Sürekli manipülasyon, sürekli karşılaştırma, fış görünüşünü yargılama, seni değiştirmeye çalışması, sana hoşuna gitmeyecek şakalar yapıp sonra da abartma şakaydı demesi, kendi yapınca dorun olmayıp sen yaptığında kıyamet koparması, instagramda influencer kadınların/erkeklerin fotopraflarını beğenip üstüne bir de sana atıp yorum yapması, seni asla soshal medyada paylaşmaması, arkadaşlarıyla tanıştırmak istememesi... uzak dur. Yürüyen red flag bunlar
Çok haklısın, genelde yabancılardan geçmiş bir terim olduğu için ve kırmızı bayrak söyleminde daha öncesinde anlaşılma durumu yaşandığı için red flag demiştim ancak kırmızı çizgi de diyebilirdim.
O kadar iyi anlatmışsın ki , yaşayan bir ben değilim demek ki. Sana kendini berbat hissettirir. Sorunlu, alıngan , kimseyle anlaşamayan. Kurtulması çok zor çünkü kene gibi yapışıyor böyle tipler. Net ol , ayrıl ve lütfen kendi içine dön , neden narsist biri beni kurban seçti bunun nedenini bul.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sürekli manipülasyon, sürekli karşılaştırma, fış görünüşünü yargılama, seni değiştirmeye çalışması, sana hoşuna gitmeyecek şakalar yapıp sonra da abartma şakaydı demesi, kendi yapınca dorun olmayıp sen yaptığında kıyamet koparması, instagramda influencer kadınların/erkeklerin fotopraflarını beğenip üstüne bir de sana atıp yorum yapması, seni asla soshal medyada paylaşmaması, arkadaşlarıyla tanıştırmak istememesi... uzak dur. Yürüyen red flag bunlar
Red flag neden yazıyorsun kırmızı bayrak yazsana ne gerek var yani?
Çok haklısın, genelde yabancılardan geçmiş bir terim olduğu için ve kırmızı bayrak söyleminde daha öncesinde anlaşılma durumu yaşandığı için red flag demiştim ancak kırmızı çizgi de diyebilirdim.
Anlaşılmama*
Bu dili bizden başkası korumaz ben almanyada yaşadım adamlar dillerini koruyor
O kadar iyi anlatmışsın ki , yaşayan bir ben değilim demek ki. Sana kendini berbat hissettirir. Sorunlu, alıngan , kimseyle anlaşamayan. Kurtulması çok zor çünkü kene gibi yapışıyor böyle tipler. Net ol , ayrıl ve lütfen kendi içine dön , neden narsist biri beni kurban seçti bunun nedenini bul.
Hepinize teşekkür ederim canlarım.
Ne demek kim oooooo her ker zaman
Hepimizin aynı yollardan geçmiş olması, yani böyle insanların sayılarının bu kadar fazla olması çok üzücü ya.
Kesinlikle ben her gün ağlıyordum onun davranışları sözleri ve kavgaları yüzünden, beni çocuk gibi olmakla suçluyordu
Kim bıraktı beni bu buz 🥶 pistine kaymaktan ayakta duramıyorum.
;)
Sürekli kavga etmek, ilişkide sürekli ayrılıp barışılması
Ayrılıp barışmak ne kadar sürüyor
Benim gözlemlediğim birgün küs birgün barışık geçiyor böylelerinin ilişkileri
1 ay olmuyom u
manipülasyon, anlaşamamazlık, gereksiz kıskançlıklar gereği var mı yok bence
Bizim de öyle kocam çok kıskanç kafasında kurmalar etmeler ufak Şeyden kavga çıkarır şiddet uygular ayrılmak istiyorum bırakmıyorlar
Hep aynı döngü içinde üzülürsün zararlıdır 😅
En fazla ne kadar ayrı kalınır
Bunu farkettiginde ayrılmış oluyorsun zaten
Nasıl anlamadım
Toksik iliskiler bittiğinde anlarsın ki cben ne yapmışım kendime" diye düşünürsün rahatladığını hissettiğinde kendine gelir yola devam edersin
Saol
rica ederim
Sürekli ayrılıp barışmak güvensizlik sorunları vs
Ayrılık barışmak nasıl anlık mı ciddi mi
Anlık
1 ay sonra barıma oluyomu
Sürekli tartisip barismak
Iyyy uğraşmayın valla salın gitsin kendinizi öldürmeye gerek yok ciddi diyorum
Görünce kaçın sizi boğar
Acı çekmeyi seviyorsan hosuna bile gider
Burcun ne
İkizler
Evet zordur birazcık çaba gösterirsen belki.
Genelde evet zordur
Genellikle ne kadar süre ayrı kalınır
Ayrılma kararı verildikten sonra
Uzun sure
Direk sal gitsin
En zararlı