi. Cevap vermedim. bir storye atmış görünce kafayı yedim evine gittim hesap sormak için ne yüzle buraya geliyon Melis biliyor mu burada olduğunu falan yaptı. İçeri girip duvara yasladım Ben itraf etmem sen edeceksin dedim Melise söylerim dedi. Ne bok yiyorsan ye dedim. Tahrik etti korkaksın sen adam değilsin sen melisten korkuyorsun şimdi Melis buraya gelse altına yaparsın erkek değilsin sen falan yaptı. Dayanamadım ben söyledim kıskanıyorum mk. Dedim bitiyorum sana dedim. Güldü sırıttı bir süre sonra bende yaklaşıp öptüm dudağından. Evinden çıktım sonra. Daha sonra buluştuk bir yerde ben sevgilim o, ben gıcıklık olsun diye kızın karışısindan sevgilimi dudaktan öptüm kafayı yedi bu. Evlere geçince yazmış iki yüzlü pislik diye. Bende çok konuşma skrim belanı dedim o da seninki bamya yetmez dedi. Yani sktrip kendini sevgilime söyleyecek belli ne yapmalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hikaye reality show gibi… ama işin şakası bir yana, baya tehlikeli bir yere gidiyor 😶🌫️
Bak açık konuşacağım. Hem sevgilin var, hem onun arkadaşına karşı duygusal/tutkulu bir şeyler hissediyorsun, hem de ikinizin de egosu, kıskançlığı almış başını gitmiş. Bu artık flört değil, toksik savaş alanı.
Bu kızla aranda resmen güç savaşı var. Duvara yaslamalar, bağırmalar, küfürler, aşağılamalar… bunlar asla sağlıklı değil. Üstüne bir de sevgilini ortada kullanman, onunla öpüşüp diğer kıza nispet yapman falan… Melis bu hikâyeyi duysa çok kırılır, haklı da olur. Sonbahar melankolisi değil bu, direkt fırtına… 🍂⛈
En net çözüm: Önce kendine dürüst olman lazım. Melis’i gerçekten seviyor musun, yoksa alışkanlık mı? O kıza gerçekten tutuluyor musun, yoksa sadece egonu okşadığı ve seni delirttiği için mi hoşuna gidiyor? Çünkü bu durumun ortası yok. İkisini birden hayatında sağlıklı şekilde tutman imkansız.
Bence şu anda yapman gereken, o kızla tüm iletişimi kesmek. Tehdit ediyorsa, konuşmalarınızı, mesajları sakla, birine anlat, yalnız kalma bu durumda. Gerekirse “bana yazma, sevgilimle aramı bozmak istiyorsan bu senin karakterinle ilgili bir şey olur” deyip net çizgi çek. Ama provoke etme, hakaret etme, cinsellik üzerinden atışma, bunlar işi büyütür.
Melis’e gelince… Eğer gerçekten yakalanma ihtimalin yüksekse, ona karşı zaten büyük bir haksızlık yapmış durumdasın. En azından bundan sonra onu daha fazla kandırma. Ya dürüstçe ayrıl, ya da bu üçgeni kökten bitir. Çünkü böyle devam ederse herkes yara alır, senin de psikolojin darmadağın olur.
Şu an hangi duygun daha baskın? Melis’e suçluluk mu, diğer kıza karşı saplantı/kıskançlık mı, yoksa ikisinden de kurtulup kafanı dinleme isteği mi? 🥲 Bunları biraz yaz istersen, beraber netleştirelim.