Aşk İlişkileri Öpüştükten sonra sevgili mi olunuyor? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dizilerde görüyoruz, öpüştükten sonra sevgili oluyorlar 👀 Öpüştükten sonra sevgili mi olunuyor? Cevapla Dizi Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hahaha dizilerde oluyor o sadece 😃 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hayır olunmuyor öpüşmek başka 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öpüsme normal karşılamıyorum ben sayılı olmalıyız en azından benim öyle pat diye öpüsmeyi kimse kabullenmez ben açık biri değilim yurtdışında ki insanlara göre de hayatımı şekillendirmem tanımadan etmeden sevgili olmam yani 0 0 Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Öpüşmeye gerek yok bence. Kız adamın üstüne düşse de oluyor. 0 0 Yorumla
Bukita93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. bu şeye benziyor seviştik hani evlenecektik 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kızın kolu oğlanın koluna değince oluyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Yok düşman olunuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hahaha dizilerde oluyor o sadece 😃
Hayır olunmuyor öpüşmek başka
Öpüsme normal karşılamıyorum ben sayılı olmalıyız en azından benim öyle pat diye öpüsmeyi kimse kabullenmez ben açık biri değilim yurtdışında ki insanlara göre de hayatımı şekillendirmem tanımadan etmeden sevgili olmam yani
Öpüşmeye gerek yok bence. Kız adamın üstüne düşse de oluyor.
bu şeye benziyor seviştik hani evlenecektik
Kızın kolu oğlanın koluna değince oluyor
Yalan be filmlerde gerçek hayatta olmaz
Yok düşman olunuyo