Gizli Üye(30-35)+1 yılBak dostum , universte ortami buyulu bir yer 5 yillik iliskin olsa dahi her kizin dusuncesi bakis acısı dunya gorusleri ve istekleri degisir senin oraya gittiginde belki istediginin ksiinin o sevgilin olmadığını dusuneceguni saniyor olabilir ki dogru , illaki sonu ayrilik okuyor maaglesef oranın ortamini gorunce falan dahada dusjnuyor ve uzaklasicagina eminim sevgilinden...
Ne yapman gerekiyor dersen 5 yilik iliski bir anda bitme eger ben degismem vs. Diyorsan guveniyosan kendine onun isteklerine yakin bsyler yap madem ikumak istiyorsun onun oldugu şehirde bir universte sec swvgili olmak zamani gelince sorumlulugu kaldirabilecek olgunlukta olmak demektir sen baska sehri secicem diyerek nefsine kendi isteklerine gore hayati i yasarsin ama ozamanda sevgili olmanin sorumlulugunu anlamimisin demektir benden sana tavsiye , sevgiline hep beni alıp sen gotur universtye vs. Diyebilirsin...
Ama sana sunu demek istiyorum sen bence o çocuk swnjn icjn aliskanlik olmus ama farknda degilsin seviyorum deme ayrilmayi göze alamazdin :)31 Yorumla
Soran+1 yılhaklı olabilirsin aynını oda dedi sen bni sevmiyosun artık alişkanlık olmuşum diye
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilin cahil sen de cahil kal istiyor. yanlış anlama dediklerimi de. çocuk doğuracan çocuk eğitecen sen ve eğitimli olman gerektiğine inanıyorum. eğer kendi hayatından hayallerinden vazgeçip evlenirsen mutsuz olacağınna adım gibi eminim. dünyaya getirdiğin çocuklara da yazık olacak.
1 erkek eğittimi sadece 1 erkek yetiştirmiş olursunuz ancak 1 kadın eğittimi bütün bir nesili eğitmiş olursunuz. diye bir söz var. sizler anne olacaksınız. bunun bilincinde olun lütfen15 Yorumla- +1 yıl
sen gitme kardeşim üniversiteye kendi kızını da gönderme her gün kocasından dayak yesin eve gelsin ölüsünü de bir pazaryerinde bulursun bilmemkaç bıçak darbesiyle. sana bu mustahak *
- +1 yıl
Bu yazdıklarınla kız düşürdün mü? Üniversite mezunu bir kadınla evlenmeyi düşünüyorum hatta çocukları mı yurt dışında bir okula göndermeyi. Yalakalık olsun diye bilmediğin şeyler hakkında saçmalıyorsun. Ettiğin her hakaretinde bin türlü başına gelmesi dileğiyle. Birde okuduğum gördüğüm için ben bu yorumu yapıyorum tek yaptıkları sabah akşam alkol , uyuşturucu tüketip onla bunla yatmak evet bu tür kızlar çok güzel çocuk eğitir. Bir şeyler biliyoruz ki yazıyoruz.
- +1 yıl
sidik yarıştıracak değilim seninle kız da düşürüyorum haberin olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer seni gerçekten seven biri olsaydı böyle davranmazdı. Bizim de 2 yıldır süren bir ilişkimiz var bu sene üniversiteye başlıyorum ama oturduğumuz şehirden uzak illeri yazdım sonra pişman olup sevgilime dedim ki ben üniversite okumak istemiyorum yanından ayrılamam tercih yapmıcam dedim. O da bana direk bu sözleri söyledi : SEVGİLİM BEN SENİN ÜNİVERSİTE OKUYUP İYİ YERLERE GELMENİ İSTİYORUM ÇOCUĞUMUZ OLDUĞUNDA HEM ANNESİYLE HEM BABASIYLA ÖVÜNMELİ BU YÜZDEN UZAK BİR İL DE OLSA OKUMALISIN MERAK ETME BEN SENİ ASLA BIRAKMAM YANINA GİDİP GELİRİM..
