Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi çok cimri pinti biriydi
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
2 sene sevgili kaldık ben 28 o 32 yaşında. Sonra nişanlandık ama ben çok ciddi sorunlar yaşadım beni bu yüzden terketti gitti onu çok seviyorum ama canımı acıtıyor seviyor gibiydi çok şey yaptı benim için sonra annem paran için istiyor seni dedi. Bu arada öyle çok değil ikimiz de 30k civarı kazanıyoruz. Bunu kazanan başka bir kız bulmak istediğine eminim. Tek derdi paraymış. Delirecek gibiyim. Bu kadar emek verildi. Ne yapacağım? Sizce sadece para mıdır nisanlanmasinin sebebi yoksa güzellik ve karakter falan da etkiler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim de ciddi bir ilişkim vardı aileler falan öğrendi eylülde tanışmaya gelecekti. Açok çalışıyorum diye atanacağıma kesin bakıyordu dün sınavım kötü geçti diye bana bağırıp terk etti. Defolup gitsinler bırak değmez.
bir kız arkadaşımın kocası da öyle çıktı boşandılar kız kendini zor toparladı
Tam olarak nasildi anlatır mısınız
çok sormadım maaşım için evlenmiş falan dedi sonra ilaç falan kullandı şimdi biriyle evli ve mutlu
Onlar aynı mı kazanıyordu? Nasıl anlamış peki böyle olduğunu?
kız biraz daha fazla kazanıyordu bilmiyorum nasıl anlamış
Ben hayatımda güven istiyorum garanti istiyorum böyle işlere ben gelemem dedi gitti işte ailemle ilgili sorunlar vardı onları begenmediler ailesi de istememiş boş ver bu kızı demişler sorun bu arada beni de ilgilendiriyor yani kendini düşündü gitti
gerçek aşk yok zaten sevginin altında maalesef bencil istekler var. kadınların sevgisi genelde daha çok böyle bence. sevsen de altında bencil istekler yatıyor çoğu zaman. eski devir aşkları masal maalesef. bunu kabul edip takılmamak lazım
Gerçekten sevse yanımda olurdu değil mi ne olursa olsun
evet
Sevinmelisin bence, bu karaktere sahip birinden kurtulmuşsun.
Ya seviyor gibiydi hatta emindim en ufak sıkıntıda başıma bela alamam dedi gitti beni bıraktı istemedi. Evlenince rahat ederiz diye düşünüyordu sanırım para kazanmasam evlenmek istemezdi.
Sıkıntı neydi ki başıma bela alamam dedi?
Ailevi bir şey ya ailemle ilgiliydi ama onun için büyük sorun
Belki seviyodur ama çok fazla sevmiyormuş demek ki. Yoksa sevdiğinin her türlü sıkıntısında yanında olurdu.
Evet çok sevmiyormuş beni yıkan şey bu
Daha da kötüsü benim gibi kazanan bir kızı eklemisti yani onunla olmayı düşündü sanırım kız buna yüz vermemiş
E neden böyle bir insan için kendini yıpratıyosun.
Ben hayatımda güven istiyorum garanti istiyorum böyle işlere ben gelemem dedi gitti işte ailemle ilgili sorunlar vardı onları begenmediler ailesi de istememiş boş ver bu kızı demişler sorun bu arada beni de ilgilendiriyor yani kendini düşündü gitti
Yani sorunu tam olarak bilsem onu da yorumlucam ama. Çok özel değilse söyler misin?
maalesef söyleyemem
Anlıyorum.
Gerçekten sevse yanımda olurdu değil mi ne olursa olsun?
Yani o büyük dediğin problemi bilmediğim için net bişey diyemiyorum şimdi.
Senin yapacağın tek şey kendi hayatına bakmak , o insan olmadan
Bundan adam olmaz uzak dur kurtulduğuna sukret
Paran için olsaydı nişanlanmadanda paranı yiyecek yöntemler bulurdu kanımca
Emin misin? Ama evlenince rahat ederiz gibi bir düşünceden bahsettim ben yiyip içmek anlamında değil. Yani para kazanmasaydim tercih etmezdi beni evlilik için
Ilişkinize yakinen vakıf olmadan bundan emin olmak yanlış olur sonracığıma bunca zaman geçirmenize rağmen nasıl bir insan olduğunu sen daha iyi bilirsin sence o bunu yapar mı
Ya dediğim gibi çok iyiydik aşıktı seviyordu çok şey yaptı kesin evlilik düşünüyordu zaten en başından beri ama ailevi sorunlarım oldu başıma bela alamam dedi gitti onun için büyük sorunlardi bunlar kendi ailesi de istemedi
Ama bu paran için olmasından daha ağır ya senin sorunlarınıda yardım etmeycekse kime edecek
İşte sevmiyormuş ama 2 yıl aşkına sevgisine inandım
Parası var diye de yanımda duruyormuş işte yine de evleniriz söyle yaparız böyle yaparız diye planlar işte
Evet gerçekten sevse ne olursa olsun yanında olurdu
para olduğunu nereden çıkardınız? ona bir şey mi vaat ettiniz ev/araba vs ve sonra bunları kaybettiniz de ayrıldı mı? eksik bilgi vermişsiniz
Hayır ama şöyle para kazanmasaydim beni evlilik için asla tercih etmezdi ya da ne bileyim cimri bir insan paraya değer veriyor biz rahat yaşarız kafasında olduğu için de olabilir tam olarak ben değil de güzelliğim param gibi düşündüm bıraktığı için
bence gitmesi daha iyi içinizi rahat tutun. Seven her şeyi yapar kalır kendinizden bilirsiniz. Her iyileşme de kabullenmekle başlıyor. Ferah ve güzel günler yine geliyor insanın hayatına. eskiye dönüp bakmak insanı sadece kırıyor orada olmayan bir şeyi istemek çok üzücü bence. çok uzattım kusura bakmayın …
Olması gereken olmuş