12. sınıfa gidiyorum, sevgilimle aynı okulda okuyoruz. Ygs'ye girdim iyi bir puan bekliyorum ama o üniversiteye gitmemi istemiyor. Üniversite ortamı çok kötü olur ben göndermem seni diyor. Bu gidişle lys'ye girmeden üniversite hayallerine veda edicem. :(
Cevabın nedir?
+1 yılBu durumun cok benzerini yasadim tecrubelerimden yola cikarakta sana sunu belirteyim, geleceginde gecmisine dair sana soracaklar, en buyuk hatan neydi diye, onlara aynen sunu soyleyeceksin, "biliyorum buyuk salaklikti ama o an icinde bulundugum durumda yapmayi tercih ettim pisman miyim pismanim ama sonuc bu". Biz kizlar korunmayi ilgiyi sevgiyi severiz, sevdigimiz icin ise asik oldugumuz erkegin ugrana yaptiklarimiz gozumuze gelmez, is isten gectikten sonra korunup kollamayi degil kendi basina kendini korumayi ve kendi basina yasayabilmeyi isteyeceksin, lutfen boyle bir hatayi sakin yapma, ustelik henuz lisedesin iliskinizin devam etme oranina bakacak olursak %20 kadar bir ihtimal bence, boylesine dusuk bir ihtimal ugruna gelecegine yon vermesine izin verme asla, eger seni yalniz gondermek istemiyor ise kendi cabalayip seninle gelebilseydi. Ailene de kendine de yazik etme lutfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Azıcık idealist ol, senin hiç hayalin yok mu? İlerisi belli olmayan bir ilişki için kendi geleceğini mi harap edeceksin?
323 Yorumla
Soran+1 yılüniversiteyi mi daha çok seviyorsun beni mi diyor cevap veremiyorum :/
- +1 yıl
bence adam gayet mantıklı düşünüyor, üniversitelerin ne ahlaksız pis ortamlar olduğunu biliyoruz. bu kızı orda kandırsalar veya kötü yönde etkileseler nolucak?
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok Yok ya? Kız lise mezunu olsun, meslek edinemesin, erken yaşta kocaya varsın ve koca eline baksın, bir anlaşmazlık olduğunda da kucağında bebeyle baba evine dönsün ve hayatını işsiz güçsüz, birilerine bağımlı biri olarak geçirsin öyle mi? Ahlaksız pis ortammış. Düzgün arkadaş seçimi yapan akıllı olan kimseye zarar gelmez. Ders çalışmayıp gece hayatına alkole ya da siyasete dadanan salaklardan olmak zorunda değil kimse.
- +1 yıl
iş sahibi olunca eline ne geçecek peki? hem okurum hem çalışırım hem evlenirim hem çocuk yaparım... bir kadın bunların hangi birine yetişecek? ben eve geldiğimde bir kap sıcak yemek bulamıyorsam evlenmemin manası ne? etraf egosu tavan yapmış üniversite mezunu kız kaynıyor zaten, insan aşkı için biraz fedakarlık yapmalı.
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok sen yemek içinmi evleniyosun evlenme kardeşim sana zaten istediğin kız bakar yoksa okumuş etmiş kızın sizin gibi geri kafalara bakmayacağını biliyosun
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok Okumaz, cahil, mesleksiz ve sana muhtaç kalırsa egosu da tavan yapmaz, sözünden çıkmaz, parmağında oynatırsın değil mi? Hhahahaha. Geçti o devir geçti. Gerçi belli olmaz bulursun belki öyle pasif, ezik, karnından bebesini sırtından sopasını eksik etmeyeceğin bir salak. :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne aşkı ne fedakarlığı ya? Elin oğlusunuz alt tarafı, ne sanıyorsunuz kendinizi bu kadar. Her şeyden önce kendi hayatı gelir. Aşkım için okumayayım ev kızı olayım, evleniriz belki, dövüp sövüp kucağımda çocukla baba evine postalama ihtimali var ama olsun, aşk için değer. Aşk kumar mıdır? Aşk aptallık mıdır?
