Hoşlandığınızı itiraf ettiniz ama sizi istemediğini söyledi..
Hoşlandığınız kişi sizi reddetse ısrarcı olur musunuz?

Hoşlandığınızı itiraf ettiniz ama sizi istemediğini söyledi..
Hoşlandığınız kişi sizi reddetse ısrarcı olur musunuz?
İlk olarak benden aşk itirafı gelmez zaten, genel anlamda ilgim sıcak ve samimi tavrımdan anlaşılır, erkek adam da bence ilk itirafı kadından beklemez, kendisi adım atar. Reddedilip reddedilmeyeceğini zeki bir erkek önceden anlar zaten, kadının tavrı ve samimi yaklaşımı sayesinde. Israrcı olmak fazla bir şey değiştirmez bence ikiden fazla ısrar tacize girer, sıkıntı olur.
reddedilme gibi bir ihtimal yok çünkü ben ilk adımı atmam. Israrcı insanlardan da hoşlanmam, bizden olmaz dedikten sonra ısrar edilmez. Tabii bazı sebepler sunmuş olabilirim ve o sebepler ortadan kalkınca ısrar edilebilir :D
Teşekkür ederim 🎈 al balon
Rica ederim ama tutamadım uçtu :/
Şaşırmadım. :D
Hayır, ısrar etmezdim. Zorla güzellik olmuyor bu da böyle keko kişilerin arabalarında olan yazıya benzedi ama olsun.
Teşekkür ederim :))
Ne demek..0))
Israr etmenin anlamı da faydası da yok.. Hatta daha da soğutuyor karşımızdakini.. Seviye düşüyor, saygı bitiyor devam ederse.. Tadında bırakılmalı diye düşünüyorum..
Cevap
10Cevap
Hayır gururumdan alsa ödün vermem..
Hayır, o gider bir başkası gelir
Ben itiraf etmiştim ve hiç ciddiye alnimayarak reddedilmistim. Israrcı olmadım benden hoşlanmıyorsa yapıcak bir şey yok yani zorla olmaz ki bu sevgi işleri içten ve samimi olur.
benim gibi beyefendi çılgın eğlenceli ve bir o kadar da ciddi güçlü bir adamı kaçırdığı için gülerim haha
Hayır neden ısrarcı olayım? Benim bir gururum var. İstemeyene zorla istetecek halimiz yok. İstemiyorsa istemiyordur bu kadar basit
Hayir ısrar sevmem ve o tarz itiraflarim da olmaz. İlk adımı ben atmam.
reddedileceksem teklif etmem , teklif ettiğimde red edilirsem ısrarcı olmama saygı duyarım.
Her insan beğenmek zorunda değildir beğenmediyse red yediysem dünyanın sonu değil
Hayır. Beni istemeyenin peşinden koşmam.
Israrcı kişiler genellikle iyi niyetli olmuyor sadece hırs yapıyor malesef… sonuç hüsran
Teklif etmem gerek yok
Yoo kendisi bilir aşk tek taraflı değildir başkasını bulurum onunla daha da mutlu olurum
Hayır, gurursuz değilim.
Ben teklifle gitmem ki ısrarcı olayım..
O ruh halime bağlı bazen denerim bazen salarım
Ben ilk adımı atmıyorum attırıyorum.
Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur. Zorlamam.
Hayır eşeği sahibi kovalar ben değil 😂
Hayır tabiki 🙄
hayir olmam gerek yok böyle seylere 💁🏻♀️
Olmam. Ama mutlaka intikamını alırım 😀
Hayır olmam
Hayır acaba olsak bi fayda sağlar mı
Israr etmem
olmam
Hayır ısrar etmem.
Olmam
Olmam
Hiç ısrar etmem