Son flörtümden ayrılma sebebimi gördüm bu konuşmada. Geç cevap verdiğimde ortalığı ayağa kaldırır görüntülü aramaya falan kalkardı. Açardım hayırdır derdim beni mi kontrol ediyorsun güvenmiyorsan niye güvenmediğin bir insanla berabersin? İkinci defa yaptı yine açtım bak dedim bu sana son ikazım beni güvenilmez biri olarak görüyorsan ayrıl güvenilmez insanla beraber olma. Üçüncüyü yaptığında ben ayrıldım. Bu saatten sonra insan eğitemem. Eğitilmişini arıyorum denk gelirse ne ala denk gelmezse de yalnızlık iyidir
Sadece 2 ekran görüntüsünden bir çıkarımda bulunmak belki yanlış olabilir ama bu çocuğun yanına gram yakışmayacağını/yakışmadığını düşünüyorum. Daha yazım kurallarında bu kadar fazla hata yapıyor.. Neyse sen onu şutla derslerine odaklan aşko 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Ben de çok takılıyorum yazım hatalarına
Bu çocuğu beraber indirebiliriz. 😈😈🧚🏻♀️🤡
Planın ne 😂 söyle bana ona göre
Some kezban problemsss şöyle birtane ağzına sicacak erkek gelmeli ki öyle kıymet bilirsin saygısız kezban. Bende bir kadın olarak senin gibilerine aşırı uyuz oluyorum kızım kimsin sen hesap sorulması dan nefret ediyormuş biri kıymet vermiş diye gotuu tavana vurmuş
Bu nasıl bir üslupsuzluk sen önce kendi ağzından çıkanlara bak.. her erkeğe boyun egersen yarın öbür gün o boynu kırarlar sonra show haberden izleriz
Her erkeğe boyun egdigimi nerden çıkardın senin uslubun çok mu güzel biz ona insanlara saygı duymak diyoruz madem hesap sorulsun istemiyosun insanca soyle soracağını sanmıyorum daha da
Cevap
7Cevap
Aboooouuvv! Durum vahim. Ama sen haklısın. Baştan tavrını koy böyle...
daha anlayışlı olması gerekir.. sonuçta ders çalışıyorsun ve buna göre davranmalı burada haksız olan o zaten dersin bittiğinde dediğin gibi yazarsin
Madem hesap sormaya hakkı yok, o zaman neden onu flört olarak görüyorsun? Bir de o seni flört olarak görüyor mu? Bu da önemli bir detay.
birden gittiysen siniri bozulmuş olabilir ama attığı randomdan sonra bişey yazmamış soru işareti yerine bişey yazsaymış tartışma başlamazmış sen haklısın galiba
Çocuk sadece soru işareti atmış hesap mı sormuş jrjdjf
2 saat de çok be reis. Keşke yazıcam felan deseydin
Kendisi tam konuşmanın ortasında gidiyor on saat sonra yazıyor bana bende o yazar diye gece iki saat elimde telefonla bekliyorum
Tek suçum bazı şeyleri dile getirmemek zaten
Haksizsin dostum bence. Arkadas dogru birsey demis. Kizma bana ama haksiz oldugunu dusunuyorum
İki kelam yazamsdın mı
Haksizsinn
Haklısın jjs
Haksizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?