Ya kimliğim tanıdığımın eline geçti art niyetli biri değil ama bir şey yapmasından korkuyorum hayatımı karartabilir olduğunu söyledi elinde tc no var ve seri no var birde kimlik fotom var istese hayatımı karartabilecegini söylüyor ne yapmalıyım çok tedirginim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya nolcak yaaa zaten herkesin bilgileri her yerde dolanıyor bişi olmaz salla o herifi
Gerçekten mi?
Ya hani en fazla ne yapabilir
Karakola bildir. Ondan sonra bişey yapsa bile ben değilim falanca tarihte karakola bildirdim dersin
Aga bişey sorcam
Yaparsa şikâyetçi olursun
Tm yaparsa nasıl anlarım iş işten geçtikten sonra ne olcak
Adına kredi çeker
Adına telefon hattı açar
Haberin olur gözüm
Knk bu kadar mı basit bebeğim hiç mi hat aldığımızda ek doğrualama istenmiyor
Nasıl kredi çeker yaa doğrulama istenmiyor mu
Şimdi herkeste panel var panellerde istediğin kişinin kimlik kartınada bakiyosun tabi onlar vip panellerde o zaman bende rastegel birinin bilgileriyle hat alayım basını belaya sokayıl olum yanılıyosun bu kadar basit olamaz mutlaka ek onay istiyoladır
Polise git durumu anlat
Jdjdjd knk ortada daha bişey yok ki hani ne olur ne olmaz dedim ne yapabilir diye yoksa sıkıntı yok kral👍😉
Üstüne şirket yazarsa görürsün hacı tedbirini al derim
Knk nasıl şirket açıyor ek doğrulama falan istenmiyor mu
Oğlum kimliğin elinde önemli olan o belge e devletine bile sizar yeni şifre alır
Knk saçmalıyorsun
Oğlum bu kadar insan kimliğini kaybedince niye alev alıyor sanıyorsun her şeyi yapabilir sana önlem al diyorum senin adina gisip sacma sapan yerlere kayit olur düşünsene
Oglum herkesin tcdi internette var panellerde 9yle bişey olsa herkes boku yer o zamaz yaw misafirler geldi bende kimliğimi masanın üstüne bırakmıştım dedim nasıl olsa kimse karişmaz rahatligjma tüküreyim çocuk odamdaydı 2 dk lavaboya gittim acaba kimlik fotomu çekmiş mi diye tereddutte kaldim mq
Lan kimliğimi aldı diyorsun hey Allahım bende dedim ki kart elinde herhalde sadece fotoyla bir şey yapamaz tabi ki
Knkcım kimliğimi almadı ya sadece on ve arka tarafinin fotsunu çekti onu diyom allah seni ne yapmasın jdjdjfjfjf
Peki fotosu olsa mı kötü yoksa kart elinde olsa mı tehlikeli hangisi daha tehlikeli
Belki çekmemistir sadece paranoyak oldu onu diyom
Ulan kimliğim tanidigimin eline geçti diyorsun ya ben ne bilim
Tm fotoyla bişey olur mu onu diyom
Foto derken yüz fotom değil yani kimlik geneli seri no falan filan
Olmaz ya ne olcak kimlik gostermeden bir sey yapamaz belki tc ile bir yerlere kayit olur ama orasini bilemiyorum.
Knk çocuk küçük 8 9 yaşında kesin çekmiştir demiyorum belki çekmemeiştir hani çekmişsede yıllarca saklarmı kötüye kullanmak içinallahım ben ne kadar canım bundan sonra odama kim gelirse gelsin bütün eşyalarım öyle ortalığa indirmiycem harbi dalgınlığıma geldi mq bisey olmaz dedim şimdide kuduruyorum of yaaa
Ha yani sadece tc ve seri no ile bi bok yapamaz demi?
O kadar çocuk bir şey yapmaz ya bir daha görürsen al telefonunu bak güzel bir oyun insircem hileli falan dersin
Knk yılda bir geliyolar daha kaç gün önce geldi dayımın çocuğu bu bide halamlar geldi acaba halamda çekmişmidir vay mq ellerine düştüm ama insanın kendi ailesinden bir zarar gelmezki hani demi
Bak şüphelendiğim kişiler 1- dayımın oğlu 2 halamlar
Hakan niye çeksin hacı issiz mı senin akrabalrin ya 😅 Sıkıntı etme bu kadar bir şey olmaz.
