TCmiz alınıyor polise gidiyor mu yA da polise gidince poliste ne kadar süre kalıyor. Bu sorun olur mu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genel de polise bildirilir.
Alınan kimlik belgeleri suçlu olup olmadığını belirliyor ve 7 gün sonra fiziksel dökümanlardan siliniyor
Emin misiniz
Arkadaşımın abisi yapıyor bu işi hanımefendi
Bende zaten kesin bilen birinden cevap almak istiyorum
Bu işi yapan biziz ve en doğru bilgi de bu, yasa gereği saklanılan evrakları 1 hafta sonunda kâğıt dönüşümüne kg olarak satıyoruz ve her şey siliniyor
Yani ilerde de sorun olmaz o zamann
Asla ama çok büyük mevkilerde olacağını düşünüyorum en kötü ihtimalle milletvekilliği
Genel de otellr de polise bildirilir. Günlük evler de zannetmem yaptıklarını
Kimlik alındı yani bilgimiz nereye gitti apart oteldi
Kimlik bilgisini polisle paylaşıyorlar eğer aranman varsa bir suç yüzünden aranıyorsan gelip polis alsın diye aksi taktirde bir problemin yoksa rutin gbt yapılıp geçer gider
Polis bilgi sistemine giriliyor karşına güvenlik soruşturmaların da çıkıyor
Emin misin
Eminim abi jandarma
Peki bu memurlukta güvenlik soruşturmasında eleme sebebi oluyor mu elenen var mı hiç böyle
Hiç duymadım ama askeriye biraz katı bu konu da eğer tespit ederlerse eleyebiliyorlar
Askeriye biraz daha dikkat ediyor ama benim dediğim adalet bakanlığında memurluklar gardiyan katip gibi bu dediğim şey sorun olur mu
Zannetmem olacağını üzerinden zaman geçtiyse bir den fazla yoksa
Sadece 1 kere oldu 3 ay geçmiş üstünden ama seneye düşünüyorum yani 1 buçuk sene geçmiş olacak
bir şey olmaz korkma bir deha yapacaksan da günü birlik evlere git en garantisi
Daha gitmem de hepsinde kimlik alıyorlar daha heralde. Benim gittiğim apart oteldi kimlik falan alıyordu
apartlar alır güvenlik için ama günü birlik evler de pek umursamazlar aşna vişne için geldiğinizi bildiklerinden
Hahahahah işte onlara da güvenmediğimiz için gitmedik orada bi polis baskını olsa fuhuştan damga yeriz
yemezsin ya parayla mı yapıyorsun da sevgilinle gitmişsin rahatlıyorsun ne var bunda :D
Ay zaten öyle de işte Türkiye şartları öyle bakmıyor konuya
En güzeli ya günü birlik ya da otele birisi giriş yapacak sende arkasından giriş yapmadan gideceksin çaktırmadan orada kalıyormuş gibi odada halledip çıkacaksın miss :D
İşte öyle olmuyor ya kaç kişi falan sorup alıyorlar. Başka şehirde olduğumuz için neresi güvenilir bilmiyorduk biz. Bi de seks falan da etmedik biz sadece biraz oynaştık skmzxmxmcm
oynaşıp da nasıl seks yapmıyorsunuz hayret ya sfdfdsf Sadece hıhım için mi aparta gidiyorsunuz sfsd
İlk olduğu için sekse hazır değildim yüzeysek seviştik sadece zjjznxv
Korkulur valla senden sdfsfds devamı ne zaman geliyor
Birlikte olmak istemiyorum sadece yüzeysel aşna fişne kdmxmxm
Kendi elimle yapacağıma o yapsın bende ona yardım edeyim filan dfgdfgfdgdf
O kadarını bilmiyorum bütün ilklerimi bu sevgilimde yaşıyorum bakalım
Gitmişken bari birazcık emzirt knka boşuna gitme sdfsdfdsf
Emzirttim skskkmsnkekwj
valla daha bu genç yaşında denemediğin şey kalmamış maşallah dgfdgfd
Bu yaşıma kadar hiç öpüşmemiştim bile ama son sevgilim de olanlar oldu tek pişmanlığım apart otele gitmeseydik ilerde güvenlik soruşturmam da sorun olmaz umarımmm
Merak etme çıkmaz ya illa devlet memurumu olacaksın da sanki :D yapmadığın şey kalmasın ayrılana kadar devam sdfsdfd
Evet illaha o olmam lazım ksnmzmmdm valla normalde böyle şeylere karşıydım ama insan sevince karşı koyamıyor. Doğru değil belki ama insan yaşamak istiyor
Neden illa o :D ben devlet memurluğunu sevmiyorum mecburiyet mi var :D Sevmekten çok knka senin ki libidon fena artmış artık istesen de zor durursun :D bir de ön kapıyı açsan tamam sfsdfsd
Onu istiyorum çünkü sadece memurlukları deneyecem bilseydim gitmezdim sonradan öğrendim kafama çok takıldı. İnşalllah sorun olmaz. Evet libidom bu sevgilim de ortaya çıktı Başka sevgililerim de olmuştu hiç birinde yaprak kımıldamıyordu dnznznmxc ön ve arka kapıyı açmak istemiyorum ne kadar da libidolansam kxkmxmxmc
Elleriyle çamaşırın üstünden yeterli geliyor mu bari onlara sfsdfd Takma o kadar bir şey olmaz. Ek olarak aşk sevgi hepsi geçici mantık evliliği yaparsın ileride :D zevkine bak şimdi rahatla bol bol :D
Öyle de çokta ileri gitmemek lazım. Yok ona yetmiyor ama yettirecek mecbur mxmxmx
Güzel bir oral ve göğüs arasıda epey bir iş görür bence ya sdfsdf senin boşalmana yeter mi bilmem tabi de
Oral yapmak yaptırmak istemiyorum ya benim her şey hoşuma giderde erkeğe tabi yetmiyor
O kadar emziriyorsun ya yetsin bir zahmet :D :D bir de göğüslerin büyük ise bir de kucağa oturuyorsan değme keyfine :D
Evet büyükte 80 falandır çokta büyük değil onun avucuna sığıyor evet oturdum da kucağına çok güzeldi ama gerçekten onla yaşadım diye güzeldi yoksa 50 kere başkasını bulur kendimi bunda tatmin ederdim dmxmmxc
sfdsfsd sen fena azgınsın knka ya senin memelerinin uçlarını tutup oynasa o an kendini zor tutarsın aslında sen almamak için bence sdfsdf kıyafetli mi oturuyorsun ya
Sadece üst tarafımız çıplaktı alt taraf giyinikti. Meme ucum içine gömük benim bayağı vakumladı çıkardı o an acıyordu da hoşuma gitti öyle. Ön kapıyı açmaya özgüvenim yok smxmzmmf
Knka biz niye buradan konuşuyoruz sdfsdfsd bütün site öğrendi valla yaptıklarını dfgdfgdfg
Hahahaha istek atayım aman ne olacak gizli zaten
Attım
tamam :D
Olası bir duruma karşı alınıyor. Hemen verme felan yok İçin rahat olsun.
Kayıt altına alınıyor suç işlendiği takdirde. Kolluk kuvvetlerind ibraz ediliyor.
evet dırek polıse bıldırılıyor araman veya yakalama emrın varsa polisin listesinde kırmızı gorunuyor
Yoksa peki
yoksa sorun yok ama yanında kalacak kısıdende emın ol onun arasıda olmasın
Günlük ev yasal değil ki kimlik filan hikaye
Apart oteldi
Sadece Gbt baktırmak içindir o zaman
Poliste alıyor
Ovvv apartamı gittin çennnnn
erkeklemi kaldn
Evet 3 saatliğime
seviştin galiba. senin bilgiler alındı mı
Tcler alındı
kayıtlı olur. seviştiğin ortada keske gitmeseydn. sevglnmi yoksa öylesine seks m
Bu ilerde memurlukta bi sorun yaratır mı elenme sebebi olur mu
hayır ama ilerde biri seni srogularsa orada kaldın bilir evde seviştini.
kapalı msn
Emin misin güvenlik soruşturmasın da sorun yaratmayacağına açığım
yaptığım iş gereği fazlasını biliyorum ş yarın yeni düzenlem olur mu bilmem. ilk sevişmen değildri demi
Ne iş yapıyorsun yani güvenlik soruşturmasında bu sorun olmaz mı kesinlikle. İlkti her anlamda
buradan yaazamam ama keske baska mekan sexsevdn sevişmeye