Sevgilinse adam haklı zaten erkek arkadaşlarım demişsin ben ondan dedim yoksa adamın başka erkekle konuşmamanı istemesi gayet doğal seven kıskanır demişler
Yanlış anladım ailem erkek arkadaşım olmasına izin vermiyor ve sevgilim buluşmak istiyor bende olmaz diyorum ailem uygun göremez oda ailen cahil vs diyor
😂😂😂😂😂 yazık size ya keşke başkalarının hayatına verdiğiniz önemi kendinize verseniz 😂 evet diyelim ki öyle yazdım sana girip çıkan biseyler var mı seni neden gerdi
Ailen erkek arkadaşın olmasına izin vermiyorsa da boş ver. Erkek arkadaşın olsun ilişkiyi öğren, hayatı öğren, erkekleri öğren. Öğrene öğrene kendine uygun birini bulup güzel bir evlilik yapar mutlu olursun. Aile izin vermiyor diye yapmazsan önüne çıkan ilk erkekle evlenip ileride tanıyamadığın birine dönüşürse üzülürsün.
Zaten annem ablam izin veriyor babamlar ve erkek kardeşlerim uygun görmüyor ama severek evlenmemi istiyorlar sevgilim var sesli görüntülü konuşuyorum ama buluşmak istiyor bende olmaz tanıdık biri görse ailem duyar kızar çok abartmazlar ama telefon gider elimden evliliğe gelince sevdiğim adamla evlenmemi isterler ailem eğitimci bir aile ama muhafazakar bir aile olduğu için makbul bulmuyorlar ve sevgilim garipsiyor sanki çok kötü cahil bişey gibi
Doğru sorular sorulabilirse iki kişinin birbirini tanıması en çok bi hafta. Bundan fazlasını evlenmeden bilemezsin, 5 yıl sevgili de olsan evlilik piyangodur.
Eğer çocuğu seviyorsan o da seni seviyorsa gözükmeyeceğiniz güzel bir kafede buluşun. Sevgilin garipserse yapcak bir şey yok ailenin görüşü bu öyle büyümüşler. Çocukla buluş mutlaka sanal ilişkiden çok farklı ve daha güzel gerçekte
Eğer çok darlarsa seni sevgilin ona rahatsız olduğunu ailenin böyle yetiştirildiğini düşüncelerini istesem de değiştiremeyeceğini söyle. Tavrını koy. Yoksa sürekli aynı şeyi deyip üstüne çıkar daha da huzursuz olursun.
@sedatkalender49 insan 10 yıllık eşini de tanıyamaz 1 yıllık sevgilisini de haklısın. Fakat insan birkaç ilişkisinden sonra hayatında istediği kişilik tipini buluyor ve karşısına da o tarzdan biri çıkıyor. Her şey kendini bilmekten ve geliştirmekten geçiyor biraz da
Pratik yapmıyorsun sevgiyi yaşıyorsun sonra eksiklikleri hissediyorsun ilişki bitiyor. Aslında eksiklik diye bir şey yok sen gelişiyorsun, kültürleniyorsun ama karşındaki sabit oluyor. Sonra anlaşamamazlık vs. Ayrılık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkek arkadaşı olmasına müsade etmiyor demek istedin heralde hayat senin hayatın kim ne karışır aile de bir yere kadar
maalesef karışanlar var
Şart mı dertsiz başına dert mi arıyorsun 😄
Doğru ama erkek arkadaşlarım garipsiyor
erkek arkadaşların başka erkek arkadaşlarını garipsiyorsa o işte başka iş vardır dikkat et 😄
Bencede sanki amaçları başka ailem yüzük takılırsa izin verir açık açık gezmeme
Aileni bir nevi anlamak normal de erkek arkadaşların da hangi akla hizmet garip yani
Bilmiyorum ki cahil vs diyip laf yapıyor :(
Hm tanımadığı insanlar hakkında konuşmak da kolay tabi arkadaşın seni kıskanıyor gibi sanki bu nasıl bir kıskançlık o kadarını sen bileceksin 😄
Sevgilim böyle diyor
Sevgilinse adam haklı zaten erkek arkadaşlarım demişsin ben ondan dedim yoksa adamın başka erkekle konuşmamanı istemesi gayet doğal seven kıskanır demişler
Yanlış anladım ailem erkek arkadaşım olmasına izin vermiyor ve sevgilim buluşmak istiyor bende olmaz diyorum ailem uygun göremez oda ailen cahil vs diyor
Aileni kimse için karşına alma her ne olursa olsun
Anladım benimle aynı fikirdedin teşekkür ederim
Önemli değil kolay gelsin 🖐🏻😄
Ben ailemle. kknustum anlayis verdiler bisey. demiyolar🙂
Ya benim annem ablam izin veriyor babamlar uygun görmüyor ama severek evlenmeyi öneriyorlar tabiki
Sorun etmiyolar. Sadece hemen tanışmak istiyolar
Balık tutuyor sanki
😂😂 notu okumadın galiba
Saçmayan sensin o değil
1incisi o klavye hatası
2ncisi böyle boş boş konuşarak dikkat çekmesin
3üncüsü avukat olmaya meraklı isen okuyup adam olsaydınız başkası doğum yaparken sancısını neden sen cekiyorsun
Zoruna gitmesin..
😂😂 yazık sana boş boş sancı çekiyorsun
Klavye hatasıymış😂😂 sevgilinizin olmasına yazmamış da güya klavye hata yapmış😂
Tabiefendim
😂😂😂😂😂 yazık size ya keşke başkalarının hayatına verdiğiniz önemi kendinize verseniz 😂 evet diyelim ki öyle yazdım sana girip çıkan biseyler var mı seni neden gerdi
Sorun öyle yazman değil, üslubun kötü.
😂😂 öyle olsun bakalım
Ailen erkek arkadaşın olmasına izin vermiyorsa da boş ver. Erkek arkadaşın olsun ilişkiyi öğren, hayatı öğren, erkekleri öğren. Öğrene öğrene kendine uygun birini bulup güzel bir evlilik yapar mutlu olursun. Aile izin vermiyor diye yapmazsan önüne çıkan ilk erkekle evlenip ileride tanıyamadığın birine dönüşürse üzülürsün.
Ailesinin de ona önereceği kişiyle tanışacak ama neticede, mal gibi verilmeyecek
Tanışıp uzunca bir flört dönemi olmalı, ani acele kararların sonu genelde kötü istisnalar hariç. Sonra olan evlilikteki suçsuz çocuklara oluyor
Zaten annem ablam izin veriyor babamlar ve erkek kardeşlerim uygun görmüyor ama severek evlenmemi istiyorlar sevgilim var sesli görüntülü konuşuyorum ama buluşmak istiyor bende olmaz tanıdık biri görse ailem duyar kızar çok abartmazlar ama telefon gider elimden evliliğe gelince sevdiğim adamla evlenmemi isterler ailem eğitimci bir aile ama muhafazakar bir aile olduğu için makbul bulmuyorlar ve sevgilim garipsiyor sanki çok kötü cahil bişey gibi
Doğru sorular sorulabilirse iki kişinin birbirini tanıması en çok bi hafta. Bundan fazlasını evlenmeden bilemezsin, 5 yıl sevgili de olsan evlilik piyangodur.
Eğer çocuğu seviyorsan o da seni seviyorsa gözükmeyeceğiniz güzel bir kafede buluşun. Sevgilin garipserse yapcak bir şey yok ailenin görüşü bu öyle büyümüşler. Çocukla buluş mutlaka sanal ilişkiden çok farklı ve daha güzel gerçekte
Bende biliyorum güzel ama ailem yüzük takılırsa izin verir açık açık gezmeme onun haricinde toplam 20 dk bile göremez gizli gizli :(
@sedatkalender49 1 hafta çok kısa, ne kadar anı biriktirir ki o süreçte. İlişki alışkanlığa dönüşünce insanın gerçek yüzü çıkar zaten.
Onun garipseyip cahil aile muamelesi yapması beni üzüyor
Ben de senin gibi düşünüyodum, anlayacaksın beni ilerde
Eğer çok darlarsa seni sevgilin ona rahatsız olduğunu ailenin böyle yetiştirildiğini düşüncelerini istesem de değiştiremeyeceğini söyle. Tavrını koy. Yoksa sürekli aynı şeyi deyip üstüne çıkar daha da huzursuz olursun.
Galiba en son istemiyorsa yol vereceğim benim hayatım bu yüzük takılmadan açık açık gezemem rahat rahat
@sedatkalender49 yaşın benden büyük deneyimin de fazladır eminim, belki seni ileride anlayabilirim.
Deneyim olarak senden önde değilimdir, gözlemlerim neticesinde bunu anladım
Sen bilirsin hayatına daha çok kişi gircek seni anlayan anlayışlı biri olur umarım
Anladım çok teşekkür ederim 🤗🌺
@sedatkalender49 insan 10 yıllık eşini de tanıyamaz 1 yıllık sevgilisini de haklısın. Fakat insan birkaç ilişkisinden sonra hayatında istediği kişilik tipini buluyor ve karşısına da o tarzdan biri çıkıyor. Her şey kendini bilmekten ve geliştirmekten geçiyor biraz da
Hakkın var, ama birini tanımak için bikaç kişiyle pratik yapmanın etiği tartışmaya açık bence.
Pratik yapmıyorsun sevgiyi yaşıyorsun sonra eksiklikleri hissediyorsun ilişki bitiyor. Aslında eksiklik diye bir şey yok sen gelişiyorsun, kültürleniyorsun ama karşındaki sabit oluyor. Sonra anlaşamamazlık vs. Ayrılık.
Anlıyorum, hakkın var.
Ne diyon yar. gim
Onu tutup senin bı taraflarına monte yaparım istersen t0p
Ben ümitcan uygun abimmmmm gibiyim yanlız, zor o :D
Boş konuşuyorsun Mükremin
Tipimden akıyor dark triad, kim boş konuşuyor, yragim :D
Erkek arkadaş tutmak derken
😂 klavye hatası