İmkansıza Aşık Oldum. Ne Yapacağım?

Merhaba değerli okurlar, hiç uzatmadan konuya gireceğim. Öncelikle ben hiç kimsesi olmayan bir insan ve ruhsal olarak sadist birisiyim. Neyse ben 5 ay önce fake hesaptan bir kızı işletmiştim fakat o kız benim aslında fake olduğumu biliyormuş. BU SORUN DEĞİL asıl sorun beni, sevdiği çocuk zannetmiş. Daha doğrusu tereddütleri varmış. Neyse biz 1 ay falan bu kızla konuştuk WP ye bile geçtik. Not. Ben bu şerefsizliği daha öncede yaptım ama önceleri ben buna gülerdim dalga geçerdim ve ayrıca ilgi görmek hoşuma giderdi ama bu farklıydı bir yandan acıyorum ve bir yandan devam ediyorum. O zaman kendimi, kendi kendime onla hayaller kurarken buluyordum. Ve olamaz diyordum. Neyse birgün 18-19 Ocak ben tam onla konuşurken bunun sevdiği erkek aramış ve beni o sanıp bana patladı ''Anladım artık Anon! sen Anonsun!'' falan dedi neyse sonra bende her şeyi açıkladım. Olay çözüldü engel falanda yemedim. Neyse aradan 2 ay geçti bende bir tuhaflık başladı. Onsuz bomboş yaşıyormuş gibiyim. Artık işin İMKANSIZ kısmına gelelim, Öncelikle bu kız o erkekten boynuz yemesine rağmen onu deliler gibi seviyor yani yeni yıla beraber girdiğim kız aslında bana değil ona aşkım diyormuş. İkinci olarak aramızda 6 yaş var. Üçüncü olarak kız Elazığ'da. Dördüncü olarak en son deprem olduğu zaman konuştuk. Sonuç olarak bende numarası ve İnstası var ama yazacak bahane yok o günden sonra hiç konuşmadık zaten şimdiye beni unutmuştur da neyse. Yani uzun lafın kısası ben O'nu onun sevdiği çocuktan daha fazla seviyorum. Ne yapacağim. Ya o kadar kötü ki şu an yaşıyormu ölü mü onu bile bilmiyorum. Hadi ölü diyelim mezarı nerede ya :( Ne yapacağim ben lütfen bana yardımcı olun.
İmkansıza Aşık Oldum. Ne Yapacağım?