- +1 yıl
ben kendi adıma konuşuyorum evleniceğim kişiye ne olursa olsun sonuna kadar bakarım kimseye muhtaç etmem... fakat ben onun için çalışıyorsam o da benim istediklerimi yapmalı her şey karşılıklı.
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok kimseye muhtaç etmem diyip kendine muhtaç ediyosun o nasıl oluyo
- +1 yıl
ben onun kocasıyım tabii ki bana bağımlı olacak... ayrıca kendin gibi birini bulursun diyorsunuz ama sevgilim var ve çok şükür sizin gibi saçma sapan şeyler düşünmüyor.
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok cahil okumamış birimi? ya da okutmadığın birimi diyelim daha doğru olur
- +1 yıl
liseyi bitirdi önceleri üniversiteye gidicem diye biraz tutturdu ama resti çekince vazgeçti. çok da iyi yaptı.
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok yazık kıza
- +1 yıl
şu an gayet mutlu.
- +1 yıl
@kuzeygüneyyok "şuan"
- +1 yıl
birkaç sene içinde evlenicez zaten ailesi neden istemesin beni?
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama gitmelisin sana güvenmesini bilmeli kendi ayakların üzerinde durmayı bilmelisin , üniversitede iyi bir bölüm okumak herkes için önemli bence, kaldı ki o çocukla evleneceğiniz bile kesin değil kesinleşse de boşanmayacağanız ne malum bunlar olsa da olmasa da eğitimine devam etmelisin
00 Yorumla
ortam kötü evet kendine güveniyorsan bile içinde 1 gram o. p luk varsa ortaya çıkarırlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
28Cevap
O SENİN ANNEN BABAN DEĞİL! Senin hayatına ailen yön verir elin dandik serserisi değil. Ayrıl o salaktan, elin oğlu için hayatını mı mahvedeceksin sen? Üniversite hayatın ve gençliğin en güzel ve en önemli dönemi. Elin oğlu için ev kızı mı olacaksın yani? Kocan mı o senin ne haddine göndermem demek! Seni tanıyan biri olsaydım direkt ailene anlatmıştım durumu. Kızım salaklık yapma.
20 Yorumla
+1 yılSacmalama hic kimse senin hayallerinden amaclarindan onemli degil
Seviyo olabilirsin ama guzlu olmak ayaklarinin uzerinde durabilmek icin gitmen lazim uniye
Senin arkanda durmali seni tesvik etmeli
Begenmiyorsa ayril bu kadar basit
Kimse senden ve geleceginden onemli degil ilerde pisman olursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversiteye gidersen gözün açılcak o gelemeyecek kafan da karışıcak o yüzden yollamak istemiyor ama mantıklı hareket etmek istersen git üniversiteye ilerde pişman olabilirsin. Ama eğer çok seviyorsan ve onu bir ömür unutamam dersen gitme çünkü ben unutamadım
10 YorumlaAllah sana akıl fikir versin!
Baban göndermese ona kemçirirsin. Ama söz konusu sevgili olunca kedi kesiliyorsunuz!!
Sevdiceğinin kalbini kıramazsın ama aynı durumda babanı babalıktan bile reddedensin.
Sen bu kafayla üniversite okuma zaten!!
#ÇılgınFizikçi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mutlaka git okumana bak eğitimini al güzel bir işin olsun o sevgilim dediğin yarın öbür gün belki seni aldatır belki istemiyorum der basar gider garantisi yok ama okursan geleceğinin garantisi var kocanın eline bakmaz ekonomik gücün olur güçlü bir kadın olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım sen kafayı mı yedin?
okumayıp ne halt etmeyi planlıyorsun?
hepimiz aşık oluyoruz seni sonsuza kadar seveceğine emin misin? değilsin.
evlendiniz diyelimki sana kötü davrandı ve boşandın sonra? elinde ne meslek ne de para hiçbir şey olmayacak.
Seni gerçekten seviyorsa zaten bırakmaz ne bu böyle saçma işlere girişmeyin. Biraz aklını kullan okumayıp ne halt edeceksin sonra pişman olsanda işe yaramayacak. Git oku aşk vs emin ol bunlar geçiyor yaşadım00 Yorumla
+1 yılya saçmalama ne demek veda edicem? sonra bu ülke neden gelişmiyor kadınlar niye ezik kesinlikle gitmelisin üniversite ortamı kötü olur ne demek ya çıldırdım bundan asla vazgeçme
10 Yorumla
+1 yılSakın böyle bişey yapma aynı şey benimde başıma geldi 2 sene boşa gitti aklım başıma geldi sakın bak tecrubeyle sabit illa nusibet istiyosan buyur okuma ama eğer nasihat istiyosan sevgilini karşına al gerekirse bitir ama oku
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldınız mı yani sonunda?
- +1 yıl
ayrıldık ama kabullendi barıştık ki oda yaptığının hata olduğunun farkında
Okuma bosver. Lise aski icin okuldan, ailesinin verdigi imkanlardan vazgecen kisiler okumasin zaten.
Ayni aile maddi imkanlar sebebiyle okula gidemeyen, ailesi izin vermeyen cocuklari degistirebilse keske.00 Yorumla
+1 yılsevgiliymis virtmis hic dinleme once kendi ayaklarinin ustunde durmasini ogren kimseye guvenipte bir ise kalkisma sonuna kadar oku ve bitir meslegini eline al
10 YorumlaDeli misin sen, yarın ayrılacaksınız iki sene sonra. Kendisi üniversiteye de gider zaten, oradaki kızları görünce seni beğenmemeye başlar. Bu hayatta herkes önce kendi için yaşar. Saçmalama..
10 YorumlaSaçmalama sakın!!! Sakın ama sakın!!! Yani böyle bir şeyi kabul etmek ne demek? Evleneceğiniz bile meçhul. Evlenseniz adamın eline mi bakıcan? bir toka almaya para mı isticen izin mi alıcan. Nolur saçmalamayın ya
00 Yorumlaaçıkça salak mısın dicem? o nasıl bir geri kafalılık nasıl bir yobazlık ya ne demek ortam kötü göndermem. madem öyle özel üniversitede beraber okuyun sakın böyle bişey yapma saçmalamada
00 YorumlaSevgilinle evleneceğin garantimi ona noluyor çok pişman olursun sen kendini bildikten sonra ünite ortamına hiç birşey olmaz evli olsan bile oku kızım geleceğini etkileme
00 Yorumla
+1 yılSakn canm 😒 o gider sen kalakalrsn tıpkı benim gibi. başka kzlarla konserlere gider sen oturursun evinde.. İnan en değecek insan bu dediğin bile değmiyo. sakn
00 Yorumla
+1 yıleğer okumanı istemiyorsa bence tercihini yapıp okumayı tercih et sonra çok pişman olursun benden söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılsen manyak mısın ya böyle gericiler kaldı mı :D yarın birgün ayrılacaksınız sonra ah edeceksin saçmalama bence
00 Yorumla
+1 yılBenden tavsiye sevgiline bakma çünkü seni bırakursa ortada vasıfsız bir kız kalırsın. Güvenmiyorsa bitir ilişkiyi. Okumaya gidiyorsun ortam kötü olması kişiye baglı katılmadın mı ortamlara bişey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evleenceginiz garanti mi sanki de böyle bir seye karisabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen evlenmek istiyormuş.
- +1 yıl
Garantisi yok senet yaptirsin. Hadi evlendiniz bosanmiycaginizin garantisi var mi😃
Çocuktan ayrıl demekki o üniversiteye gitse kötü ortama takılacak. Edebiyle ahlakıyla durana kimse bişey yapmaz, sevgilin cahil
10 YorumlaSevgilinin böyle bşr şey istemeye na hakkı var? Seni okutan, dershaneye yollayan oku diye bir ton para döken ailen varken elin oğluna bu kadar yüz verme. Ezik olmayın.