02 Yorumla
Soran+1 yılahhh keşke bnmkide deseeee seninki okuyo mu peki
Cevap sahibi+1 yılevet okuyor son sınıf
Erkekler gurur meselesi yapar göndereceği varsada göndermez ! Tehditlerine aldanma seviyorsa kıyamaz sen gittikten sonra anlar kıymetini ! Hatta peşinden bile gelebilir ! Okuluna devam etmelisin bence! Düşünsene okula gitmedin onu dinledin ! Yarın öbür gün ayrıldınız bitti ! Nolduuu ortada kaldın ! O gittii ! Seviyodun nolduuu ! Sevgide gitti okulda gitti !
22 Yorumla
Soran+1 yılbenm herşeyim burada işim dükkanım burada diye göndermiyo ve orda aklım karışır başka birini bulurum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kendine güveni yok ve senin yükselmeni hazmedemeyecek. Tehditlere aldırma , senden belki de bir doktor bir rmühendis bir ziraatçi çıkacak ve insanlara faydan olacak. Seviyorum dediğin duygu onun dış görünüşüne alışma sadece ve sen gerçekten seviyorsan okuyup gene ona dönersin.
O kendisinden daha iyi alternatifleri görmenden ve gerçekçi davranmandan huylanıyor. Bir ev kadını ve 3-4 çocuk annesi olarak ancak üniversiteye gitmeyi tepmiş biri olarak orada yaşamak istiyorsan tamam ama , bir üniversite okuyacak kapasiten varsa kendini bir kafa yapısına heba etmiş olursun.
İyi düşün , tehditlerden de korkma..24 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gbi düşünüyor haklısın ne yapmam lazım
- +1 yıl
Sert çıkışa sert çıkış yapman ve uzaklaşıp bütün sana ulaşma yollarını tıkaman lazım. Bir insanın istikbali böyle karartılamaz. Yok konu şiddete dönerse sen de 18 yaşından büyüksün, şikayetle uzaklaştırırsın.
Ona kararını net olarak göstermelisin ama korkunu göstermemelisin. Sana ulaşmasını engellersen korkutmak için kullandığı sözleri sarfedecek zemin olanağını bırakmazsın.
Soran+1 yılbtün yolları tıkamam zor aynı mahallede oturuyoruz ve ailemi tanıyor
- +1 yıl
Üniversiteye giden kızın aklı karışır tarzı yorumlara inanamıyorum..
Bu ülkede her yıl 900bin yeni öğrenci üniversiteye başlıyor ve yarısı da kız bunların. Fikir doğru ise her yıl 450 bin kız yoldan çıkıyor demektir. Ama bunun sevgili ya da kızkardeş ayrımı da olmaz, hepsi bozuluyor anlamına gelir. Sevgili bozulur kızkardeş bozulmaz okur diye de bir çıkarım mümkün değilse , bu sadece erkeklerin bir kızı baskı altına almak için uydurduğu hurafe olur. Ayrıca kızlar okumamalı gibi genel bir sonuç çıkar ki , bu da doğum esnasında eşinize bayan doktor tercihi yapamamanız anlamına da gelir. Yani , aslında " kız okumasın çünki bozulur" derken sonunda sakladığınız hazineyi artık saklayamama noktasına erkekler sokmuş olur.
Kızlar sadece karşı cinstir , et değildir sahiplenilecek koyun hiç değildir aklı mantığı yüreği vardır ve onun yetişmiş meslekli halini kaldıracak erkeğe de hakkı vardır.
oohoooo sen benim 5 yıl önce filan yaşadığım hikayeyi anlatmışsın hem de tamı tamına :) valla ben okudum kızım o da evlendi şimdi çocuğu var çok gördük öyle tehdit savurup seviyorum deyip ölüp bitenleri geç o işleri de hayatını kurtarmaya bak ilerde kimseye muhtaç olma kendine sözü geçer insanın bunu da unutma :)
22 Yorumla
Soran+1 yılhadiya ayrıldınız mı
- +1 yıl
tabi ki ayrıldık lise sona geçtiğimde başladı zaten okumayacaksın benim ailem de ben de okumuş kız istemem diye şimdiki aklımla bakınca nasıl onca senemi ona verdim onu düşünmeden edemiyorum kendime hayret ediyorum öyle adamlardan yarar gelmez kendi cahil istiyo ki sen ondan daha zeki olma niye çünkü bilgilendikçe gözün açılacak onu beğenmeyeceksin öyle düşünüyo öyle geri zihniyetliler sen doğru yoldasın bence pes etme
+1 yılSacmalama ne istemiyor kim o ya kim annen biliyordur gerekirse aileti devreye koy ayril gelsin pesinden korkun ne evlendiniz diyelim ayrildiniz peki meslegin olacak mi elinde hayir kalirsin cocuklarinla ortada ailen senin okuman icin cirpiniyor elin ogluna hizmetci ol diye degil git ailene soyle o unuversiteye git sakin gitmemezlik yapma korkacak bir sein yoksa ogrensin herkes tehdit etse ne yazar salaklik yapma sevdigini soyle sadik oldugunu sotle her defasinda ikna olmazsa ayril
00 Yorumla1 - böyle birşeyi teklıf eden adamla asla ömür geçirilmez. Tam tersi iyiligini istese kendi uçkurunu menfaatini değil seni düşünürdü. 2 - Tehdit ediyorsa zaten selam verdigin güne lanet.. 3 - farzet seni boşadı.. ne olacak? 4 - farzet deli gibi seviyor asla boşamaz.. ama ya ölürse!! o zaman ne olacak. gerisine sen karar ver. benim yorumum bu.. adamı tanıdıgın gune lanet et uzak dur. tehdit mehditte edemez..
10 Yorumla
+1 yılOnu ikna etmen gerek ve ayrıca o sadece sevgilin nişanlın ya da kocan falan değil? senin okumana engel olmamalı. Onun yuzunden universiteye gitmediğini ve sonunda ayrıldığınızı düşünsene? gitmediğin için ne kadar pişman olursun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılewet
Boyle bir arkadasim vardi, nisanlisi nisanlanana kadar kiza gitmesi icin tesvik etmis sonra nisanlaninca kiza gidemezsin falan demis... kusura bakma biraz sert olabilir ama cocugun yapmak istedigi seni kendine kopek etmek seni gel deyince gelmeni git deyince gitmeni istiyecegi bir kopek yapmaktan farki yok... ha daha da kotusu bunlari seni sevdigine baglayacaktir... eger istersen ayrilirsin sonucta seni daga kaldiracak hali yok
00 Yorumla
+1 yılGeçici hevesler için ERKEKLERİN GURURLARI İLE OYNAMAYIN !
Tek gecelik veya sadece cinsellik için takıldığımızda hayvan diyosunuz.
Ömürlük sevdiğimizdede olmaz ben şunu yapcam bunu yapcam diyosunuz.
BARİ ADAMI İKNA ET ÖYLE GİT OKULA !13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ikna edebilirim haftalardır bunu konuşuyoruz yalvarıyorum resmen
- +1 yıl
Benim sevgilim beni bırakamaz biliyor musun?
Neden mi çünkü kimseye yapmadıklarımı yaptım ona kimseye vermediğim töleransları verdim.
Fakat ona çok güveniyorum güvendiğim için devam ediyorum. VE ODA OKUYOR !
Sen demek ki o güveni veremedin arkadaşına !
Gerçi bir okul için ayrılalım derse bana sevdiğim kız İNTİHAR'a kadar gider bu !
Sen o güveni sadakati ona hissettirirsen o zaten sana müsade eder !
YETER Kİ HAK ETTİĞİ DEĞERİ ONA VER VE DÜRÜST OLUP SADIK OL !
Bunları apmana rağmen hala sana öyle böyle diyorsa o zaman araya birilerini sok olmadı O ZAMAN terk et !
Bunu bize sorman bile açıkçası beni üzdü o erkeğin yerinde olduğumu hissettim bir an !
Bak onun sana güvenmesini sağla OKULUN başlamasına daha çok var ikna edebilirsin.
Aynı zamanda İNAT ETME HUYUNA GİT Kİ senin istediğin olsun.
Ya kadınlar erkekleri idare etmeyi iyi bilirlerdi ama sende o iş yok sanrım
BAYANLARDAN DERS AL KARDEŞİM BİRAZ DERS AL !
Bağırdım ama sinirlendim yani kusura bakma !
Başkası için hayatından kararlarından vaz geçme ilerde pişman olursun o seni terk ederse geçmişi geri getiremessin okumanı tavsiye ederim ikna olmuyorsada kendi bilir yol ver seni düşünmüyor ozamn böyle sevgimi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke terk etse şimdi etmiyoda kafam çok karışık bn gtmeyi kafaya koydum oda gndermicm diyo başka bişy demiyo
Soran+1 yılöyle olcak sanırım
Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı. Kimse için eğitiminden vazgeçme.
Hangi çağda yaşıyoruz da üniversiteye gitmeni istemiyor, ne hakla..12 Yorumla
Soran+1 yılkendisi lise mezunu bnmde gtmemi istemiyor onu bırakırım okursam diye
Ya allah askina su cahil sevgiline başlatma ayril gitsin erkek yok sanki dar kafalilarla isin ne senin.
02 Yorumla
Soran+1 yıldenedim ayrılmayı bırakmıyo peşimi
Kararlarını başkaların hükmüne bırakan kadından hayır gelmez dsaas hadi insan'dan diyimde yumuşak geçiş olsun dsda
10 Yorumlas. et salla gitsin onu. ne alaka ya. yarın seni bırakıp giderse nolcak ortada kalcan. Onu bırakacağını düşünmesi normaldir. Benimki üniversiteye giderken salladı beni gitti başkasına :) genelde bırakıyolar kızlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılizin verse bn bırakmam
+1 yılEski sevgilimle aramızdaki en büyük sorun buydu İstanbul dışı ünive gitmesini istemiyordum üniv ortamları en doğru kızı bile rahatlıkla bozabiliyor sen istedigin kadar güvensende kafan rahat olamıyor zor durum mantıklı düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam lazım
- +1 yıl
Okul ya da ben demiştim o an zaten ipler kopmuştu ciddi durum ya onu dinliceksin ya da bitirceksin
+1 yılya boyle manyaklık mı olur hayatınla mı oynamak ıstıyor tavrını koy gerekırse karakola gıder bana yaklasmaman ıcın karar cıkartırım de
00 Yorumla
+1 yılOkulun daha onemli hicbirdedigine bakma bisey yapamaz gittikten sonrada alisir oda kabullenir gitmeni korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
+1 yılO seni sevmiyor aksine tek çıkar yol olarak görüyor kendine. Öyle sevgili mi olurmuş amk? Nikahlı karısı mısın da seni göndermiyor? Şikayet et babana abine , kariyerin sevgilinden daha mı önemsiz sanki
00 Yorumlasen onu ikna edemezsin maalesef,
çoğu erkek kendisinden fazla okumuş bir kızı istemez, sana tavsiyem okumak istiyorsan tehditlerini aldırma ve git oku,
ilerde pişmanlık yaşamak istemiyorsan asgeri ücretle bir yerde çalışmak istemiyorsan.00 Yorumla
+1 yılBöyle demesinin sebebi seni çok sevmesi ve korkmasıdir. Sevgilin universite ortamını biliyor. En temiz kız bile o ortamda degisebiliyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam lazım
- +1 yıl
5 yıllık iliski bir anda bitirilemez. Sende oturduğun yerde bir üniversiteye git.
Soran+1 yılolsa keşke yok ki
- +1 yıl
O zaman şöyle yapacaksın ona açık açık üniversitede hic bir sey yapmayacağına sadece okuyacağına soz vermelisin bir de tum arkadaşlarını ona tanistiracagini söyleyeceksin. Onun güvenini kazanırsan ilişkinize devam edersiniz. Yok hayır derse Ayrıl.
Soran+1 yılpeki
+1 yılAnnen mi baban mi kocan mi. Ne karisiyormus ki sana. Bu tipler yuzunden geleceginizden olmayin. Tehtid ediyorsa da en yakin karakola suc duyurusunda bulunun
14 Yorumla
Soran+1 yılbabam duyarsa kötü olur ztn geçen yıl da gtmemiştm bu 2. yıılm
- +1 yıl
Bu sevgili islerinin geleceği yok. Gidin universiteye hayatinizi kurtarin. Uzak durun su it kopuk insanlardan
Soran+1 yılçok pişmanım ztnnn keşke hiç başlamasaydım
- +1 yıl
Dedigim gibi tehtid varsa isin icinde karakola suc duyurusunda bulun
Üniversite çok farklı ortam arkdas ve ask ilişkin etkilenecek bu hep boyle olmuş ama dinleme git sonra çok pismn olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarının çıkarlarını düşünürsen kendi hayatına seyirci kalırsın. zaten ilişkinizde ayrılmak gibi bir mevzuda gündem olmus. yani evlenip evlenmeyeceğiniz bile kesin değil. bence kendi kararını kendin ver kimseye bakma
00 Yorumla
+1 yılgelecek var önünde iyi düşün geri dönüşü olmayabilr
00 Yorumla
+1 yılyakında nefes almanı da istemezse şaşırma, hayat senin hayatın birilerine bağlı kalmak zorunda değilsin geleceğin için okumalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
+1 yılIyyyy sevgiliye bak direk ayril tehdit ediyosa felan annen baban veya abin yok mu onlara soyle
00 Yorumla
+1 yıltehdit ederse ne olmuş asacak mı kesecek mi senin de elin armut mu toplayacak. sktir et şunu. çıkar hayatından.
00 Yorumla
+1 yılOkuycam itirazin varsa biter de kararli olduğunu görsün
12 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum ama tehdit ediyo bu seferde
- +1 yıl
bir süre görüşme bence açıklama da yapma hatani anlayinca gelirsin de
o kadar geçen yıla rağmen size güvenememesi çok ilginç...
02 Yorumla
Soran+1 yılbna gvenmiyomusun dediğimde onla alakasıyok diyo
aynı şehirde okuyamıyor musun? bu birincisi ikincisi istediği kadar tehdit etsin farklı şehirde senı nerde bulacak?
04 Yorumla
Soran+1 yılmalesef burada üniversite yok
Soran+1 yılvarda bitane benim bölümüm yok ve iyi bir üni değil
Eğitim daha önemli , atacağın her adımı eğitimini 1. sıraya koyarak at
10 YorumlaSen kendini düşün bencillik yapmş haytn söz konusu ilerde ayrılmayacagın ne malum aklını başına al ve git oku..
00 Yorumlainandırman lazım onu bırakmayacağını ama işin zor malesef
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl işteee
Soran+1 yılne konuşmalar yaptım vazgeçmiyoooo. d
Evlenecek bile olsanız Allah korusun ona birşey olursa çocuklarına nasıl bakıcaksın? Bir mesleğinin olması şart
00 Yorumla
+1 yılEğitim her seyden önemli arkadas. Ayrıl gitsin gerikafalıymış kusura bakma da
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakmam peşini diyo ya tercih zamanı şu an gtmem gerek kısa sürede ama kararsızm
- +1 yıl
Ailene söyle kızım nedir bu her seyi kendi basınıza halletme cabanız
+1 yılOkuyup ta başımıza hükümet mi olacaksın kız sjbasvkdghmğasd
00 YorumlaSalla gitsin ya. Onu bırakırsın diye düşünüyorsa hem kendisine hem de sana güvenmiyordur. Git okulunu oku sen
04 Yorumla- +1 yıl
karşı taraf da seviyorsa kaybetmezsin zaten. ama yok ben onu 3 gün görmeyince unuturum diyorsan ayrı. sevgi katlanmaktır, sevdiğin kişinin hayatta daha iyi bir konuma gelmesine yardımcı olmaktır. gidince beni bırakır bu diye düşünür insan, çok normal ama onun eğitiminin hiç mi önemi yok?
Okuma hakkını kimse elinden alamaz git üniversiteye
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam
hakli aslinda üniversiteye gidip baskalarıyla olacağın bir gerçek sonucta
09 Yorumla
Soran+1 yılya ben olmam kendimden eminim
Soran+1 yılayrılsa keşke bırakmıyo
- +1 yıl
4 yıldır sevgilim var üniversiteye gidiyorum. onu bırakmadım, gece hayatım yok. demekki nefis denen şey var.
Soran+1 yılkusura bakmada benm için 1. planda eğitim var 2. planda o bana destek çıkcağına köstek oluyo neymiş yurttann dışarı çıkarmışm akşamları çıkarmışım makyaj yaparmışım gezermişim hayır diyorum anlamıyor
- +1 yıl
sizin de dediğiniz gibi genelleme yapmayalım.
- +1 yıl
Ne alaka gece hayatım yok sevilim olunca da bakmiyorum yokken de abaza degilim her erkege yakisikli demem bara gitmem gidenden de hoslanmam hicbir kiz bara hayir diyemez demissiniz ya
+1 yılBirak o sevgiliyi pyle swvgili mi olur cahil adam. Hem daha iyuleri cikar entelektüel kalite asklar swvgilier bulursun
00 Yorumla
+1 yılikna etmeye çalışma git bence sonuçta kendi hayatın kendi eğitimin.
13 Yorumla
Soran+1 yılbende gtmek istiyorum bunun için ayrılmayı göze aldım ama bu seferde göndemem diye tutturdu görürsün diyo
- +1 yıl
ne yapabilirki hangi devirdeyiz.
Soran+1 yılbilmiyorum
o kimki sana nassıl karısıyor kocan değil bişiey değil sen özgürsün okumalısın bence
10 Yorumla
+1 yılSevseydi seni, kırmazdı ve kendine güveni olurdu, yani yollardı ;)
00 YorumlaSenin hatan bulaşmamalıydın öyle birine eğitim kariyer bölümüde yanlış seçim olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şehirde oku, belki bu biraz yatıştırıcı olabilir. Çünkü birbiriniz daha çok görürsünüz, farklı bir yerde bu imkansızdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılmalaesf burada üni yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşim olsunda beraber okusak diye düşünüyordum Ahhh Ahhh. bir olsa...
00 YorumlaS.. g.. len ben okuyacam de. Ne hakla egitimine engel olur ki.
00 YorumlaSen okulunu bitir kimse muhtaç olma ilerde insan başına ne gelir bilinmez
00 YorumlaBunda düşünmen bile hata.
00 Yorumla
+1 yılYarının Garantisi Yok Dinleme Oku...
00 YorumlaNe derse desin üniversitene git derim
10 YorumlaGidersen bırakacaksın bu da bir gerçek
12 Yorumla
Soran+1 yılniyemiş
En yakın üniversiteye git.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim istediğim bölüm yok kardeşim
+1 yılyaşadığın yerde üniversite yok mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılvarda çok kötü benim bölümüm yok
- +1 yıl
zamanla alışır. istediğin bölümü, istediğin üniversitede oku bence
Soran+1 yılinşallah
+1 yılsevgilin de sen de ağır ergensiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılniyemiş
gelecek lan bu git okuluna bak
00 Yorumla
+1 yılOlurmu öyle şey ya sen geleceğine bak
00 Yorumla
+1 yılHayatın daha önemli geleceğini kurmak vs?
00 Yorumla
+1 yılGönder direkt bu adamı. Yobazdan koca olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsevgilin seni istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılistemese keşke
Soran+1 yılkusura bakmada benm için 1. planda eğitim var 2. planda o bana destek çıkcağına köstek oluyo neymiş yurttann dışarı çıkarmışm akşamları çıkarmışım makyaj yaparmışım gezermişim hayır diyorum anlamıyor
- +1 yıl
böyle saçma şeyler oluyormu hala yaa
kesinlikle okuluna devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiktirsin gitsin ordan
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem