:)))
linke bak:))ımmm..ne hoşmuş.
Mevlana şöyle demiş;iki gecem var,ikisi de uykusuz.Ya sen varsın uyku haram,ya ya sensizim uyuyamam..
sevgilisi ile kavuşunca bitiyor mu?doyamıyorsun ki nasıl bitsin
yokken hele..?dikenler batıyor yüreğine,sıkılıyorsun,daralıyorsun,sinirleniyorsun kimi zaman O yok diye,ağlıyorsun..ama Onunla bir an buluşmak,oruçlunun suyla buluşması gibi..
aşk hiç bitmez
bitse Aşk değil,heves olurdu..<<396 Yorumla- +1 yıl
İrose, deriin bir cevap vermişsin. agzina saglik :)
ya da parmaklarina saglik mi deseydim? :) - +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Aşka hangi nazar ile baktığınıza göre değişkenlik arz eder...
Ben; aşkta (madden/manen) oluşan mesafelerin gebe bıraktığı o özlemden daha fazlasını görüyorum... Bir misal; ağabeyim ile hep bir arada, yüzyüzeyiz... Ama onun bu kadar yakınında iken dahi ona çok farklı bir aşk ile bağlıyım... Bunu hissi koruyabilmem için uzaklaşmamız gerekmiyor ki...31 Yorumla
Aşk .! İnsanın içini yakan Kavuran nefesini kesen Duygu ..
Ah ne onunla nede Onsuz bırakan ..
Yanında olup masumca uyumak .. Elini tutugunda İçin titremek .. Gözlerine baktıgında dünyanın durması ..
En Güzeli seni düşünen biri ..
Aşk güzel şey ya ...20 Yorumla
- +1 yıl
Aşk hiç biter mi... ?
link10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Özlem aşkı çoğaltıyor,kavuşunca belirli bir zamandan sonra ilişkiler kopacak duruma geliyor nedeni nedir bende bilmiyorum :)
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, aşk konusunda bol şans :)
özlem aşkı değil acıyı çoğaltıyor onsuzluk sende dert oluyor kavuşmak istiyorsun kavuşamıyorsun , uzaktan sevmekle kendi içinde aşk yaşıyorsun ne kadar acı versede uzakttan sevmek ne kadar sarılmak ıstesende ozlesende için hep yanıyor
20 Yorumla- +1 yıl
Kavuştuğunda geriye saymaya başlamıştır aşk denen saatli bomba.. İlla ki patlayacaktır üç vakte kadar..
Kavuşamayınca en ekstrem haliyle yaşanır, acıtır..
Bir başka deyişle "Aşk kavuşamamaktır!"10 Yorumla - +1 yıl
zoru severım ımkansıza asık olurum :) özlem duyuyorsan uzaktır ve uzak bırı senı unutuyor mu uyutuyor mu bılemezsın malesef :/
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Özlem aşkı çoğaltır bence.. Aşk aşık olduğunla yaşadıkça azalır.. ya sevgi olarak kalır ye nefret olarak :)
10 YorumlaAsk uzaktada yakindada oluyo ama suyunu cikarmamak lazim sık muhabbet tez ayrilik getirir.
10 Yorumla- +1 yıl
Bence ikisde özlemek guzel kıpır hergn duşnyon ama birde soyle ne yapıyo filan başkalrna bakıuo flan azalıyo
10 Yorumla - +1 yıl
özlem mi çoğaltıyor ben çok özlüyorum göremiyorum hiç ama çok seviyor aşığım özlüyorum da kavuşsak bitmez
20 Yorumla - +1 yıl
İlişki ne kadar uzarsa, aşk yerini sadece saygıya bırakır.
10 Yorumla Kavuşunca bitseydi severek evlenenler 2 gün sonra boşanırdı...
20 Yorumla- +1 yıl
Ask dedigin bana gore hic bitmez.icinde bir yerde yanar durur.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ne demiş Aşık Veysel; ''Kavuşursan meşk olur, kavuşamazsan aşk olur.''
20 Yorumla - +1 yıl
Eğer aşk gerçek aşk ise kavuşunca bitmez beraber yaşanmaya başlar. Gercek degilse hemen Söner alevi.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bitmez ama kavuşana kadar canın cıkarsa çoktan bıkmış olursun...
10 Yorumla - +1 yıl
görmediğin için sürekli gözünde büyütüyorsun işte (: sonra kavuşuncada bakıyorsun öyle deyilmiş. allak bullak durumlar işte (:
30 Yorumla asık oldugun kısı kavusunca yanında olunca pek ozlerm cekmıyor ınsan ama kavusamayınca dekı gıbı ozluyor
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
özledikce ve görmedikce daha fazla aşık oldugunu onsuz olmayacagnı düşünür yanında olunca biraz daha az ollur o duygu
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
aşk kavuşmayınca olur... kavuştuktan sonra aşkında sevgininde değeri kalmıyorr
11 Yorumla Yaşamadım bilmiyore :)
32 YorumlaSevmek bir ömür sürer, sevişmek bir dakika :)
10 Yorumla- +1 yıl
kavuşunca bitmez ama kavuşmayınca daha da büyür
10 Yorumla Özlem aşkı her zaman çoğaltır.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bi kavuşsak ne aşkım biter ne sevgim :(
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
imkansız görünüyor 2 ay önce terketti beni birkaç kez karşılaştık yüzüme bile bakmadı ailesi istemiyormuş bla bla :S
Kavuşunca daha çok artıyor benimkinde aşk.
10 YorumlaÖzlüyorum sadece ne sevgim azalıyo nede çoğalıyo.
10 Yorumlakavuşunca bitiyor özlem yoksa aşkda yok :)
10 Yorumlakavuşunca azalır evlenıncede bıter
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
özleyince daha çok istiyorsun
10 Yorumla özlem aşkı körükler.
11 Yorumla- +1 yıl
helal
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar