Sevgilim üniversiteye gitmemi istemiyor. Sizce bu konuyu konuşmalı mıyım?

Prensesme

daha bır yıl bıle olmadı sevgılı olalı ama cıddı duşunuyoruz aılesı hepsı benı bılıyo sevıyolarda o okumamış lıse 1. sınıfta bırakmış çok zor bı hayatı olduğu için çoçukluğundan berı çalışmak zorunda kalmış okulu boşvermiş o yuzden ondan çok aılesı sıkıntılı evlenmek istiyoruz o daha çok ıstıyor seneye askere gıdıcek askerlığım bıtsın abımde evlensın hemen söz takarız dıyo bnde ıstıyorum ama okulumu da okumuş olmak istıyorum babası okumuş gelın sevmıyomuş ıkı yengesı var ıkısıde okumamış okumak guzel ama babam karşı dıyo yks ye az kaldı çok az çalıştım hata hıç çalışmadım dıyebılırız butun vaktımı zmnımı ona ayırdım pişanımda çalışmadığıma ama yınede en azından senem boşa gıtmesın açıktan bı bolum vermeyı dusunuyorum o bırak dıyo gıtmıceksın sana dıyorum dedı ama ben gıtmekten zıyade en azından aof ten bı bolum verıp okumayı duşunuyorum açıktan verıcem falan dıyıp konuyu kapatım bu konuyu hıç konuşmuyorum onla sınavada az kaldı konuyu açıp konuşsam mı kararsızım

Güncellemeler
3 ay
konuyu guzelce konuştum kavga etık ayrıldıkta ama snra toparladık bırbırımızın ısteklerıne saygı duyup konuyu tatlı bağladık okul konusuda kapanmış oldu yanı okucağım tabıkıde yanımda olucağı söyledı tavsıyelerınız içinde tesekür ederim hepınıze
Sevgilim üniversiteye gitmemi istemiyor. Sizce bu konuyu konuşmalı mıyım?
18 Cevap