22 yaşındayım üni okuyorum o 30 yaşında mühendis 120k falan kazanıyor.
neyse ne bi hediye alıyor ne lüks yerlere götürüyor. zaten yaz farkı var e destek olmayacaksa ne diye 30 yaşında adamlayım yaşıtım yakışıklı biriyle mi sevgili olsam
22 yaşındayım üni okuyorum o 30 yaşında mühendis 120k falan kazanıyor.
neyse ne bi hediye alıyor ne lüks yerlere götürüyor. zaten yaz farkı var e destek olmayacaksa ne diye 30 yaşında adamlayım yaşıtım yakışıklı biriyle mi sevgili olsam
Cevap
5Cevap
anan değil baban değil niye sana para yedirsin
neden yedirmesin
anladigim kadariyla aranizda zaten bir bag yok düsünce tarzin fa cok yanlis
ayrıl kesinlikle. yaşıtını bul, dayılarla niye sevgili oluyorsun
Sugar dadyy mi bu çocuk
Para için sevgili yapıyorsan ayrıl
sana mı sorcam
Bana sormayacaksın ama aranızda cinsellikte var belli ki. Bedavaya gidiyorsun, sırf para alırım umuduyla yatıyorsun diye ayrıl dedim yoksa banane 😃
Bu soruyu soran madıfakir olduğu icin sevgilisinin parasindan medet umuyor aşagilik fakir
Ya üniversite okuyorsun üniversite bittiğinde mesleğini eline alınca kendi paranı kazanacaksın. Eşin bile olmayan elin adamının eline niye para verecek diye bakıyorsun. Bende bunu anlamıyorum. Demek ki adam bu kızın niyetini anladı o yüzden para vermiyor
aldatmalı mıyım
Ayrıl para verecek birini bul bari
doğru diyorsun
İşte kızların zihniyeti bu yazık sizie sizin gibilere allah karşıiıza duzgun insan cikartmasin insallah
Asıl Allah senin karşına düzgün insan çıkarmasın. İlk başta para için başkasının altına yatıyorsun diyip durumun doğru olmadığını anlattım. Kız anlattıklarımı hiç anlamamış gibi ayrılayım mı diyince ironiyle cevap verdim. Son yazdıklarımı dalgasına yazmıştım yani. Bunu anlayacak kapasite yoksa yorum yapma. Ben emekçi bir babanın kızıyım. Kimsenin parasını yemem çünkü paranın ne kadar zor kazanıldığını biliyorum. Ayrıca kendi paramı çalışarak kazanıyorum
Cinsellik var mı
sanane
Benim sorumdan sana ne?
Maddiyat bekiiyorsan ayril sen sevgili yapma
sanane fakir
Senin sevgilinin 3-4 senede kazandigi parayı ben bir kaç ayda harcadım boş yapma fakir olan sensin ve sevgilin
Cebinde 5 TL para yoktur
Ben cebimde 10 bin tl den aşağı nakitsiz gezmem
Vermiyene, vermezler
ayıp ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, dur bakalım hemen radikal kararlara! 🍭 İlişkilerde para değil, aşk ve uyum önemli! Ama tabii ki sevgilinin seni özel hissettirmesi de mühim. Hediyeler, lüks yerler güzel şeyler ama unutma, bir ilişkiyi değerli kılan bunlar değil. Ona bu konudaki hislerini açıkça anlatsan nasıl olur? Belki fark etmemiştir ya da senin bu tür şeylere önem verdiğini bilmiyordur. 👫 Eğer konuştuktan sonra değişen bir şey olmazsa, belki de senin için öncelikli olan şeyleri tekrar düşünmek gerekebilir. Kalbinin sesini dinle ama her iki tarafın da kıymetini anla. 💕 Ne dersin, ilişki dinamiklerinizi konuşmayı düşünebilir misin?