Merhaba, fazla uzatmak istemediğim direk konuya giriyorum; ben birine aşık oldum. Her şeye-herkese aşık olunan o ergenlik çağlarında değilim, hatta yaşıtlarıma göre olgun olduğum söylenir ve daha önce birkaç küçük hoşlanma dışında aşkı tatmadım. Şu ana kadar. Benden 15 yaş büyük birine aşık oldum hakkında çok az şey biliyorum, tek bildiğim bana hissettirdiği güzel şeyler. Benden büyük olduğu gibi, beni fark etmesi de imkansız. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Yani zor bisey insanin sevdigine imkansız demesi ama bu hayatta birinin yuzunu digerine naklediyorlarken sen niye onunla olmayasin örnek sacmaydi ama sen bir dusun😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Eğer gerçekten imkansızsa ondan uzaklaşman onu düşünmemen aklını dağıtıcak başka şeyler bulman senin için daha iyi olur
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, ama o aşkı tatmak istediğim kişi, nasıl vazgeçeceğimi bilmiyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Hiç oluru yok mu? Bence yaş önemli değil. Senin ilgini bilse aranızda bir şeyler olamaz mı?
- Soran+1 yıl
Onunla ilgilendiğini söylemekten önce, onun benimle ilgilenmesini istiyorum, yani o zaman söyleyebilirim ama şu an aklında biri varsa sadece kafasını karıştırmış olurum
- Cevap sahibi+1 yıl
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum hani ne kadar tanıştığınızı falan ama aklında olan kişiye aşırı sevgisi yoksa sana karşı bir şeyler hissedebilir
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
aşkın yaşı olmaz eğer karşı taraftanda evlilik çocuk gibi sorunlar yoksa neden olmasın
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum, ama evliliği veya çocuğu olsa bilirdim, öyle bir sorunumuz yok.
- +1 yıl
ozaman imkansız die düşünme vardır herşeyde bir hayır aşk bu kolay bulunmaz ;)
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Kadınlar aşık olunca herşey mübahmış gibi hareket ediyor ya ona deliriyorum...
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlayamadım?
- +1 yıl
Yani kadınlar aşk uğruna herşeyi yapabilecek duruma geliyorlar onu söylüyorum...
- Soran+1 yıl
Evet, sanırım biraz öyle.. Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
Bitek bende var bu dertten zannediyorum ama bilmiyorum
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaşımız 22 diye 35 yaşında ki adamla aşk yaşayamıcaz mı 😐
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahah işte ben 😂😂
Bende kendimden 12 yaş büyük birisine aşık oldum Ulaşmak İmkansız gibi Farklı ülkelerdeyiz farklı insanlarız Ama çok seviyorum ve rüyalarıma giriyor
10 YorumlaAğla bol bol iyi gelir 😃😃
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru ama bence hâlâ bir umut var
- Soran+1 yıl
Ahahahhah bende böyle düşünüyordum ilk hislerim gün yüzüne çıktığında ama yaşını gerçekten göstermiyor ve kalp bu, söz dinletemezsin ki
- Soran+1 yıl
Evet, iyisiyle ve kötüsüyle her şeyi göze alıyorum, sadece beni görsün yeter
- Soran+1 yıl
Belki görmüştür ama fazla aynı ortamlarda bulunmuyuz ve abimle de çok fazla görüşmüyorlar, emin değilim. Ama görmekle demek istediğim, benim ona baktığım gibi bana baksın
- Soran+1 yıl
Onu gördüğümde gerçekten kendim gibi davrandığımdan bile emin değilim, henüz beni görmesi için bir şey yapmadım
- Soran+1 yıl
Evet olay öyle, ve teşekkür ederim, tekrar düşünürüm ama bunun fikirlerim hariç duygularıma etki edeceğini sanmıyorum
Şu an snle ayni durumdaym :(
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlatmak isterseniz dinlerim
- Soran+1 yıl
Normalde olgun erkeklerden de hoşlanmam, en büyük erkek arkadaşım ile aramızda 4 yaş vardı, ama bu böyle devam etmemeli. Beni sevmeyecek ve kalbimi kıracak biri -daha beni tanımıyor bile- ile böyle hayaller kurmam iyi değil. Aynı şekilde sizin de.
- Soran+1 yıl
Zormuş, umarım ikimiz de kendi yaşımızda erkeklerle ilgilenebiliriz, fazla umudum yok çünkü.
aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyorum
20 Yorumlaaşk değil o hoşlantı bir süre sonra geçiyor takma
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl emin olabiliyorsunuz?
- +1 yıl
öncelikle o kişiyle konuşma imkanın varsa konuş
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatında başka biri var mı bilmiyorum, o yüzden biraz korkuyorum
- +1 yıl
korkmana gerek yok o kişi kim bu arada hayatında biri olsa bile konuşmaktan birşey kaybetmezsin
- Soran+1 yıl
Abimin arkadaşlarından biri, konuştuğumda ne diyebilirim?
- +1 yıl
duygularını söylede abinin arkadaşı ise belki abinden çekinir kabul etmez
- Soran+1 yıl
Evet, büyük ihtimal öyle olacak. Yaptığım şey aptallık ve imkansız bir şeyi kovalıyorum..
- +1 yıl
imkansız degilde çok az bir imkan var ama konuşursan abine söyleyecegini sanmam
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim, en kısa zamanda konuşmaya çalışacağım
unut gitsin başına bela olur
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Biliyorum, ama onu her gördüğümde hiç olmadığım biri gibi davranıyorum, kalbimin atışlarını tüm hücrelerinde hissediyorum ve ismi geçse bile heyecandan ellerim titriyor. Bu aşk mı bilmiyorum, dediğim gibi daha önce yaşamadım ama gerçekten güçlü duygularım var. Bu durumda aptal mı oluyorum?
- Soran+1 yıl
Bende bunu kendime anlatmayı denedim, ama gerçekten olmuyor.
- Soran+1 yıl
Sevgimin hiçbir karşılığını beklemiyorum, tek istediğim en kısa zamanda ya duygularıma aşk diyecek kadar emin olayım ve şu kalp sıkışıklığından kurtulayım ya da saçma bir şeydi geldi geçti diyebileyim
- Soran+1 yıl
Verse güzel olurdu, ama vermese de sevmeye devam edeceğinin farkındayım
- Soran+1 yıl
Edeceğimin*
- Soran+1 yıl
Ben 20 yaşındayım, o 35.
- Soran+1 yıl
Uh, pekala, teşekkür ederim
Ask bambaska bir duygu
00 YorumlaAklını başına al
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne anlamda?