Sitede kalabalık etmemek için hepsini bir arada sordum, idare edin. Dkdk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İyi geceler medaaağğnn🥳🥳😌🐣
Bu soruyu uzun bir şekilde cevaplamak istedim.
İnsan aşık olunca tamamlanır mı gerçekten aslında çok genel bir soru tek bir cevap ile bile kapatabileceğim bir soru ama uzun uzun cevap yazmak istiyorum.
Şöyleki aşık olunca tamamlanmazsın hatta tam tersine daha tükenirsin.
Çünkü öyle bir şey ki bu sayısal Loto gibi aynı ben hep onu benzetiyorum eğer gerçekten tutturursan o yani doğru insanı bulursan seni sevecek senin ona verdigin kadar değer verecek o zaman var ya dünyanın en zengin insansın aslında Ama işte sadece Sen sevdiysen karşı taraf iç bir yeşil ışık yakmıyorsa karşılıksızsa İşte o zaman aslında o Yaşarken ölmek dediğimiz şey ortaya çıkıyor seviyorsun değer veriyorsun iyiliği için dilekte bulunuyorsun Ama o gidip başkalarıyla mutlu oluyor sen onu seviyorsun başkasını seviyor böyle ortaya saçma sapan zincirleme bir şey çıkıyor aslında hayatın bir kuralı bu galiba hiç kimse gerçekten sevdiği insana kavuşmıyor hiç kimse aşık olmadan da yapamıyor bağımlılık gibi bir şey bir kere olduğu zaman eline alamıyoruz.
Sanki ekşi tat gibi aslında isteyerek değil ama bir kere yedikten sonra unutamıyorsun.
Boş bir şey şimdi elinizden geldiğince birilerini sevmekten kaçının.
Sigortalı bir iş bul çalışın jsjsjjs daha iyi.
Mesela ben artık insan sevmeyi düşünmüyor bundan sonra seveceğim tek erkek benim evlat edindiğim erkek çocuğu olur.
Çünkü beni seveni ben sevemiyorum benim sevdiğim benden nefret ediyor Bu düzen böyle de sürüp gidecek o yüzden bıraktım artık iyisi bırakmak.
Kendini tamamlamak için aşık olmaz ama aşık olduğu kişiyi iyisi, kötüsü her yanı ile sevebilir, sevmedikleri yanları bile bazen aşık olduğu kişi sevdiği için sevgi oluşabiliyor, bazen zıt görüşlerde bile uzlaşılabiliyor aşk çok farklı tarif edilemez. Kesinlikle çiftler birbirlerini tamamlıyorlar. Farklı fikirlere hoş görüşle yaklaşmalı kesinlikle yapmam istemem dememeli, emin olun sevdikten sonra gerisi hayal. Sevene sevilenin sevdiğini sevmek hiç zor gelmez.
Günümüz insanının aşk dediği şeyin içinde kendi fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarının özenle hazırlanmış listesi mevcut.
Oysa aşk karşılık beklememektir..
Fakat insanların bir çoğu sevdiği kişiye bir parçasını vermeyi düşünerek aslında büyük bir hata yapar. Doğru olan bir parçanı verdiğin kişiyi sevmektir. Gerçek aşk dediğin de budur.
Cevap
13Cevap
Aşk herkesi tamamlamaz. Yanlış bir aşka düştüyse daha da eksik kalabilir..
Hani şarkıda da diyor ya ;
Bir elmanın yarısı biri sensin biri ben
Gel bir dünya kuralım başka kimse olmasın...
Aşk içindeki eksikliğin tamamlanmasıdır.
Onu görünce hep yarımmışsında o gelince tamamlanmış hissedersin.
Ve dünyada sadece ikiniz varmış gibi hissedersin.
Yeniden doğmuş gibisindir. Dünyayı, tatları, yeni keşfediyormuş gibi...
Çünkü sen artık yarım değil tam olmuşsundur.
Aşk boşluk tamamlamak olamaz öyle olsa bir sürü insan çıkıyor karşına çok daha güzel/yakışıklı peki onlar değilde neden "o" . Boşluğu herkes tamamlar izin verirsen bunun adı aşk olamaz. Aşk çok farklı boyut konuşurken avuç içlerin terler salak salak gülersin bunlar mi eksik olan yanları insanın ya da midende kelebekler uçuşur onun bir selaminda bile. Aşk ne tamamlar ne yarım bırakır hiç beklemediğin an da kapını çalar sana da hoşgeldin buyur geç demek düşer kaçsan kaçamazsın çünkü mutluluğun onun dudaklarının arasında ki gülüşünde saklıdır. Sorman gereken soru neden o cevabını biliyor musun tuhaf şekilde bir sürü şey arasinda tanıma koyamazsin.
Hayır insan kendisini kendi tamamlar yanındaki insanla sadece birbirlerine eşlik ederler, birine komple kendini teslim etmek ahmaklık, yolun ortasında kalırsanız o kişisiz sudan çıkmış balık gibi aranır durursunuz boşlukta en iyisi insanın kendini tamamlaması ve sadece yanına eşlik edecek birini bulması yolda kalsa bile o yolu insan kendisi yine tamamlayabilmeli.
hayır. daha fazla dopamin salgılar, ek olarak en önemli olarak oksitosin. bu hormonun asıl amacı bebiş yapmaktır ve bebişi korumaktır. ama bazı çiftler korunduğu için, boşa kürek çekiyor bu hormon 🤪. yani mesele üreme. Doğamızda var ne kadar kabul etmesekte.
Benim için bence insan için o insanı bulmak onunla olmak hayatındaki en büyük eksik parçayı yerine koymak. çünkü o insan hem arkadaşın, eşin, dostun, ailen. Ve biz insanız tek yaşayabilecek canlılar olduğumuzu düşünmüyorum, sosyal varlıklarız. Bence kimse tamamen kimsesiz yapamaz. Birine ihtiyacımız vardır.
Aşk nereye kadar sence !!
Bende bunu sana sorayım.. 😌
Bir sonraki aşkına kadar.
👏🏻👏🏻😅😅
Eksik değilim kii😂
Bendeki değişim sanırım bütün duvarları kaldırmam.. Sonsuz mutluluk gibi geliyor Aşk.
Sürekli yüzümde kocaman bir gülümseme ile geziyorum Leyla gibi🥰
Çok sevilince insan çook seviyor❤️
Aşk cinsel bir çekim aslında yani insanı tamamlamaya tek başına yetmez. Ruh eşi olması gerekir aynı zamanda. Ruh eşi olmadan yaşanan aşk ise hep boşluk hissi verir.
Aşık olunca değil doğru insan karşına çıkınca tamamlanırsın, hatta daha da fazla olursun.
kimse kendi ekisklerini tamamlamak için gidip ilişki yaşamaz
Tamamlanir,
çoğalir,
2 insanin birbirini tamamlamasi değil mi gerçek sevgi. biri yokken diğeri hep eksik kalir, birlikte olmaktan öte bir olmaktir,
ihtiyaçlar illaki var ama bunlari hepsi gerçekten sevdiğin insanla anlam buluyor, bütünleşiyor, en saçma şeyler bile tatlı geliyor, en güzel tarafi değil, en itici şey bile çekici geliyor, kısaca Herşeyden mutlu oluyorsun eğer gerçekten aşik olmuşsan, zaten bi süre sonra aşk sevgiye dönüşüyor ve kaliciliği ve bütünlüğü sağliyor,
Tamamlandığı için aşık olur belki. Bakış açısı ve beklentilere bağlı bir şey.
Ben insanların ilişkilerinin puzzle gibi olduğunu düşünüyorum. Eğer doğru kişiyi bulursak tamamlanırız, ama bulamazsak maalesef
Acayip bir tamamlanmış hissi olur. Özgüveni yerine gelir. Mutlu hisseder.
