Aşk İlişkileri Flörtüme "Kemal Kılıçdaroğlu'na bile iki kere bastım sana bir kere basamadım" dedim diye engelledi sizce hangimiz haklı😒 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her şakada bir gerçeklik vardır Kemal dedem üstünden prim yapayım dedim tutmadı fjjfjf Flörtüme "Kemal Kılıçdaroğlu'na bile iki kere bastım sana bir kere basamadım" dedim diye engelledi sizce hangimiz haklı😒 ? Cevapla Flört Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl kız haklı. O da iki kere engelleseydi keşke seni 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok üzüldüm ağlıyorum şu an kahrımdan gitmee Tülayyyyy dndnf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Daha fazla üzülmüştürsün sen şimdi :D basmaların boşa gitti jsks Yorumla Soran +1 yıl Haha sorma yavv tayyipte basacak şimdi bunun üstüne neyse ki ayın 15inde Hollandaya ordan d Almanya'ya gidiyorum kalanlar düşünsün fjdjdj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Türkiye bırakılır mı be Yorumla Soran +1 yıl Çalışmaya gidiyorum canım Almanya'ya gelince bir kahveni içerim sana hesap ödetmek eğlenceli olur 😏😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hesap ödemekten korkmam ki ben :D Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar benziyoruz aynı ben 😃 Bu bir işaret bence oturup birer yemek yemeliyiz 😏 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Zaten yemek ayakta yenmez, oturuyorum ben yani Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Kız haklı 0 0 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Max Chp seçmeni. Şakaya bak, edepsizliği komik sanıyor.😊 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Git ötede oyna hadi ahlak bekçisi seni Yorumla Ozan147852 +1 yıl Herkesin edebi ahlakı kendisine. Sen neden böyle terbiyesizce yaşıyorsun millete? Yorumla Xhaxx +1 yıl HOŞT.😊 Yorumla Soran +1 yıl Bu kız cidden m*l dur engelleyim çıkmasın bir daha karşıma Yorumla Ozan147852 +1 yıl Noldu akrabaların mı geldi? Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Kız da işte sen bana basamadın ama ben engele mührü bastım demiş 🤷 0 0 Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Sen haklısın kanka, valla çok iyi demişsin 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 Yorumla
isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kız haklı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep erkekler haksız zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kız haklı. O da iki kere engelleseydi keşke seni
Bende çok üzüldüm ağlıyorum şu an kahrımdan gitmee Tülayyyyy dndnf
Daha fazla üzülmüştürsün sen şimdi :D basmaların boşa gitti jsks
Haha sorma yavv tayyipte basacak şimdi bunun üstüne neyse ki ayın 15inde Hollandaya ordan d Almanya'ya gidiyorum kalanlar düşünsün fjdjdj
Türkiye bırakılır mı be
Çalışmaya gidiyorum canım Almanya'ya gelince bir kahveni içerim sana hesap ödetmek eğlenceli olur 😏😂
Hesap ödemekten korkmam ki ben :D
Ne kadar benziyoruz aynı ben 😃
Bu bir işaret bence oturup birer yemek yemeliyiz 😏
Zaten yemek ayakta yenmez, oturuyorum ben yani
Kız haklı
Max Chp seçmeni. Şakaya bak, edepsizliği komik sanıyor.😊
Git ötede oyna hadi ahlak bekçisi seni
Herkesin edebi ahlakı kendisine. Sen neden böyle terbiyesizce yaşıyorsun millete?
HOŞT.😊
Bu kız cidden m*l dur engelleyim çıkmasın bir daha karşıma
Noldu akrabaların mı geldi?
Kız da işte sen bana basamadın ama ben engele mührü bastım demiş 🤷
Sen haklısın kanka, valla çok iyi demişsin 😂
😁😁
Kız haklı
Hep erkekler haksız zaten