Abimle tartıştık sizce kim haklı?

Hepinize iyi geceler az önce abimle biraz tartıştık sebebi ise şimdi bizim işyerimiz var ve ben abimle birlikte orada çalışıyoruz şimdi bizim bu iş yerine her gün öğlen yemeklerinde hep tavuk şiş dürüm geliyor oda bizim işyerinin yanında bir köfteci var oradan yemek istiyorlar ve sadece tavuk şiş istiyorlar artık her gün tavuk şiş yiye yiye yemekten soğuduk hem ben artık yemek yemek istemiyorum hem de bugün oradaki bir çalışan ben ve abime isyan ediyordu ben yemekten soğudum artık ben her gün tavuk şiş yemek istemiyorum diyordu şimdi ben ve abim az önce bu konuda biraz tartıştık ben abime abi biz neden her gün aynı yemeği yiyoruz artık aynı yemekten bıktık ben kendim farklı bir yemek istiyorum dedim abim bana kes sesini yiyeceksin mecbursun biz ne yapalım köftecide tavuk şiş ucuzdur tavuk şiş 85 TL dir köfte ve diğer yemekler ise 125 TL nin altında değil sonra biz altından kalkamıyoruz dedi sonra bende abime abi siz cimrilik yapıyorsunuz resmen çalışanlarınızın yemeğinden kısıyorsunuz onları her gün aynı yemeği yemeye mecbur bırakıyorsunuz dedim sonra abim bana senin aklın böyle şeyleri almaz dedi bende ona aynen aynen sen her şeyi çok iyi biliyorsun ya tabii dedim biraz tartıştık bu konuda. Sizce burada kim haklı?

Abimle tartıştık sizce kim haklı?