Aşk güzel duygu. Ama insanı kör eder.
aslında bana aşk tutsaklık gibi geliyor nedense tamamlanmak yerine 🙄
çünkü neyse yıldız abıılam iyi özetlemiş bit dersin bitmez ki 😃
Eğer diğer yarısını bulmuşsa tamamlanır ama tersi olursa o ilişkiden geriye kalan insanın ruhundan eksilen parçalar olur
Ruh eşini bulursan, evet tamamlanır diye düşünüyorum 😊
her aşık olan insan tamamlanmaz çünkü her insanın hayatındaki eksiklik başkadır
Sevgi birbirinin eksik yanlarını tamamlamaktır bir elmanın iki yarısı gibi
Bu duygu karşılıklıysa tamamlanır ama değilse sadece yük olur.
Tamam esprisine çok maruz kaldığım için evet tamamlanır demek istiyorum.
İnsan kendi kendine tamdır zaten. Aşık olduğuyla bir şeyler paylaşır sadece.
Aşık olan insan yarım kalır.
Çünkü sen bütün yaşarken biri gelir diğer yarını alır.
Hayatında aşkı sevdiren biri oldu mu hiç tamamlayan seni.. bence eksik yanları sevmeye aşk deniliyor günümüz de ama aşk o değil bence
Kesinlikle insanın bakış açısına baglı. Biz eşim ile flört iken kavga etmediğimiz sürece her sabah güler yüzle kalkıyodum. Okul cıkışına beni görmeye gelmediğinde ise trip atıp üzülüyodum. Aşk insanı tamamlamaz sadece tatmim eder benide seven birileri var ayagına...
Aşık olduğun sana karşılık vermezse ne olucak? Eksikmi kalıcaksın hep? Ya da olana kadar deneyecekmisin? Bir insan hiç kimseyi hayatının merkezine koymamalı
İnsan aşkla tamamlanmıyor. Mantık evliliği olursa iki kişiyi mutluluk tamlıyor. Aşk biter mutluşuk bitmez bence 🙂
ne tamamlanması, eksik olan daha da eksiliyor
Sen ne anlarsın aşktan kfkd
Yen künefeni, otur fkkf
''Aşk dediğin nedir ki? Tenden bedenden sıyrık çocukların içinde yaşadığı bir çığlık''
😘
adasd yap da birlikte yiyelim haşin irkekkk
Püü sübyenci fkf
adadad bye
Oke mfkf
Ben kendimden örnek veriyim hayatımdaki insan olmasaydı kendimi boşlukta hissederdim herhalde. Yani onunla tamamlandığını hissediyorum
Aşık Olunca Hala Yarımdır İnsan, Ancak Bu Aşk Karşılıklıysa Tamamlarlar Kendilerini. Tek Taraflıysa Aşk Yarım Kalmaya Mecburdur Aşk.
Ben birisine asik oldum ve beni gorunce benden kaciyor cok moralim bozuk
Doğru kişiye aşık olursa tamamlanır herhalde ama yanlış kişiye aşık olursa hep bir yanı yarım kalır
Insan helal yolla evlenice imanin yarısını tamamlar ☺
Aşık olursa karşındaki kişiyi hak ediyorsa güzel olur ama hak etmiyorsa cehennem olur
#Bonjour
Ben hariç herkes için tamamlayıcı olabiler.
Kendini eksik görenler için evet denebilir
Karşındaki kişi tamamlamayı kabul ederse eveyy
Kusurlarını görmezden gelir insan
Karşılıklı olması lazım
Belki de aşık olunca eksik kalıyordur insan.
Yanyana beraber uyumla olurlarda evet
Karşılıklı olunca belki tamamlanır
Evet diger yarisini bulur ve tamamlanır.
Kısaca bir şey anlatıyım diyorki :
Allah teala kulağı çift vermiş iyi duysun diye gözü çift vermiş iyi görsün diye ama kalbi tek vermiş eşini arayıp bulsun diye
Sanmıyorum
Olabilir yani
Ben aşık olunca eksiliyorum asıl
Biz eksik kalanlardaniz almıyoruz artık
Diğer yarısını bulur ve tamamlanır
Fazlalaşır bile hemde fazlasıyla
Hayır, eksilir azalır. Sıfırın da gerisini görür.
aşık olunca güzelleşir insan
Yarım kalır.
Doğru kişiyse tamamlanır
Evet kesinlikle
Bence evet
Olabilir
Hayır bence
Hayır
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?