Bence hiçbiride çekmemiştir ben kafamda kuruyorum yaa
Bide sen paneli biliyomusun
Muhtemelen öyle düşünme bunu boş ver
Biliyorum tabi
Benim arkadaşımda var arkadaşlarını tehdit ediyor bir şey yapabilir mi
Bizim sınıfta biri vardı panelle milletin sulalesini buluyodu ondaki vip di bide hani kimlik fotosuna kadar bakiyodu
Acaba ileride banada sanaldan saldırır mı yani adıma hat çekermi veya en korktuğum şey yüklü miktarda adıma kredi çekip beni borçlandırır mı bide artık para çekeceğin zaman onay istiyolar mı knkcım biraz yordum seni kusura bakma 🥹😍
Yok sıkıntı yok yani o kadar çocuğun bunları aklının keseceğini sanmıyorum bence çekmemiştir. Çekse de kimlik kartı olmadan kredi işine falan giremez diye biliyorum.
Knk yani fiziksle olarak elinde kart olması lazım diyosun
Peki ama kart sonuçta kart yani ha fotosu ha gerçeği ne fark ediyoru yani çipli olduğu için mi
Sen şimdi hastaneye gidince kimlik fotosuyla işlem yapabiliyor musun hacı yapamazsın resmi kurumlarda kart isterler her zaman hem çipi okuttuklari için hem güvenlik gereği
Hmmm
Başka bisey sorayım o zaman
Öyle yanı o yüzden sıkıntı etme bir şey olmaz
Sor bakalim
Şimdi mesela bir hat aldığımız zaman veya kredi çekeceğimiz zaman ek doğrulama istiyolar ya hani bu ek doğrulamada ne soruyolar onu merak ediyorum tm kizlik soyadi var ama artik isteyen isteyeninin kizlik soyadini buluyor mq bu nasil doğrulama
Başka ne sorular mesela
Yani ne sorular ha bide başka biri bizim wifi geçmişimize bakabilir mi
Şimdi bak dediğim gibi bildiğim kadarıyla bu kredi işi bankaya giderek oluyor ve banka da da kimlik gerekiyor hem kredi çekebilmen için üstüme bir şey olması lazım var mı? Dogrulamaya gelirsek bu tür gorusmler kayıt altına alındığı için sesin sana ait olmadığını ispatlarsin her türlü
Eğer arayüze girerse bakabilir
Ya uzaktan diyorum bağlı olmadan bide wifi üzerimden cihazıma sızıp fotolarıma kadar erişebilir mi knk kusura bakma ben kafayı yedim böyle sorular soruyorum sende ilallah ettin şimdi kıza oyüzden kdjfnfjfj
Kızma demek istedim kfjfjfjf
Sıkıntı yok şimdi wi-fi ye bağlı olmadan arayüze erisirse modem geçmişini görür diye biliyorum fotoğraflara erişmesi için hacker olması falan lazım o cihaza sızarak olur yani telefonuna sızması gerekir
Yok yok ben bankaya gitmeden kredi çekmeyi diyorum hani onay mı gerekiyor onun için şimdi mesela uzaktan biri benim seri no ile kimlik tc no ile yani hani kimliğimin fotosun çeken biri benden kredi çekebilir mi velhasıl diyelim çekmeye çalışıyor hani bana onay mı geliyor yani izim mi vermem gerekiyor yani bu kadar mi kolay benim adima para çekmesi o zaman ben bittim olum ben gideyim öleyim
O kadarını bilmiyorum işte sen en iyisi dayina soyle bu durumu
Tm knkcım seni çok yordum teşekkür ederim yardımcı olduğun için birazda olsun ferahlattın beni hoşça kal güzel insan gönül isterdi sohbet edelim birazda ama sen rahatsız olursun hoşça kal 👍🥰😘👋
Ne demek rica ederim 😊