00 YorumlaHayır sacmalama ya o kim ki senin hayatına karışıyor ilerde pişman olacagin bir şey yapma onca sene okumussun boşuna mı yani. O bugün var yarın yok. Ne malum yarın öbür gün ayrılamayacağıniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen yeter ki iyi ol istediğin bölümü kazan diyeceğine neler neler duyuyoruz. :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. saçmalama daha yaşınız 18 hayatınız yeni şekilleniyor ayrılmayacağınız belli değil hayatını kesin olmayan biri için şekillendirme ilerde keşke üni okusaydım dememek için mantıklı düşün
00 YorumlaBöyle kizlara sinir oluyorum babanmi o ki babanda olsa senin hayallerine karişmaya ne hakki var gelecegin önemli be yarin birgün ayrilirsan nolcak hicbirseyin garantisi yok
00 Yorumla
+1 yılBunun tercih yapılacak bir şey bile olmaması lazım aptal mısın
00 YorumlaSen salakmısın sevgilinle ayrılmayacağını nerden biliyorsun bak ne güzel puan yapmışsın hem okumaya gidiyorsun sen
00 Yorumla
+1 yılsevgili gelip geçici şeyler. Onun dediğinemi bakacaksın?
12 Yorumla
Soran+1 yılüniversiteyi mi daha çok seviyorsun beni mi diyor cevap veremiyorum ://
- +1 yıl
Ergenmi senin sevgilin :D kız gibi trip atıyor :D
Gizli Üye(25-29)+1 yıldediğini yap bencee senin için istiyorr bak ben onun için lise 2 de bıraktım evliyim mutluyumda üni belgeseiyle napcaksın da öbür dünyayı kazanmadıktan sonra
00 Yorumlasenin hayallerine saygı duymuyosa o seni sevmiyodur ayrıl gitsin
00 Yorumlane hakkı varmış kendinde o yetkiyi nasıl bulmuş sorsaydın
00 Yorumla
+1 yılSacmalama sanane o mu senin hayatını kurtaracak yarın ayrılmayacağın ne belli
00 Yorumla
+1 yılEğer sevgilin senin okumana engel oluyorsa o zaten sana hayırlı bir sevgili değil ki sana güvenmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılTabiikide okulun daha önemli saçmalıyosun onu dinleyerek o senin ona muhtaç kalmanı sağlamak istiyo haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO erkeğe başlatma istersen aklına başına al defolur gider hayatından mal gibi kalırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çocuk için bunu yapma onunla sonuna kadar gideceğinin garantisi yok.
00 Yorumla
+1 yılsevgilin karışamaz sana annen degil baban degil elin oğlu sırf eglenecek dye hayatını karartma
00 Yorumla
+1 yılBir kere teslim olursan, daha sonra kölesi olursun. Türk kadınına yakışmıyor
00 Yorumla
+1 yılbnce git neden dersen yarın sevgilin olmayacak yanında meslegin olucak
00 YorumlaDaha 12. sınıftaki bir ilişki için üniversite hayallerinden vazgeçme
00 Yorumlabence kendi ayakların üstünde durman lazım gitmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım trol sorudur. Saçmalama tabi ki üniversiteye gitmelisin.
00 Yorumla
+1 yılhayallerini gerçekleştirmeni istemeyen bir adamın hayatında yeri olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam ayrılırım senin hayatın önemli eğer bu yüzden üniversite okumazsan çok hata olur sevgili bulunur ama yaş geçmeden üniversite bir kere okunur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilini seçme sakın hayatın önemli
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Sakın öyle bir hata yapma eğitimine devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmış, ben de kendi sevgilimi göndermedim. işi ne o pis ortamlarda...
00 Yorumlao cocuk yarın var belki yarın yok...
00 Yorumla
+1 yılHayallerine engel olmasına izin verme sakın
00 Yorumla
+1 yılBaban ne diyor? Sevgilini mi dinle diyor
20 Yorumla
+1 yılkızım sen kafayı mı yedin ya.
00 Yorumla
+1 yılHiç kim için hayallerinden vazgeçme
00 Yorumla
+1 yıltabikide gideceksin okuluna iyi puan aldıysan
00 YorumlaSakın bu aptallığı yapma
00 YorumlaBir erkek yüzünden hayatını mahvetme.
00 Yorumla
+1 yılSalkmisin atril ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kafayla zaten gitme
00 YorumlaSen iyi misin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama kizim
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği