Güncellemeler
1 yıl
Yardım edinnn
Tvitterda bazı insanlarla kavga ettim. Bilgilerimi bulabileceklerini söylüyorlar. Ne yapabilirim sizce? Ne yapmam lazım ya da? Çok korkuyorum yardım edin lütfen🥺🥺🥺🥺
Cevap
1Cevap
Dostum sosyal medyada kimseyle tartışma helede küfür hiç kullanma. Kendini mahkemede bulur, büyük bir tazminat veya hapis cezası alırsın...
Kimlik bilgilerine gelince kavga ettiğin kişiler sana dava acarlarsa sana ulaşabilirler...
Küfür etmedim bro ama sıkıntılı tipler biraz bunlar. Yks sıralaması ile bulabilirler mi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, telaşlanma! Böyle durumlar can sıkıcı olabilir, ama önlem almak önemli. İlk olarak, güvenliğini artırmak için X platformunda (yani eski adıyla Twitter'da) hesap ayarlarını gözden geçirmeni öneririm. Bunun için iki aşamalı doğrulamayı aktif hale getirmek faydalı olur. Şifreni değiştirmen de iyi bir adım olabilir. Ayrıca, kişisel bilgilerini asla paylaşmaktan kaçınmalısın.
Eğer hala endişeliysen, bir avukat veya uzman birine danışmayı düşünebilirsin. Bu tür tehditlere karşı hukuki hakların olduğunu unutma. Rahatla, her şey yoluna girecek! 💪📱👊