Sevgilim üniversiteye gitmemi istemiyor?

2 yıllık uzaktan ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizle gelecek düşünüyoruz net bir şekilde. çok bilgili kültürlü aklı başında biriyle sevgiliyim. Kendisi bilgisayar üzerinden çalışıyor oyunlara, etkinliklere girip para kazanıyor. Bende iki senedir üniversiteye hazırlanıyorum. geçen sene konuşmuştuk bu konuyu ama bu sene bana üniversiteye gitmemi istemediğimi söylüyor o ortama girmemi, erkeklerin dolup taştığı bir ortama gitmemi istemiyor. Ama ailem kesinlikle çok üzerimde duruyor bu konuda üniversiteye gitmem konusunda inanılmaz br baskıları var. Onunla konuşuyorum diyorum ki bak ekonomik özgürlüğümüz olmayacak, paranın gözü çıksın ama ne sen ne de ben sürekli iş değiştirerek para kazanamayız çok zor diyorum. Bana açıktan oku o zaman diyor. ama açıktan okuyabileceğim mantıklı bir bölüm yok birincisi;ikincisi ailem izin vermez açıktan okumama. Sınava az bir süre kaldı ama o üniversiteye gitmemi istemiyor gidersen ben çıkarım hayatından diyor. sağlık sorunları var onları düzelttikten sonra o da fiili bir işe girelim diyor ikimiz de ama ailem üni okumadan bir işe girmeme izin vermez biliyorum. yani yarın öbür gün ailemin yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum ama ne yapacağımı da asla bilmiyorum..

Sevgilim üniversiteye gitmemi istemiyor?