Sevgilim paraya sıkıştı, ona yardım edebilmek için bakıcılığa başladım. Yanlış mı yapıyorum?

Önceden zengindi bı anda iflas etti. Cebinde kurusu yok bende bakiciliga basladim ona yardim etmek için yanlismi yapıyorum
Ne kadar süredir birliktesiniz? Eğer uzun bir süre değilse bence yardım etmek senin sorumluluğun değil.
Gerçekten zengin miydi, yoksa sana kendini zenginmiş gibi mi gösterdi?
Yardım etmeni O mu istedi?
Ondan eminsen ve güveniyorsan, yardım etmekte istiyorsan et tabi. Yardım etmek güzeldir, ama inşallah değerde.
Gerçekten iyiydi durumu birden düştü iflas etti yani çok ağladı o hiç yardım et demedi ben dayanamadım
Beş senedir birlikteyiz
Hayır tam tersi evleneceğin insan çok şanslı. Bence doğru insan olduğunu düşünür.
Teşekkür ederim eig için
Eğer bu soruyu sormak aklına geldiyse, belli ki şüpheye düşmüşsün... Şüpheye düştüysen de illaki bi yerde kendini kullanılmış ya da şapşik hissine kapılmışsın yani yanlış yaptıgın şüphesindesin ki sen zaten! Biz doğru ya da yanlış desekte, sen sonuç kısmını yaşıyorsun zaten, YANLIŞ demekki sana göre ;)
Yaptığının yanlış olduğunu düşünme, gayet gurur verici ve fedakarlık içeren bir davranış tebrikler 👏🏻
Teşekkür ederim destek oldu yorumun
Cevap
24Cevap
Durumunuzu bilmediğim için yazdığınız kadarıyla ezbere yorum yapıyorum üzgünüm. Yorumum varsayımdan ibarettir. Sizi manipüle ederek bunu yaptırmıyorsa (tamamen özgür iradenizle yardımcı oluyorsanız ne mutlu) fakat kendini zengin gösterip manipülasyona maruz kaldıysanız ve bunu fark edemediyseniz ciddi sıkıntı. İç sesinizi dinleyin derim. Mutlu kalın.
Eğer bu zamana kadar sana karşı iyi haraketleri olmuşsa ve o seni çok seviyorsa bunda kötü bir şey yok. Sonuçta o senin sevgilin. Benim ex sevgilim borçları yüzünden bana "git bu adamla yat sana para verecek sen de bana verirsin o parayı'" demişti. O yüzden ayrıldım ben de
Ciddi olamazsin 😰
Ciddiyim maalesef.2500 dolar için bunu yapmam gerektiğini dedi. Hatta bana "sonuçda ben senin sevgilinim, hatta kocan olacağım, niye yapmayasın ki? Benim için bunu yapacaksın" demişti. Ben şoklar içindeydim. O kadar iğrendim ki o insandan hatta aklıma geldikce hep nefretle anıyorum o insanı
Allah'ım çok yıkıcı bir şey cidden çok üzüldüm ya iyi ki kurtulmussun ya evlenseydin
güzel kardeşim ne igrenci
Ne sevgilisi o peezemenkmis, nerden buluyorsunuz bu aşağılara😅😆😆😅😅
Sevgilim dedin demi yanlış okumadım.. ona yardım için bakıcılık.. değişik bir düşünce. Aldığın parayı ona mı veriyorsun
Evet
Sebep seni buna iten ne sonuçta sevgilin koca. ya da baba anne değil
Zamanında yani dört yıl boyunca elimi cebime bir kez olsun attirmadi. Demedi bugünde sen öde. Durumumuz hiç yoktu bir bakardım birden bana para yollamış. En zor anlarda hep destek oldu. Şimdi parası bitti diye nasıl sırtımı döneyim. İnsanlığa sığmaz ki bu. Sıra bende
Doğrudur hayırlısı 4 sene oldu diyorsun evlenin
bence çok hoş bir hareket. gerçekten sevdiğinizi düşünüyorum.
Çok
Evvelinde seni yedirip içirdiyse borcunu ödüyorsun, farz et.
Teşekkür ederim
Çok duygusal olmayın işte yardım etme düşüncesiyle çalışmanız onu sevdiğinizi gösterir anlattığınız kadarıyla değer veren birisiniz inşallah en güzel karşılığını alirsinız
Teşekkür ederim
Rica ederim sevgi budur, mutluluklar dilerim... 🌿
Hayır tabiki yanlış değil. Zor günlerinde yanında oluyorsun. Umarım buna değecek birisidir ve değerini bilen.
Hayır neden yanlış olsun zor duruma düşmüşken yardım etmeyeceksin de ne zaman edeceksin
Helal olsun keşke herkes senin gibi ince düşünceli olsa
Şimdi ilk önce günaydın bak önceden zengindi şimdi sıkıntısı oldu ona yardım ediyorum diyorsun bu güzel bir şey önceden her şey vardır ama şimdi yok şimdi sıra sende
Bukadar büyük bir fedakarlığa değecek bir ilişkidir umarım. Değilse sıkıntı.
bazı erkekler duygu sömürüsü ve manipulasyon yapıp kadınlardan finansal olarak istifade ediyor.. ve bu duruma gülüyorlar, aşka olan inancını kaybetmzni istemiyorum o yüzden dikkat et derim
Pek kıymeti olmuyor açıkçası fazla fedakarlığa gerek yok
Fedakarlık güzel bir şeydir ama o çalışıyor mu başka yerde?
işleri düzelirse ve senden ayrılırsa o zaman ne olacak insan nankördür bunu da aklında tut
bir anda iflas pek doğru gelmedi bana, sanırım bir miktar parası vardı kendini size zengin gösterdi para bitince de size safra oldu
Evet yanlış yapıyorsun her koyun kendi bacağından asılır emin ol değmez üzerine düşmeyen şeylerin sorumluluğunu üstlenmek pekte doğru sayılmaz
Kendiside cabaliyorsa sıkıntı yok ama sadece sen uğraşıyorsan bu durumdayken çalıştığını ona veriyorsan bence uygun değil aynı şekilde oda emek harciyorsa güzel bir davranış seninkide
Evet. Yanlış yapıyorsun. Ayaklarının üstünde duramayan biriyle işin olmasın. Kocandir, hayat müşterek. Ama o ne yapıyor?
Değecek bir insan olduğunu düşünüyorsan bemce doğru yoldasın. Ama bu soruyu sorduğuna göre şüphelerin var sanırım
En İyi Cevap