Sevgilimi kendimden uzaklaştırmaya çalışıyorum çünkü asla bi araya gelemeyız çok imkansisiz belli nedenlerden dolayı bu gece de 2 ye kadr benim mesaj atmami beklemış bende çok uykum var yorgunum iyi geceler dedim kapattım galiba uzaklastirayim derken onu üzüyrm baya üzüldü ağladı hatta sabah 6 da kalkıyor ona şimdi güzel bişey yazıp gönlünü almak istiyorum ne yazmaliyim sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya adamı hem uzaklaştırmam lazım diyorsun.
hemde güzel bişey yazayım diyorsun.
bırak bitir
Kaçan kovalanir misali daha çok bağlanıyor arıyor sürekli bitemez diyor bede çok seviyorum onu ömrüm onunla geçsin istiyorum ama imkansız işte
Adam evli. Ya da uzak mesafe? İkisinden biriyse
Direk ayrıl
Adam bekar kadın dul 1 çocuklu maalesef
Hımm anladım.
Olmaz diyorsan. Direk ayrıl
İmkansız diye bişey yoktur ama yanlış diye bişe vardır
maalesef yanlistayiz ama nefsimize hakim olamıyoruz
Ben yazma tarzından anladım. Evet maalesef imkansızı yanlışla getiriyoruz ama neden bu kadar zor içinden atması insanın. Aynı sorunu yaşayan biri olarak acaba kendimde mi sorun derken gördüğüm soru 🥲
Mesela sizin ki nasıl ben açık söyliyim ben eşimden ayrıldım birde çocuğum var sevgidğim adam eski eşimin arkadaşı akrabası gönül bu laf geciremedim çok seviyoruz birbirimizi uzaklastirmak isterken adam daha çok bağlaniyor bana sizin ki nasıl
Benimki sanırım seninkinden de yanlış
Anlat bakalım
Burası herkese açık bir yer burada yazmak istemedim
Soruyu silcem zaten cevapları alıp özel yazmam maalesef
Ben evliyim karşımdakide akrabası bu kadar yeterli sanırım
Aynisii işte benimkiyle aynii maleseff
Aynı değil bence benimki daha kötü. Seninkinde ikinizde bekaraınız enazından
kinarsin diye soylemedim bende evliyim hala eşimin akrabası sürekli evimize giren çıkan insan ve daha da Kotu bişe var aslında
Valla daha kötüsüde ikimizinkide sanırım olabileceğin en kötüsü. Nedir daha kötü olan
Hamileyim 😦
Offf 🫤.. çok zor çok karışık beni geçtin evet.. nasıl olacak peki bir fikrin var mı
Hic bir fikrim yok maalesef çaresizlik içerisindeyim kocam kendinden sanıyor çocuğu
İlk çocuğun mu bu
İlk değil 1 tane var zaten ikinci olcak bu keşke ilk olsaydı daha kolay olurdu
Evet bende onu düşünüyordum. İlk olsa en azından koparır bitirirdin bu şekilde çok zor olacak 🥲. Biliyorum bunu demek anlamsız ama neden dikkat etmediniz
Gercekten kafam çok karışık
Off.. karıştığı kadar var. Sadece yasak aşkta kalsa iyiydi, bu çocuk mevzusu beni bile buradan etkiledi. Zor bir karar bu. Adam da biliyor mu o me düşünüyor
Uzaktan severim artık Dior o seviniyor çocuğu olcagina ama uzaktan zoruma gider Diyo boşan ben sana da çocuklara da bakarım diyor ama kavga çıkar eşim rahat vermez çok karışık bi durumdayım
Valla kabul ediyorsa aslında doğrusunu demiş. Eşin niye rahat vermesin ki. Önce boşansan biraz ara verip sonra onla evlensen
Olmaz gerçekten imkansız bi durum o da Diyor 30 yıl bile geçse beklerim
İki türlüde zor. Eşinle anlaşabiliyormusunuz peki belki kendi boşar diye sordum. Benim karşımdaki henüz bekar ve daha kız
Simdi abi bişey sorcam sana ben aslında bitirmek istiyorum cocugada kocamla bakarım diye hesap ediyorum ona da Bekar sin git evlen mutlu ol diyorum şimdi sen erkeksin hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorsun kadın sana yazmadiginda soğuk davrandiginda daha mi cok baglanip merak ediyorsun yoksa soguyör musun
Hayır soğumuyorum aksine daha özlüyor daha çok istiyorum onu. O kişinin senden soğuması için iyice aşkı öldürmelisiniz iyice yaşayıp doymalısınız ki bıksın. Sen sanırım pişman oldun ve bitirmekten yanasın. Ama bu ilişkilerin özünde pişmanlık hep var , sadece vazgeçmesi zor. İnan en ateşli zamanında bile pişmanlık oluyor ama grlgelelim vazgeçilemiyor
Bana diyor ki seninle yaşadığım hiç bir an için pişman değilim ağlıyor sevdiğim kadından çocuğum oluyar diyor seviniyor ben yazmıyorum soğuk yapıyorum hemen beni arıyor şimdi bu gece kalbini çok kırdım sence bişey yazayım mi olan olmus zaten artik kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Evet kalp kırmaya gerek yok tabi. Bu kişi senden daha mı genç yoksa olgun biri mi. Ya ben anlamıyorum insan neden bu güçlü duyguları böyle en olmaz kişilere hissediyor. İnsanın kendini geri çekmesi cidden en zor olan kişi ve yanlış kişi
Ben 25 o 29 yaşında ne Yazmaliyim sence
Kusura bakma kırdım seni yaz, ama yanlışıda açıkla bunun sonu yok falan de vazgeçmeliyiz de mesela
Simdi yazmıyım o zaman uyanır uyanmaz böyle bi mesaj görmek hoşuna gitmez günü mafolur akşam saatlerinde söyleyeyim
Olabilir sen kendini tutabiliyormusun peki
Hayır çok seviyorum çok özlüyorum aşırıı ama napiçam bilmiyorum hem gitsin istiyorum hemde gitmesin
Bende tutamıyorum kendimi o da
İşte bana diyor ki akışına brak sıkma kendini diyor yeter ki sadece kocana yanaşma diyor ona dayanamam diyor
Benimkide karışıyor eşimle olanlara ama ben bundan hoşlanmıyorum
Böyle davranmak yerine ayrılıp yolunuza gitmelisiniz
Birakmiyo ayrıldik diyorum ısrarla arioo ben bitti demeden bitmez diyo bitirmicemde dio
Sen bitirip yoluna devam et kendi kendine ne yaşarsa yasasin
Seven biri için zor gerçekten ama ben karşı tarafa üzüldüm açıkçası ya baslamaliydi ya da sonuna kadar gidilmeli. İkinizde ayrı ve gerçekten seviyorsanız engelleri asabilirsiniz.
sabır