- +1 yıl
her şeyin farkındasın düşün bakalım kendini üzmeye, yormaya en önemlisi de olmayacak ihtinaller ile hayatını karartmaya değer mi? değmez.
133 Yorumla- +1 yıl
İmkansız değil, yeni yeni anlıyorum. Umudumu da kaybetmeyeceğim, sadece biraz zamana ihtiyacım var. Üç beş yıla kadar hayallerimin gerçek olacağını düşünüyorum, buna inanıyorum. İmkansız diye bi şey yoktur..
- +1 yıl
Bu arada cevabın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
kendin ile çeliştin şu an sadece hani tutulduğun şeyin farkındasın ve polyanna modundasın neler yapabileceğini hayal ediyorsun ama sana zarar verecek ihtimalleri değil yine de hayat senin karar da senin bol şans
- +1 yıl
rica ederim iyi günler
- +1 yıl
Onun yaşadığı şehire gidip eğitimimi tamamlayacağım. Bir şekilde karşısına çıkarım, araştırıp bulurum. Tanışırız, onun da beni seveceğine inanıyorum zaten tanıdığım kadarıyla çok iyi kalpli çok saygılı, terbiyeli birisi. Yani bana zarar verecek biri değil. Sonra da her şey gelişecektir diye düşünüyorum. Nasipte varsa, bir şekilde kavuşuruz zaten. Sence imkansız mı?
- +1 yıl
bak imkansız değil sadece bütün hayatını 1 ihtimale göre şekillendirmek ufacık bir kötü ihtimalle yıkar seni emin ol, imkansız değil ama zor be
- +1 yıl
Haklısın, umarım rahatsız etmiyorumdur ama bir şey daha sormak istiyorum. Neden zor olduğunu düşündün?
- +1 yıl
yo rahatsız etmiyorsun şu açıdan dedin ya henüz o kişinin haberi yok yani şu an ihtimaller sıfır hatta sıfırın altında o yüzden her şey senin alehine işleyecektir, düşünsene düzeni kurdun her şey istediğin gibi ilerledi ama o kişiyle temasın hayalkırıklığı oldu uzun ve yorucu yıpratıcı bir dönem olucak senin için, her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekli
- +1 yıl
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Haklısın. Her ihtimali göz önünde bulundurup, her şeye hazırlıklı olmalıyım. Birde aramızda 10 yaş var. Sence bu sorun olur mu? Birbirimizi sevdikten sonra bunun sorun olacağını düşünmüyorum ben. Zaten, o da yaşından küçük gösteriyor baya.
- +1 yıl
bak sorun olmaz elbette ama o kişinin senden haberi yok sorun bu bunu unutma şu an heveslisin ve olacak şeyleri hayal ediyorsun ama olmayacak ve ihtimali olan şeyler de var
- +1 yıl
Bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak gideceğim oraya. Tabi eğer ben gidene kadar hayatında birisi olmazsa... En çok da geç kalmaktan korkuyorum işte. Bir kaç yıl sonra gideceğim..
- +1 yıl
işte bak bu bile var gideceksin ve iş işten geçmiş bu aşamada orada yaşayıp eğitimine devam etmek isteğin olacak mı?
- +1 yıl
Olmayacak hatta sanırım bütün hayatım yerle bir olur, bin pişman olurum. Ne işim var benim o şehirde? Onun için gideceğim zaten ordaki okulu da pek beğenmedim ama sırf onun için gideceğim.. Eğer böyle bir şey olursa, düşünmek bile istemiyorum...
- +1 yıl
işte bende diyorum ki hayatını önemse bu şekilde davranırsan bence büyük ihtimalle yıkım olur, kendini hiç düşünmüyorsun şu an bu iyi değil
- +1 yıl
açık konuşayım böyle bir ihtimalde 10 yaş fark vs gidip çaba harcaman seni kötü gösterecek ve ilgini suistimal etmek de isteyecektir bu seni daha da yaralar
- +1 yıl
Ama öyle biri değil. On yaş fark çok mu? Kötü gösterecek derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Beni kötü kızlardan mı sanar?
- +1 yıl
kötü değil de kolay lokma olarak sanar bunu anlarsa sorun olabilir öyle biri değil diyorsun daha tanımıyorsun ki şu an sen emin olmadığın ve belirsiz bir ihtimale sarılmışsın yapma derim hayat bu kadar kolay köşeye atılıp riske atılmamalı, kendini düşün hayatını geleceğini
- +1 yıl
Ama eğer yapmazsam hayallerim hayalde kalır. İçimde hep, belki beni tanısa severdi cümlesi kalır.. Ben onu hiç tanımıyor değilim aslında nasıl biri olduğunu biliyorum az çok. Ben de belli etmem onun için geldiğimi başlarda. İlişkimiz başlarsa o zaman anlatırım her şeyi. Olmaz mı?
- +1 yıl
ya ben ne dersem diyim sen elbet tecrübe edeceksin bir şeyleri iyi ya da kötü şekilde ben sadece samimi fikrim fazla uçuk geldi görüyorum adresleri soruyorsun planlar yapıyorsun ve sonunda üzüleceğini hissettim ve düşüncelerimi paylaşmak istedim, çünkü bana sorsan böyle bir şey inanılmaz yani bana yapılsa afallar donar kalırım ama bazı insanlar farklı düşünebilir iyi tanıyorum dediğin adamı sadece onun istediği kadarını tanımış olabilirsin gerçekten farklı olabilir ki sen komple yıllarını heba edeceksin o derece hareket etmeye hazırlanıyorsun bu bence fazla tanışabilirsin evet ama bu kadar fazlası seni yorar ya ufacık kötü ihtimalde sonrası daha kötü yani isteğin kırılır umudun hayallerin bu olsun istemem ama dönüp dolaşıp sonuç şuna geliyor hayat senin yaşayarak öğrenirsin bazı şeyleri sen bilirsin
- +1 yıl
Sen onun yerinde olsan ne yapardın peki? Yani sırf senin için hayatını yeniden şekillendiren bir kız düşün. Ne yapardın bu durum karşısında? Yani gitmeyeyim hiç düzenimi bozmadan unutmaya mı çalışayım diyorsun?
- +1 yıl
bak ben olsam benim için böyle davranan bir kadın benim için o kadar özel olurdu ki gözüm gibi bakardım ona, ama her insan aynı değil işte bunu demek istiyorum başta farklı sonra farklı olabiliyor, yani gitme demem ama hayatını bu kadar kolay harcama derim
- +1 yıl
Kardeşiyle birlikte yaşıyor ama annesi de onlarla yaşayacak artık. Maddi durumu pek iyi sayılmaz ama bunu önemsemiyorum. Benim zaten iyi bir mesleğim olacaktır. Aile olduktan sonra eve kimin ne kadar para getirdiğinin ne önemi var ki? Onun, benim hiç fark etmez.
- +1 yıl
Demek istediğini anladım. Kafam gerçekten çok karışık 😣
- +1 yıl
yani konuşmak istersen dinlerim elbet ya yaşın daha çok genç belli kapılmışsın ama daha tam net bir şey değil sadece kovalıyorsun o ihtimali körlemesine bu iyi değil
- +1 yıl
ya aslında mesela kime sorsan hayatına böyle bir şekilde bir kadının girmesini ister ve çoğu insanın hayali de budur ama her insan kendini karakterini koruyamayabiliyor.
- +1 yıl
Normalde sosyal medyadan hiç kimseyle konuşmuyorum aslında. Ama gerçekten şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. Gitsem öyle kalsam öyle..
- +1 yıl
evet işte daha kafan karışık ve netlik yokken adım atmak sana zarar verir
- +1 yıl
Zaten dediğim gibi bir kaç yıl sonra gidebilirim oraya yani zamanım var. Eğer karakterli biriyse, iyi niyetliyse benim ona olan sevgimi kullanmaz mı diyorsun?
- +1 yıl
Ama öyle değilse işler düşündüğüm gibi gitmez
- +1 yıl
evet öyle diyorum ama tam tersiyse olan sana oluyor emin ol yani yani zamanın var bu durumu ön plana değilde geleceğini ön plana koy derim çünkü hayat devam ediyor ya bu ne ilk ne de son senin için
- +1 yıl
evet işte eğer değilse tepe taklak olursun ve geri dönüşü zor kırılır içinde bir şeyler
- +1 yıl
Anladım.. Şimdi bi işim çıktı gitmem gerek. Çok teşekkür ederim yazdıkların için, yardımların için. Bu uygulamada ilk defa işi sapıklığa vurmadan mantıklı bir şekilde konuşan birini görüyorum. Hani, sorulara cevap yazanlara cevap yazıyordum saçma sapan şeyler yazıyorlardı sonra. Umarım rahatsız etmemişimdir, etmiyorumdur. Çok sağ ol, çok🙏🏻
- +1 yıl
hiçte rahatsız etmedin eğer bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana rica ederim iyi akşamlar dilerim ne zaman istersen dinlerim kendine iyi bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
İlk önce karşındaki bu durumu biliyorsa aklındaki imkansız kelimesinin neden olduğunu onada açıkla daha sonra hem fikirseniz bu konuda üzülerek severek kopmak lazım. Yapacak birşey yok daha fazla uzulmektense isteyerek ve bilerek üzülmek daha mantıklı atlatmasi zor ama biraz daha kolay istemeyerek olanlardan.
02 Yorumla- +1 yıl
O bilmiyor hatta beni daha görmedi. Ben onu gördüm yakın bi zaman önce. Üstelik farklı bir şehirde yaşıyor buraya geçici bir süreliğine gelmiş...
- +1 yıl
Zor ya senin iş uzaklık problem olacak her zaman maddi imkansızlık felan varsa özellikle hiç gelip gidemiyecek belki. 3 seçenek var önünde platonik olarak üzülmek ya da söyleyip ne olacağını görmek veya kendi kendine bitirmek ben genelde bu durumlarda bitiriyorum. Ama erkek daha vicdansız bu tarz konularda biliyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Bende oldum bir şey olmuyor. Ağlıyor sızlıyor göz yaşı döküyor onu hayallerinde büyütüyor sonra hayatına devam ediyorsun. İmkasnız değil güzel olan sevebilmek
00 Yorumlatutt bırakma
08 Yorumla- +1 yıl
İmkansız ama olacak bir şey değil..
- +1 yıl
Biri işte.
- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
Ben, aşık olduğumdan bahsediyorum sen ne diyorsun? Pardon da kardeşim sen beni ne sandın? Ben senin o bildiğin kadınlardan değilim.
- +1 yıl
neden imkansiz
01 Yorumla- +1 yıl
İmkansız işte. Ben daha yeni gördüm onu, yani göreli çok az oluyor, o beni görmedi bile daha. Üstelik farklı bir şehirde yaşıyor normalde.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar