Büyük ihtimalle bunu ileride yaşayacağım sevgilimle aramdaki yaş farkından dolayı ama açıkçası ben ilişkimi iki kişilik yaşıyorum başka insanların ailem bile olsa dediklerini umursamam tabii ki de gereksiz dikbaşlılık etmenin anlamı yok sonuçta kaç yıldır beraber yaşadığım iyi kötü anılarımın olduğu ailem onlar da benim kötülüğümü istemez beni gerçekten severler biliyorum hissediyorum ama sırf başkaları istemiyor diye sevgilimden ayrılacak da değilim ona olan sevgim bağım çok kuvvetli
Açık konuşayım ayrılmayı tercih ederim şahsen önceden olsa belki aileme karşıma alırım falan derdim ama emin olun ki aileler bir şeyleri önceden görüyor bizim görmediğimiz birçok şeyleri görüyor sonra pişmanlığını biz yaşıyoruz
Şahsen benim abim evlendi daha önce de birisiyle tanıştı onu babam istemedi evlendiği kişiyi de istemedi herkese bir şey buluyor dedik evlendi şu anda abimle görüşmüyoruz gerisini sen düşün anne babaları çocuğunun kötülüğünü istemez ama biz genç olarak bazen onların söylediğini yanlış anlıyoruz
geçerli bir sebepleri olmalı aileler bu konularda fazla yönlendirme yapmamalı kim kim seviyosa onunla mutlu olsun... sebepsiz yere sevdiğim insani bırakmadım