Selamlar.. Eğer karşınıza size birebir benzeyen biri çıksaydı, reddetme nedeniniz ne olurdu? :D Keyifli günler.. ✨🚬
#smell

Selamlar.. Eğer karşınıza size birebir benzeyen biri çıksaydı, reddetme nedeniniz ne olurdu? :D Keyifli günler.. ✨🚬
#smell
Kendimi çok severim. İyi bir adam olduğumu, iyi bir insan olduğumu bilirim. Neden bana tıpa tıp benzeyen bir kadına hayır diyeyim ki? Bu olağan üstü olurdu...
Kesinlikle birbirimizi üzerdik. Harika bir ilişkinin sırrı ters fikirlerde olmaktır. Tadından yenmez tabi saygı şart. Aynı kutuplar iticidir anlamamış olabilirsin ama fizik kanunu bu.
Ben kendim gibi birini reddetmem hiç bir şekilde :D çünkü bütün özeliklerimi seviyorum. benden daha iyisini bulamazdım. ama şimdi sevgililik düşünmüyorum kimseyle
Cevap
29Cevap
Kıskanç, kısıtlayıcı ve baskın karakterli üstelik çok sinirleniyor diye bulaşmak istemezdim😅😅
İki cambaz bir ipte oynamaz mantığı ile terk ederdim
Kıskançlık olabilirdi. Gerçi birebir çıkmadı mı 😂😂
:D ahah çoğu özellik tutuyor da kıskançlık konusunda bayrağı sana veriyorum 😂😂
Sen de hiç az değilsin aslında ama ben daha çok belli ediyorum 😂
Ben aşırı değilim bea 😂😂 orta şekerli
Bende daha fazla kabul 😂
Reddetmezdim bulmuşum benim gibi birini daha Allah'tan belamı mi isterim öper başımın üstüne koyarim.. haahb öyle biri de var mı hiç sanmıyorum 😒
Davranış bozukluğu sezdigim an bırakırım. Tek bir özellik değil yani birçok. Şiddet, aşağılama, kaba saba sözler...
Enerjisi tavan 2 insan düşünemiyorum biri az biraz sakin kalmalı 😄bide bilmişlik de yapamam beni bastırır sürekli kavga ederim onla 😃
Hem reddetme hem de çekici bulduğum özelliğim olurdu. Umursamazligim, çoğu şeyi ciddiye almamam
Bana birebir benzemesi olurdu tabi ki.. kendimle bile anlaşamıyorum onla nasıl anlaşayım brnle birebir aynı olursa
Çünkü çok umursamazım beni kıskandırmays kalksa eeee napim neden kıskanım diyorum
Ben kendimle bile kavga ediyorum hiç olmaz öyle . Zaten en son kendime benzeyen biri oljr bunla dedim. Onlada olmadı. Dik başlılık
Kendim gibi birisiyle çok iyi uyum sağlardım. Problem hiç çıkmazdı
Bana çok benzediği için reddederdim. Zıt kutuplar birbirini çeker beni o tamamlamalı
Yaparız hallereriz deyip harekete geçmemesi vaktinde harekete geçmeli
Takıntı, kapris, umursamaz oluşum (aslında değilim ama öyleymiş gibi yapıp abarttığım olur)
Çok stresli biriyim. Benim gibi biriyle zor olurdu galiba.
Kendim gibi biri olduğu için, kesinlikle bana benzeyen biri ile birlikte olmak istemem
Aleyküm selam.
Kendim gibi birine denk gelsem reddetmezdim muhtemelen ~ ℳ
Öyle nir neden yok, kendim gibi birini red etmezdim
Acaba var mı ki öyle biri, önce onu bir düşüneyim..😅
cok cabuk kitleniyorum donuyorum ilgim bi anda kesiliyo bunu major depresyonuma borcluyum ama bi anda kayboluyorum hayattan sanki kendim gibi biri de cekilmez o yuzden yalniz olmayi tercih ediyorum
Çok fazla çalışıyorum bu sebepten ben gibi birisiyle olmazdı
Ego kasmayacağım 🤣🤣
farklılık heycan verir. bilinmezlik aşk yaratır. 35 yıldır kendimle konuşuyorum benim gibi biri sıkar. beni özel hissettirmez
boş ver orası bende kalsın😂
:D ürküttün şu an kızları ahs
Ben kendimle zor uğraşıyorum zaten benden bir tane daha olanıyla hiç uğraşamam!!
Kaubedersem kendim gibi birşni bulamayıp depresyona girerim 🙃
Kendimi reddetmezdim çözmeye çalışırdım lan hazineyim ben ama işleyen yok😂😂
iki mükemmel insanın anlaşamayacağını düşünmek olurdu.
Kendim gibi birini bulamıyorum 🤧
Ben reddetmezdim kafa dengi miss gibi
Cok dengesiz diye redderdım
Sinirlenince çok konuşup dünyayı dar etmesi
iki tarafta çok baskın lider savaş çıkar
Zor kişiliklerle uğraşılmaz.
Aşırı dürüstsün senden olmaz
Çok şüpheci ve kesin yargılı olmak.
Çok duygusalsın güzelim bizden olmaz olurdu tepkim
Reddetmezdim. Çok iyi anlaşırdık.
İnadından dolayı muhtemelen kabul etmezdim
Bana çok benzedigi icin