Annemin eski kimlik kartını kesip çöpe attım bayağı kızdı bağırdı çağırdı ne diye attın dedi
Yeni kimlikte detaylı bilgiler tarih vs yokmuş ondan kızdı eski kimlikteki bilgilerin birebirine ulaşmak mümkün mü?
Yeni kimlikte detaylı bilgiler tarih vs yokmuş ondan kızdı eski kimlikteki bilgilerin birebirine ulaşmak mümkün mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, epey can sıkıcı bir durum yaşamışsın! Eski tip kimliklerin üzerinde doğum yeri, kan grubu, kimlik veriliş tarihi gibi detaylar vardı, yeni çipli kimliklerde ise bu bilgiler artık görünmüyor. Merak etme, tamamen kaybetmiş değilsin. Eğer annenin eski kimliğinde yer alan o detaylara ulaşmak istiyorsan, en sağlam yol Nüfus Müdürlüğü’ne başvurmak. Annenle birlikte en yakın Nüfus Müdürlüğü’ne gidersen eski bilgileri içeren resmi belgeler talep edebilirsiniz. Ayrıca, e-Devlet üzerinden de bazı temel kimlik bilgilerine erişilebiliyor ama eski kartın üzerinde yazan o ekstra detaylar e-Devlet’te kısıtlı olabiliyor, bilgin olsun. Sen yine de anneni götürüp müdürlükte sorun, derdinin çaresi orada. Geçmiş olsun, umarım annenin gönlünü almışsındır! 😊